Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Crossbow na Qteku 8310

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    http://msmobiles.com/news.php/5846.html důkaz místo slibů :yes:

    tak snad se brzo objeví nějaká šikovná ROM ať můžem testovat :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Super
    Dufam ze sa najde nejaka "dobra vyvojarska dusa" co ho upravi na SDA alebo nejaky WM 5.0 Smart
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    no tak vzhledem k tomu, ze je tam HTC Tornado, coz je Qtek 8310, bude stacit, kdyz nam tu ROMku nejaka dobra duse uploadne .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    tak toto bude pre mna asi jeden z najkrajsich vianocnych darcekov...sa uz neviem dockat
    a neviete kedy presne ma vyjst???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no vono není jisté,že ji na náš milášek vydaj,ale na fotkách každej vidí že ji mají a funguje,no ale znáte to,jen aby nechtěli majitele Qteku 8310 k nákupům krásnejch novejch strojů s Crossbow přinutit a schválně ji nevydali. :no:

    jestli ji na Qtek 8310 vydají,tak s ním vydržím až do Photonu ( jestli teda nešťastnou náhodou Qteka nerozbiju někde )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj, nezahlidl jste nekdo nekde ROMku na Crossbow? 14.ledna to pry Microsoftu nejak jaksi uteklo a napr. na Vario uz se da v pohode instalovat a sehnat.

    VP
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    uz jsem hledal ale neni, prej ji uz videli ale je to jen vymysl. na tornado jeste neni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=853

    zajímavé summary... kdyby se objevila ROM i pro Qtek 8310,to by se nám to krásně čekalo na krásné nové stroje s Fotonem,to už by šel ten rok v pohodě vydržet :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak podle serveru Mobilmánia bude Crossbow (WM6) k dispozici zdarma a HTC slíbil nové ROM i pro svá starší zařízení,takže se máme na co těšit

    http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/Microsoft-Windows-Mobile-60-zdarma/sr-1-sc-4-a-1114888/default.aspx

    :yes:

    ***tak a už jen rok do Fotonu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    no ale kdýýý už mě z toho čekání u pc bolí záda:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pekna kachna, ani neuvedli zdroj..
    Nic takovyho asi nebude. Viz duveryhodnejsi zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    :O a ja se tak tesil .....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    38
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dobra kachna....
    Je nacase si uvedomit, co je vyvojarsky kit a co je finalni ROMka, tedy to, co vdechne nasim cihlam a smartfounum zivot.
    I kdyby MS poskytl (a zrejme poskytne) prislusne nastroje vyrobcum, tak ti mu je zaplati...neznam konkretni podminky, muzou se od vyrobce lisit, zda plati MS od prodaneho nebo vyrobeneho kusu atd.
    Dale vyrobce, protoze se jedna o OEM licenci, plne prebira odpovednost za jeji funkcnost a dalsi podporu, nebot musi instalaci prizpusobit presne na miru jim vyrabeneho zarizeni, otestovat vsechny mozne i nemozne kombinace HW a SW s ohledem na nutnost zachovani miry kompatibility, v pripade smartfounu a komunikatoru v neposledni rade musi probehnout testy a schvaleni u nejruznejsich mobilnich operatoru (a v neposledni rade i telekomunikacnich uradu nejruznejsich zemi).
    Pro vyrobce jest mnohdy snazsi zacit vyrabet zcela nova zarizeni, nez se snazit napasovat novejsi OS na starsi HW platformu, ktera navic nemusi ani specifikacim noveho OS vyhovovat.
    A pokud se rozhodne event. upgrade stavajicim userum svych zarizeni nabidnout, obvykle to nedela bezuplatne, viz HP, ale i F-S a jini. Neni divu. Mnozstvi vlozene prace do vyvoje nove ROM a jeji cena nebyvaji vubec nezanedbatelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    nakonec i kdyby se na Qtek 8310 žádná Crossbow ROM nevyrojila, tak to v konečném důsledku taky nevadí. Člověk se poučí, že upgrade na nový systém nebude jen tak a proto nepůjde teď do žádného nového zařízení s WM 6.0 , když víme,že za rok bude nový operační systém Photon To by byl opravdu smutný pohled, mít nějakou fajn mašinku s VGA displejem za nemalý peníz a hned po pár měsících koukat,jak se objevují krásné nové stroje s ultimátním OS, který bude pro ten můj (WM 6.0) nedostupnej.Takže asi tak,všechno zlé je k něčemu dobré
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nefungující wi-fi v Qteku 8310
    Od Notlob v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 18:32
  2. Diktafon na našem Qteku 8310
    Od Maikl_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-08-2006, 09:40
  3. barevná schemata na qteku 8310
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 20:55