jop .. z mirandy zpravy chodi spatne. do qipa dojdou, ale u odesilajiciho se napise, ze zprava neodesla. zprava casto prichazi dvakrat i vicekrat. useless.
jop .. z mirandy zpravy chodi spatne. do qipa dojdou, ale u odesilajiciho se napise, ze zprava neodesla. zprava casto prichazi dvakrat i vicekrat. useless.
Pouzivam aktualni verzi QIP 1020 a jsem celkem spokojenJedine co bych vytknul je trosku pomalejsi odezva programu (treba pristisku tlacitka "send" je zpozdeni asi kolem 0,5s nez se zobrazi na displeji zprava jako odeslana). Dale mi chybi rychly pristup z CL do okna zprav (musim pres menu) a prehled o tom s kym mam otevrenou komunikaci. V teto verzi jiz program zabira jen neco pod megabajt v RAMce, coz je hodne dobre.
Celkove to je nejlepsi ICQ program, ktery jsem zkousel (v porovnani s IM+, AgileMessanger a starickym ICQ)![]()
Vřešil už někdo problém s diakritikou? Přivádí mě to k šílenství. Četl jsem, že někomu to funguje a jinému ne. Problém u mě nastal s buildem 1020. Čím to?
Žádného problému s diakritikou jsem si nevšiml...ale QIP na Variu moc často nepoužívám, takže to večer prozkouším...
Tak to zkoušim, a když napíšu něco s diakritikou do PC(ICQ 6), není problém, ale když naopak, znaky pasné diakritikou se zobrazí pomocí azbuky.
Přesně tak. Azbuku neovládám![]()
Ja lidi slusne pozadal at mi pisou bez diakritiky a je to nejrycheljsi reseni![]()
...........Tos mu rekl dobre!!!!!!!!!!!! :yes:Původně odesláno od Jolae
Ani jeden smer mi s diakritikou problem nedela. :yes:
tak si tam zkuste nahodit nějaký font co podporuje diakritiku a pak si ho v menu QIP jen spustite... i když tam vlastně je Tahoma že..... mě to jede v pohode akorat to připojení stojí za prd a často si ho vypnu nechtěně deletem na klavesnici jak pišu ale jinak si myslim že to je asi nejlepší icq klient bo je zadarmo.. tak jako qip klient do kompla je good... a borci z ruska na tom ještě zapracujou hehe....:?
Tak ted bych chtel upravit svuj puvodni prizpevek. Vcera mi taky diakritika zahaprovala. Prisla mi taky azbuka. Ale nechapu proc.. Potom to chodilo zase normalne..nejake erupce na slunci..
)
PS: Na desktop jedine miranda..![]()
Ja mam s nim zase iny problem:sprava od kolegu cez jimma mi pride bez problemov, ale ja ked posielam spravu,tak jimm vobec nereaguje a sprava nepride.Ked je kolega na ICQ cez PC, komunikacia je bez problemov.
Pockajme na dalsi build.. Ked to pojde touto rychlostou, tak za pol roka to bude bezkonkurencne najlepsi klient pre pda. Inak citali ste si, ze planuju podporu pre viac protokolov? Agile dostane silny uder.. Mne tam chyba este par veci.
Bolo by celkom fajn, keby sa dalo jednoducho prepinat medzi jednotlivymi konverzaciami.. mohli by sa zobrazovat v tom hornom riadku, kde vidite blikat ikonu prichadzajucej spravy.. A tiez by to mohlo zobrazovat text k statusu ludi.. Ikonku je sice vidiet, ale text z neho neviem dostat..
Stabilita, hlavne ta stabilita... Zbytek preziju...
Multiprotokol u QIP PDA? To se mi nějak nezdá.. vždyť multiprotokol nepodporuje ani stolní verze QIPuPůvodně odesláno od lenin
![]()