Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Freedom Universal Keyboard + FS N560

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Dobry den,

    rad bych se zeptal, zda-li ma nekdo s touto (Freedom Universal Keyboard) klavesnici zkusenosti a zda-li funguje na tomto PPC. Obavam se, ze microsofti ovladac s ni nebude moc kamaradit ... prakticky jedina vec odrazujici mne od koupe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    8

    Měl jsem to doma den, nepodařilo se mi to rozběhat. Když jsem to vracel, tak se mi omluvili že pry to fsc n560 nepodporuje.. Nebylo to moc bytelný... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    10

    Mam ju na n560 a cez HID rozhranie mi funguje bez aj bez driverov a bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    Fakt, fakt, fakt? A mas original MS Bluetooth Stack? Neinstaloval si Widcomm? Ja chcem bluetooth klavesnicu, ale na C550/N560 su same negativne ohlasy... jedine co som nasiel je klavesnica od FSC, ale ta stoji cez 4000 CZK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Ano, ja jsem tuto klavesnici take rozchodil. Bohuzel, kdyz jsme zkousel obex bluetooth na n560, tak se klavesnice nechytla. Prez MS bt drivery a HID standard beha perfektne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    10

    Tiez sa mi ju nepodarilo rozchodit zo stiahnutym driverom od vyrobcu freedom s ktorym mala chodit cez SID pkotoklol - podla navodu. Az potom som sa docital ze N560 podporuje HID a ten ovladac nepotreboval vobec. Dokonca funguje aj diakritika ale musis si zohnat nalepky lebo v orig. baleni samozrejme nie su.
    Nic som neinstaloval, kupil som ich naraz a este v ten den rozbehal takze len s tym co bolo v n560 orig.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od plavec01
    Tiez sa mi ju nepodarilo rozchodit zo stiahnutym driverom od vyrobcu freedom s ktorym mala chodit cez SID pkotoklol - podla navodu. Az potom som sa docital ze N560 podporuje HID a ten ovladac nepotreboval vobec. Dokonca funguje aj diakritika ale musis si zohnat nalepky lebo v orig. baleni samozrejme nie su.
    Nic som neinstaloval, kupil som ich naraz a este v ten den rozbehal takze len s tym co bolo v n560 orig.
    Jak jsi prosim rozbehal diakritiku ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    10

    Jednoducho. Mam lokalizaciu Sunnysoft InterWrite Pro 9.1 ktoru som dostal k n560 a podla toho aku klavesnicu si pri pisani prepnem podla toho funguje aj diakritika.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Ak ti to aj napriek nainstalovanemu InterWrite nefunguje, tak len chod do nastaveni tohto softu a tam si povol moznost hardwarovej klavesnice a aj si pridaj napriklad slovencinu. potom to funguje bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    Aky je postup instalacie? Mne sa ju nepodarilo rozchodit. Na klavesnici som nastavil HID, potom som v PDA dal pridat zariadenie, naslo mi KEYBOARD, ale nepodarilo sa mi ju sparovat - zrejme nespravny kod. Skusal som 0000, 1234 aj rozne dalsie, ale nic mi nefungovalo. Aky je teda postup na rozbehanie tej klavesnice na C550/N560 bez driveru? Velmi pekne prosim o pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    10

    Skus si pred sparovanim prepnut na pda anglicku klavesnicu alebo skus miesto cisiel pouzit pismena, potom by to malo ist.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Klavesnice bez driveru pokud vim nejde nainstalovat ... Da se stahnout z freedom oficialnich stranek ovladac pro HID ... (microsoft)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    A ten MS driver fungujes s N560 alebo C550? Ja som si ho na strankach vsimol (pridany pred cca 2 mesiacmi), ale C550/N560 v zozname kompatibilnych zariadeni nie je :-(... a trosku sa toho bojim. Predsa len ta klavesnica nestoji 100 korun. Dokonca som aj ten driver nainstalovat a nainstalovalo sa to bez chyby - tak snad by to mohlo ist.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    10

    Podarilo sa ti to uz sparovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    82

    @plavec01 Nie, nepodarilo. Klavesnicu som mal anglicku. Ale odkial vediet heslo na sparovanie? Ziadne bezne pouzivane jednoduche heslo to neberie.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ASUS MyPal A639 - FREEDOM Universal Keyboard
    Od lamancha_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-11-2008, 11:02
  2. Kaiser a spárování s Freedom Universal Keyboard
    Od pavelhro v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-05-2008, 12:55
  3. MDA compact III a Freedom Universal Keyboard
    Od Ládin_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 09:53