Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 52

Téma: Skype 2.2 Beta for Windows Mobile

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A HF (drátové, BT) nejde použít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    38

    To myslím stojí za zkoušku .. )

    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    s drátovým handsfree naprosto v pohodě a jde to super po wifi, není potřeba vůbec Qteka taktovat :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    já teda píšu o skype 2.2 beta na Qtekovy 9100, ale musím říct, že je to OK.
    Tuším, že by EDGE mohlo normálně jít, protože je tam pouze Wi-Fi a 3G a já to rozjel přez Active Sync.
    Jede naprosto OK i při 195 mhz - prostě :yes:
    Drátové handsfree ....... OK
    Bezdrátové handsfree ......... OK
    Hlasité handsfree ........ OK
    Klasické telefonování .......... failed

    Toho tichého telefonování je škoda, ale stejně je skype asi jeden z nejlepších IM a nejlepší program pro internetové telefonování
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak zatím je to beta,tak kdo umíte anglicky,tak napište autorům,ať tam dají normální hovor,hlasitej jen na volbu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    No,to bohužel nepůjde ..... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    ..ale půjde to :yes:
    Citace Původně odesláno od Skype.com
    Audio
    At the moment, Skype calls only come through the loudspeaker or a headset. We’re working on this, but in the meantime, please use a headset for the best audio quality.
    ..více zde: Advantages of Skype for Mobile .. tudíž se máme na co těšit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    No,bohužel nevidím nikde nic co by nanačovalo že by to mělo jít krom jakéhosi ujištění že se na tom pracuje (stejná situce je u všech softů pro IPtelefonii na PPC - tedy - nelze). Je to myslím stejný technický problém jako proč nelze nahrávat - zaznamenávat hovory,na tom se také pracuje už několikátý rok .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Co myslis tym ze nejde zaznamenavat - nahravat hovory?
    Myslis len Skype alebo WM vseobecne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    WM5 PPC obecně , klasická radio část
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Já ti nevím, ale zaznamenávaní hovorů používám již několik měsíců k naprosté spokojenosti. Audio Notes pracuje spolehlivě. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    AudioNotes ani žádný jiný soft nefunguje, to že se jakýmsi způsobem nepatrně za určitých ideálních podmínek jakousi ozvěnou dopravízvuk z repracku na mikrofon je samozřejmě k ničemu - tedy - nefunguje . Hovoříme o záznamu příchozího hovoru přímo , prostě nejde spojit signál který jde do repráčku - sluchátka s přímým nahráváním - a pak také opačně - zvuk "zvenčí" příkladně tedy Skype do repráčku sluchátka ......

    btw .... PPC o kterém píšu (viz.příspěvek výše) NENÍ smartphone !! tedy - tvůj příspěvek je o něčem úplně jiném
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Losos
    AudioNotes ani žádný jiný soft nefunguje, to že se jakýmsi způsobem nepatrně za určitých ideálních podmínek jakousi ozvěnou dopravízvuk z repracku na mikrofon je samozřejmě k ničemu - tedy - nefunguje . Hovoříme o záznamu příchozího hovoru přímo , prostě nejde spojit signál který jde do repráčku - sluchátka s přímým nahráváním - a pak také opačně - zvuk "zvenčí" příkladně tedy Skype do repráčku sluchátka ......

    btw .... PPC o kterém píšu (viz.příspěvek výše) NENÍ smartphone !! tedy - tvůj příspěvek je o něčem úplně jiném
    Nechci se s tebou hádat ale AudioNotes nahrává hovory přímo, žádný záznam přes mikrofon nebo jak si to představuješ.

    Chceš mi tvrdit že připojený záznam je nahrán přes mikrofon? Záznam nahrán v nejmenší kvalitě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Jeětě jednou .... jinak :
    na WM pro Smartphone to funguje , na WM pro PPC NIKOLIV !!!! .......................... a o tom to je :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Jo sorry, myslel jsem že mluvíš o smartphonech, když jsme ve fóru o smartphonech. Tu poznámku o PPC jsem přehlédl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skype nyní i pro Windows Mobile 6.1
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-02-2009, 17:07
  2. Beta-verzia Skype pre Smartfouny.
    Od pdq v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 15:48
  3. Nová verze aplikace Skype pro PPC/WM (beta)
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-09-2005, 14:22