Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 142

Téma: QIP PDA - ICQ klient pro Pocket PC a Smartphone s WM5 a WM2003

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    75

    Ved to je prave ta novinka Pri pc verzii sa to neplanuje.. Inak maju to napisane niekde na stranke, staci to tam pohladat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od xhladi07
    Stabilita, hlavne ta stabilita... Zbytek preziju...

    mno stou stabilitou bude asi hlavne zalezet na romce....



    do vcera mi padal skoro kazdou pul minutu a po dnesnim nocnim flashi jede celkem stabilne-jen jednou spadnul...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od Bred@tor
    ...po dnesnim nocnim flashi ...
    Jestli to nebude romkou, ale kolizi s nejakyma nainstalovanyma softama. Po flashi mas cistej stit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    Pani ja mam ihy problem spustim qip idem do online a vypise mi to conection failed nie vzdy ale vetsinou je tomu tak inak je to super program a ziadny iny problem snim nemam ale to pripojenie ma vazne vytaca neviete mi poradit kde som urobyl chybu.Nastavenia som nemenil obcas sa pripoji ale uetsinou nie mam bulid 1020 lebo 1010 som nezohnal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    20

    Mě se taky u QIP vůbec nekládá nastavení, když zavřu QIP a zase znova ho spustim tak musim znovat vypnit moje číslo a heslo. Už se těším na nový build.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    TO koksa: Jo, taky mi obcas hodi connection filed. Ale tak vetsinou na patej pokus se rozbeha.. )

    To PrAvDíK: No, zkus nekdy QIP vypnout "korektne", tj. menu -> exit. Pak by si to mel ulozit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    53

    Já měl právě zatím ze všemi jinými klienty nějaký problém, ale QIP jede zatím bez jediného problému. Je to super prográmek a doufám, že jej budou dál vylepšovat a pořád bude free.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Také jsem neměl s QIP for PDA žádné problémy, bohužel po čase používání už se jeden objevil. Nestabilita. Jednou mi spadnul 3x za půl hodiny, jindy jednou za půl hodiny... Avšak i přesto u mně zůstává nejlepším icq klientem a jsem si jistý, že v nové verzi toto opraví.

    Mimochodem, nevíte někdo k čemu QIP vytvoří dva zástupce na spuštění? QIP.ink a QIP (1).ink.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od jimmyjames
    Mimochodem, nevíte někdo k čemu QIP vytvoří dva zástupce na spuštění? QIP.ink a QIP (1).ink.
    Myslim, ze pro cloveka, ktery upravuje nabidku start ne pres napr totalcmd, ale pres predpripravenou microsofti vec. Ta totiz zastupce presunuje. Takze potom jeden zastupce bude v Start, druhy v programech. .. IMHO.. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Zravim, s nestabilitou mam stejny problem a dost me to stve, protoze jinak by to byla fajne application.
    Dvou ikon jsem si taky vsimnul, ale pocket ICQ delalo to same.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    Skúšal som to vypnút aj korektne aj nekorektne ale stale conection failed ked qip dlhšie nepoužívam tak sa chytí hned ,ale akonáhle mi niekto zavolá qip sa odpojí a ked sa potom dam do online tak mi to zase vyhodí conection failed a možem to skušat kolko chcem občas pomože soft reset ale vetsinou nie už neviem čo mám robyt Mchat mi ide len na uvodnu obrazovku a potom nič a icq mi tiež vipíše conection failed nechapem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Musím říci, že nic moc. Nepamatuje si přihlašovací údaje, na příchozí zprávu umí upozornit jenom zvukem, nezobrazuje korektně statusy připojených kontaktů... Zatím je nepoužitelný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Přihlašovací údaje si to pamatuju! Spíše si to asi špatně nastavil...Nevšiml jsem si, že by mi zobrazoval nekorektně statusy. Jinak upozorněná na příchozí zprávu pouze zvuk mě také vadí.
    Každopádně nesouhlasím s tím, že je nepoužitelný... jaký používáš icq klient?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Dokud nenajdu něco lepšího, používám starého dobrého Jimma. Schválně jsem zkusil několikrát qipa spustit a přihlašovací údaje si pamatoval. Asi jsem vážně jenom klikl někam jinam.

    Statusy na qipu a stolním icq:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    71

    Problém s connectios failed vyřešen, stačí v přihlašovacích údajích použít namísto "login.icq.com" ip adresu nbapř:205.188.179.233 ...qip má nějaké problémy s překladem DNS ... zkuste a uvidíte :-) ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jabber klient pro smartphone s podporou prenosu souboru
    Od Reddy v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 17:21
  2. Monitorovani registru na Smartphone s WM2003
    Od Paia_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 18:24
  3. VPN klient pro WM2003
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 16:15
  4. .NET VNC - VNC klient i pro VGA, ale i pro SmartPhone
    Od beecher v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 03-05-2005, 09:19
  5. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 19-11-2004, 08:33