Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 52

Téma: Skype 2.2 Beta for Windows Mobile

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    To jsem zase přehlédl já že jsme ve SMART :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Vyšla nová verze, 2.2.0.20
    Pozor na cab soubor, který je ke stažení o kousek níže je ve verzi 2.2.0.18...!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    Ani mne sa nedari spojazdnit skype ziadnu verziu na SPV C100.
    Tak uvidime, ci sa najde niekde riesenie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Ten SPV C100 ma podla mna dost "osekany" WM 5.0
    Vela veci na tom nechce behat a Skype nie je vynimkou.
    A to nehovorim o jeho displayi...
    No proste low-end - za malo penazi, malo muziky :no:

    btw: jediny Skype, ktory som rozbehal bola nejaka Beta (SkypeForSmartphone-Beta(0.0.0.3) ale bez voice - iba chat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    No "super". Do frasa
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Ahoj všem, na mém 8310 to také funguje v pořádku, ale mám jiný problém. Telefon se odmítá spojovat přes oVISlINK AirLive WL-5460APv2 ale klidne funguje se starším typem aces pointu???!! Máte s tím někdo zkušenosti? Zkoušel jsem různá nastavení, kódovaná i ne, a stále nic. Přitom můj iPAQ si klidně přes něj povídá. TAk nevím.

    EDIT: prosím držte se tématu, jak nastavit AP sem opravdu nepatří. ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Pro Elsoft
    Já jsem přesvědčený, že můj dotaz souvisí se SKYPE. Pořáídně si jej přečti a nedělej důležitého předem, prosím! Proč mažeš odpovědi, které nejsou určeny tobě? Ještě jednou si přečti můj dotaz-souvisí s provozem SKYPE. Klidně mne zakaž přístup do fóra, pokud budeš klidněji spát, to ovlivnit nemůžu. Přeji Ti hodně klidných nocí.
    Jarda
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Pro Elsoft, asi by taky bylo od Tebe slušné napsat, kam si dal Tebou vymazanou dopověď. Nepiš ať hledám, to vím i bez Tebe, ale asi na rozdíl od Tebe memám tolik času. Potřeboval jsem poradit, Ty jsi to neuměl a když mi někdop poradí tak to smažeš!! Jarda
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tvuj dotaz nesouvisi se Skype. Souvisi s problematikou WiFi komunikace konkretniho zarizeni s konkretnim accesspointem.
    Zadna odpoved na tvuj dotaz nedorazila, tudiz Elsoft zadnou nemazal.
    Jen te upozornil na to, ze se mas drzet tematu, coz tvoje ego nevydejchalo.
    Co se tyce casu, ten nemame nikdo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    to Maxipes:
    Citace Původně odesláno od Surgical
    Co se tyce casu, ten nemame nikdo.
    A proto se zde snažíme udržet v diskuzích pořádek, aby nebyly zapleveleny dotazy, které se daného tématu netýkají. Naší snahou jsou jen a pouze kvalitní a především přehledné diskuze. konec OT pro Maxipsa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    pro Surgical,
    odpověd přišla a byla smazána, mám tu jen papírovou kopii. Takže se laskavě věnuj věcem svým a ne tomu, co jsi neviděl. Navíc moje výtka nebyla ni na Tebe. Myslel jsem si, že toto fórum pomůže i začátečníkům. Bohužel je to jen pro lidi "na úrovni" a ostatní jsou pošlapáváni. Ještě jednou děkuji za pomoc tomu, jehož příspěvek jste smazali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Pro osch,
    zřejmě nanevíš co je diskuze a navíc přehledná. Jste bohužel spolek lidí, myslících si o sobě, že jste něco víc jak ostatní. Klidně spěte, přesunujte mé odpovědi kam chcete a radujte se jací jste kabrňáci a že jste zase někomu dokázali že máte navrch.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Pro Maxipes.

    Právě pro nováčky je důležité aby diskuse byla přehledná. Myslíš, že po nějaké době, někoho napadne, hledat problém s konektivitou k wifi AP v diskusi o Skype?

    Přestaň se chovat jako děcko, kterému někdo sebere hračku a uznej svou chybu. Držení se témata je snad nejčastější pravidlo všech diskusních fór.
    No a jestli chceš odpověď na svou otázku tak založ nové vlákno v tom ti určitě nikdo bránit nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Pro ipetr
    mě to připadalo jako věc se skype související. Je to jen věc názoru. Mě jen strašně štve, že mne napadají lidi co mi nesmazali příspěvek, by't blbě začleněný. Proč ten, kdo jej smazal i se dvěma odpověďni, které mi velice pomohly, nezaložil vlákno za mne, když jsem to udělal špatně. Popřípadě se mohl zeptat. Takhle jednat není moc dobré. Moje reakce tomu odpovídla. Prošel jsem cca 35 stran diskuze, témata se tam také opakují a nikdo nikoho nemaže. To se mi nelíbí, dvojí metr. Víc na to reagovat nebudu, to stačí. Jen mi je líto že se neozval človek podepsaný elsoft. Jen si, prosím, všichni uvědomte, že existují pouzí uživatelé zařízení, chtějící jej jen rozchodit. Nebudou a nechtějí se hrabat v registrech, homescreen jim stačí ten co je v zařízení. Potřebují spolehlivého chodivého pomocníka. Nic ví, nic míň. Hezký večer (bez ironie) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od giger
    Ten SPV C100 ma podla mna dost "osekany" WM 5.0
    Vela veci na tom nechce behat a Skype nie je vynimkou.
    A to nehovorim o jeho displayi...
    No proste low-end - za malo penazi, malo muziky :no:

    btw: jediny Skype, ktory som rozbehal bola nejaka Beta (SkypeForSmartphone-Beta(0.0.0.3) ale bez voice - iba chat
    no skzpe chce u pda alespon 400mhy a spv 100 (mam ho taky) ma 200MHz
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skype nyní i pro Windows Mobile 6.1
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-02-2009, 17:07
  2. Beta-verzia Skype pre Smartfouny.
    Od pdq v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 15:48
  3. Nová verze aplikace Skype pro PPC/WM (beta)
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-09-2005, 14:22