Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 142

Téma: QIP PDA - ICQ klient pro Pocket PC a Smartphone s WM5 a WM2003

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    jop .. z mirandy zpravy chodi spatne. do qipa dojdou, ale u odesilajiciho se napise, ze zprava neodesla. zprava casto prichazi dvakrat i vicekrat. useless.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Pouzivam aktualni verzi QIP 1020 a jsem celkem spokojen Jedine co bych vytknul je trosku pomalejsi odezva programu (treba pristisku tlacitka "send" je zpozdeni asi kolem 0,5s nez se zobrazi na displeji zprava jako odeslana). Dale mi chybi rychly pristup z CL do okna zprav (musim pres menu) a prehled o tom s kym mam otevrenou komunikaci. V teto verzi jiz program zabira jen neco pod megabajt v RAMce, coz je hodne dobre.
    Celkove to je nejlepsi ICQ program, ktery jsem zkousel (v porovnani s IM+, AgileMessanger a starickym ICQ)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Vřešil už někdo problém s diakritikou? Přivádí mě to k šílenství. Četl jsem, že někomu to funguje a jinému ne. Problém u mě nastal s buildem 1020. Čím to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Žádného problému s diakritikou jsem si nevšiml...ale QIP na Variu moc často nepoužívám, takže to večer prozkouším...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Tak to zkoušim, a když napíšu něco s diakritikou do PC(ICQ 6), není problém, ale když naopak, znaky pasné diakritikou se zobrazí pomocí azbuky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Přesně tak. Azbuku neovládám
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    31

    Ja lidi slusne pozadal at mi pisou bez diakritiky a je to nejrycheljsi reseni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od Jolae
    Ja lidi slusne pozadal at mi pisou bez diakritiky a je to nejrycheljsi reseni
    ...........Tos mu rekl dobre!!!!!!!!!!!! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Ani jeden smer mi s diakritikou problem nedela. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    tak si tam zkuste nahodit nějaký font co podporuje diakritiku a pak si ho v menu QIP jen spustite... i když tam vlastně je Tahoma že.. ... mě to jede v pohode akorat to připojení stojí za prd a často si ho vypnu nechtěně deletem na klavesnici jak pišu ale jinak si myslim že to je asi nejlepší icq klient bo je zadarmo.. tak jako qip klient do kompla je good... a borci z ruska na tom ještě zapracujou hehe....:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Tak ted bych chtel upravit svuj puvodni prizpevek. Vcera mi taky diakritika zahaprovala. Prisla mi taky azbuka. Ale nechapu proc.. Potom to chodilo zase normalne.. nejake erupce na slunci.. )

    PS: Na desktop jedine miranda..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    63

    Ja mam s nim zase iny problem:sprava od kolegu cez jimma mi pride bez problemov, ale ja ked posielam spravu,tak jimm vobec nereaguje a sprava nepride.Ked je kolega na ICQ cez PC, komunikacia je bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    75

    Pockajme na dalsi build.. Ked to pojde touto rychlostou, tak za pol roka to bude bezkonkurencne najlepsi klient pre pda. Inak citali ste si, ze planuju podporu pre viac protokolov? Agile dostane silny uder.. Mne tam chyba este par veci.
    Bolo by celkom fajn, keby sa dalo jednoducho prepinat medzi jednotlivymi konverzaciami.. mohli by sa zobrazovat v tom hornom riadku, kde vidite blikat ikonu prichadzajucej spravy.. A tiez by to mohlo zobrazovat text k statusu ludi.. Ikonku je sice vidiet, ale text z neho neviem dostat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Stabilita, hlavne ta stabilita... Zbytek preziju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od lenin
    ...Inak citali ste si, ze planuju podporu pre viac protokolov? Agile dostane silny uder...
    Multiprotokol u QIP PDA? To se mi nějak nezdá.. vždyť multiprotokol nepodporuje ani stolní verze QIPu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jabber klient pro smartphone s podporou prenosu souboru
    Od Reddy v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 17:21
  2. Monitorovani registru na Smartphone s WM2003
    Od Paia_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 18:24
  3. VPN klient pro WM2003
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 16:15
  4. .NET VNC - VNC klient i pro VGA, ale i pro SmartPhone
    Od beecher v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 03-05-2005, 09:19
  5. Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 19-11-2004, 08:33