Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: TYTN - jeste vetsi jas displeje

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    Nevim jak ostatnim,ale mne maximalni jas na slunci v aute nevyhovoval a vzpominal jsem na maximalni hodnotu jasu Qteku S200 proto jsem trochu hledal a zde je odpoved.
    Ted uz jsem maximalne spokojen a je tam jeste par super cabiku
    Zkusenejsim neni treba tento link asi predstavovat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    marek pavelec
    Guest

    Lze něco podobného sehnat i na HTC Prophet (Qtek S200), když i TO mi přijde málo (vyblité barvy, bledost)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    S200 sviti proti tytnovy jako blazen... Mel jsem ho taky.
    Tu aplikaci klidne zkus, neni to vylozene pro tytn...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    velké díky tobě ) opravdu to na tytnu funguje... jen majinká chybička, když jsem dal VJLumos II 2x tak se to nechtělo po zmáčknutí off vypnout... pomohl SR :sarcastic: Jinak dobrá app
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    tusim ze staci spustit v ty slozce aplikaci kde je off nebo tak neco a pak staci vyp a zap a zase to ztmavne. ale urcite to jde bez SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Mám totožní problém. Při zapnutí „VJLumosII už není cesta zpět pomůže jen SR.
    (zkoušel jsem pomačkat vše co je v té složce aplikaci ale nulovým výsledkem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    bla bla bla
    pustim VJlumos II a kdyz to chci vypnout tak jednoduse zmacknu tlacitko power - tiiim paadem mi zdechne dysplej - znovu zmacknu tlacitko power displej se znova rozzaarii a ted pozor, ted bude ta finta, ted zmacknu VJLumos off a je to - dysplej zari jako pred tim a at mi nikdo netvrdi, ze to nefunguje, nebo budu zlej
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Ano toto funguje ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    marek pavelec
    Guest

    Jak dlouho pak vydrží baterka? Je to velkej rozdíl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    nemuze se tim displej nejak pokazit, precejen sviti vic nez by mel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nesnizi se tim zivotnost displeje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Ne, tato aplikace podle všeho (nebo to možná byla původní verze) se tváří jako že zapnutý fotoaparát - všimněte si, když zapnete aplikaci Camera, tak se zvýší jas přes rámec běžného nastavení...

    Možná ale kecam...
    Baterie samozřemě půjde do kelu o dost rychleji...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    MRH: jo zcela urcite,kdyz zapinas fotak, tak vidis jak se displej rozjasni.Baterku to bude sosat urcite slusne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    na mem pda ten link nejde stahnout,otvira se do okna misto aby nabidl ulozeni/spusteni... co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    MRH: jo zcela urcite,kdyz zapinas fotak, tak vidis jak se displej rozjasni.Baterku to bude sosat urcite slusne
    No, vždyť to samé jsem řekl - to "možná ale kecam" bylo k tomu principu, jak funguje aplikace, abych nevypadal, že jsem zblajznul něco od Šalamouna
    Citace Původně odesláno od vpe
    na mem pda ten link nejde stahnout,otvira se do okna misto aby nabidl ulozeni/spusteni... co s tim?
    No, stáhnout to na PC? Problém bude v browseru - co máš zač IExplorer?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC TyTN II - pomale reakce, hlavne pri preklapeni displeje
    Od prettorian_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2008, 15:10
  2. Artemis s WM6 vetsi karta nez 4GB?
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-01-2008, 12:33
  3. TyTN - rozkalibrování displeje
    Od Hermes v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-02-2007, 11:46
  4. AKU3 pro TyTN jeste ted v lednu !
    Od WoodyIS v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-02-2007, 14:50