Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nenalezeny mapy, je-li více jak jedna karta - víte jak na to?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    Zdravím,

    mám A716 se dvěma sloty a tak jsem chtěl obsadit druhý volný slot. Bohužel TT neumí najít mapy, pokud jsou v přístroji obě karty, pokud vysunu tu, na které mapy nejsou, vše OK, jsou-li obě, pak mapy nenalezeny a konec TT6.

    Zkoušel jsem reinstall TT6, marně.

    Máte někdo zkušenost nebo nápad?

    Karty jsou CF 512MB a MiniSD 512MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Provedl jsem pokus, TTN5 nainstalován v paměti cihly, jedna mapa na SD, druhá na CF, obě chodí v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    Díky za pokus, ale s TT6 to nefunguje

    Chci totiž mapu jen na jedné kartě a na druhé uložené MP3, aplikace, klipy, apod..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Na TT6 to nebude fungovat, je to známý "bug". Musí být vše na jedné kartě, druhou kartu nelze pro TT použít, musí být vysunuta ze slotu. Údajně to má příčinu v tom, že TT neúměrně zatíží obě karty (??? - jak jsem koupil, tak prodávám), takže pak PDA z energetických důvodů vypne přístup na obě karty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Dobrý no. Teď už jen zjistit proč je 6-ka lepší, že si ji tolik lidí instaluje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    no treba n35 ma jen jeden slot
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    ano, jak jsem psal, chci na jedné kartě věci k TT a na druhé věci ostatní. ale jsou-li obě karty zasunuty, mapy nenalezeny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    11

    Na iPAQu hx4700 používám neustále oba sloty CF i SD. Mapy mám pouze na SD a TT6 funguje.

    Nevím, jestli to má nebo nemá sovislost s TT6, ale bohužel se mi už jednou stalo (asi po 3 měsících bezproblémového používání), že TT6 mapu nenačetl a ukončil se. Při kontrole Resco Explorerem se na SD ve složce mapy zobrazovaly nesmyslné soubory a při dalším pokusu SD otevřít (prohlédnout) se komplet obsah SD vymazal! :

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ASUS 636N SD karta více než 2GB
    Od LukeR_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 21:08