Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: TT6 - kontrola rychlosti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Něco sem tu letmo zahlíd, že TT6 umí kontrolovat, jestli jedete tak rychle, jak se má.. jen to nikde v nastavení nemůžu najít. To je řešené externí aplikací, pluginem nebo sem jen slepej? Thx
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    U silnic s rychlostním limitem je pak rychlost zobrazena ve tvaru aktuální rychlost/limit a při překročení limitu údaj červeně bliká. bez zvukové signalizace, pouze vizuální efekt.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    21

    Hledal jsem to, ale nevím jak to nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    máš šestkovou verzi? pokud ano, tak se pohybuješ v místech, kde tento údaj není zanesen v mapách
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    jinými slovy se to nenastavuje, je to "zadrátované" v programu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    21

    To je divné. To se ukazuje někde ve stavové liště? Nechal jsem si tam zobrazovat aktuální rychlost a už s tím jezdím druhý den po Praze a nic. TomTom 6.02 a mapa 660.1219, no nic uvidíme časem ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    mrkni obcas na tu aktualni rychlost, treba na prumyslove se ti zdvoji a ukazuje napr 52/70, to druhe je limit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Lze taky v menu nastavit, v jake rychlosti zmizi mapa a zobrazi se jen udaj myslim o nejblizsim manevru s vyobrazenim krizovatky. Ja mam nastaveno 140km/h a na dalnici je to celkem smysluplne i kdyz s tempomatem je to stejne jen hracka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    21

    Ano už se mi tam ten limit objevil, ale je to opravdu jen na pár komunikacích a vypadá to spíš jako DEMO této funkčnosti :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No v cechach to neni moc pokryty, ja jezdim v londyne a tady je to uplne vsude- dobre to ukazuje i na useceich kde je treba jen na kratkej usek zmenena rychlost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Citace Původně odesláno od karlic
    Lze taky v menu nastavit, v jake rychlosti zmizi mapa a zobrazi se jen udaj myslim o nejblizsim manevru s vyobrazenim krizovatky. Ja mam nastaveno 140km/h a na dalnici je to celkem smysluplne i kdyz s tempomatem je to stejne jen hracka.
    Kde prosím pěkně se to dá v menu nastavit....hledám a.....nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jason
    Kde prosím pěkně se to dá v menu nastavit....hledám a.....nic.
    change preferences - safety preferences - done - oznacit "above certain speed" a na dalsi vyplnit jakou rychlost
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261


    Jj...díky mám to.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. kontrola stavu baterky
    Od xifo v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 19:44
  2. Kontrola prevolanych minut
    Od jordan23_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2006, 19:57
  3. automaticka kontrola e-mailu
    Od choze_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-03-2005, 09:00
  4. Kontrola všech účtů v outlooku?
    Od shiftik_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 09:00