Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MDA (XDA) a začatečník

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Zdravim všechny!!

    nemohl by se někdo trochu rozpovídat o uplných začatcich používáni MDA? Všude tady čtu flash rom a podobně, ale nikde jsem nenašel nějaký rozumný popis postupu. Nejsem uplnej blb, co se týče takovejhle věcí, ale z prdu hovno neuhnětu (nebo na to nemam čas). Všude jsou odkazy na xda-developers, ale nějak nestíham luštit svoji chabou angličtinou takovy tuny textu.

    Proto mam návrh: Napište tu něco kolem jmen u příchozích sms, profilů, počítání znaků a odstranění podobných problémů, které MDA I má. Jak jsou tyto operace náročný? Jde jen o spuštění instalace na desktop, nebo je tam potřeba nějaká magie? A jak je to nebespečný? (Jde to pos...??)

    byl bych strašně vděčnej za nějaké rady :? ,

    Díky, Aleš
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Já bych zase privital presny popis toho, jak se instaluji dalsi (nove) programy. Pripadne odinstalovavaji. A to vcetne toho, kdyz budu chtit usporit misto a budu je tam davat jen v .cab (proto usporu se to dela, ne?). Jo a kam taky nejlepe instalovat (vyhody, nevyhody). Diky! Vit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od Vít
    Já bych zase privital presny popis toho, jak se instaluji dalsi (nove) programy. Pripadne odinstalovavaji. A to vcetne toho, kdyz budu chtit usporit misto a budu je tam davat jen v .cab (proto usporu se to dela, ne?). Jo a kam taky nejlepe instalovat (vyhody, nevyhody). Diky! Vit
    cab soubory slouzi jen pro instalaci z pocket pc, misto tim neusetrite. pokud instalujete nejakou alikaci z desktopu do pocket pc se nakopiruje prave ten cab soubor. pokud chcete setrit misto muzete instalovat pgm na kartu. za pouziti desktopu se Vas program pta jestli chcete instalovat do "default" nebo ne. Pokud date ne nabidne Vam moznost instalovat i na kartu. pokud chcete instalovat pgm na pocket pc stahnete si cab installer zde si muzete zadat primo kam se pgm nanstaluje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    Diky za odpoved. Potreboval bych to ale jeste podrobneji:-) Myslel jsem si, ze se soft instaluje tak, ze se nakopiruje pres Active sync do TMDA II nebo na SD kartu a pak nejak instaluje primo tam. To jde i instalovat nejak z PC? "pokud instalujete nejakou alikaci z desktopu do pocket pc se nakopiruje prave ten cab soubor". Jestli tomu dobre rozumim, tak ten balast je pro to, aby desktop=PC to umel zpracovat a do TMDA pak posle jen ten .cab? Na ten installer by se hodil i odkaz. Jeste - na odinstalaci je tam v nastaveni ikonka, ale jak instalovat bez toho installeru? Jen poklepu na ten .cab soubor v adresari (jedno jakem?) a on se sam zacne instalovat? Diky za info. Vit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Vite, nerad Vas zklamu, ale zas tak jednoduche to neni. XDA se vzhledem k nizke vseobecne podpore stalo rajem bastliru (v dobrem smyslu slova), takze s jejich produkty muzete delat s XDA veci, o kterych vyrobci te klasicke ROM ani netusi. Ovsem neni to uplne bezpecne, obzvlaste v pripade, ze neni anglictina Vase silna stranka. A prave proto, ze je vyvoj veci kolem XDA tak zivelny je obtizne napsat nejakou "kucharku", ktera Vam behem 5ti minut osvetli vse dulezite.

    Asi nejsnadnejsi je oprava toho zobrazovani jmena u prichozi SMS, najdete ji primo na webu T-Mobile.

    Pocitani znaku mozne neni, na profily existuji nejake aplikace tretich stran.

    Vic o tom nevim, snad odpovi jeste nekdo.


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Dekuji aspon za toto. Ja jsem mel predstavu z prizpevku v teto diskuzi, ze tady jsou lidi, kteri o tom neco vedi. (ne, ze bych chtel urazit, vse mysleno v dobrem.)

    Tak pro ostatni zacinajici:

    Sehnal jsem kucharku na upgrade rom podle Vasich predstav. Kouknete na

    http://kitchen.romanweb.com/kitchen/index.php

    Tam to jde celkem dobre.

    Kdyby nekdo vedel jeste nejaky rady, dejte vedet...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch HD ze SRN - začátečník
    Od a.sta_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-04-2009, 08:43
  2. PDA na čtení - začátečník
    Od vipe v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2007, 21:51
  3. PDA-pro navigaci-začátečník
    Od pepa.b_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 05:46
  4. začátečník
    Od turboleon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 08:36
  5. NAVIGON - začátečník
    Od Jiří Macháček v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 18:47