Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 8 PrvníPrvní ... 45678 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 108

Téma: E-TEN servis

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od mahoni
    Messiah: dík,to nemá chybu.:yes:
    No stranky jsou obsahovy nijak neupraveny jen jsem to nafotil oznacil a dal jsem tam nejakou omacku ale chystam se to zkulturnit ale je to hlavne vjecny
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    7

    http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_eten_x500
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    51

    Opětovná reklamace

    Po dvou měsících opět stejný problém po soft resu nenajede M600+ a nejde ani hard res zase zašlu přes www.e-tencz.cz na reklamaci ale nevím jak se zachovat v případě opětovné reklamace stejné závady kde reklamovat u prodejce nebo zastoupení e-tencz pokud se to ještě jednou zopakuje ,mám ho rok a stál 18000 nehodlám každý rok investovat do nového ( :no: :$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    27

    mám taky prasklý display u x800, upadnul mi z 18ti metrů. zbytek ok, ale na display je pěkný pavouk.
    Dokážete mi s tím někdo helpnout? Nebo si mám rovnou koupit novej?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    27

    mám taky prasklý display u x800, upadnul mi z 18ti metrů. zbytek ok, ale na display je pěkný pavouk.
    Dokážete mi s tím někdo helpnout? Nebo si mám rovnou koupit novej?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    prasklý displej = cca 5000
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    27

    a mohu to tedy řešit oficiální cestou přez prodejce, nebo je lepší to poslat někam jinam?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    Ahoj, mohl by jste mi někdo dát ke stažení driver ke k usb kabelu k připojení na PC? Mam Glofiish X500+ a Windows 2003. Na oficiální stránky se zaregistrovat nemůžu protože mi to píše že mám neplatné SN a IMEI! Přitom jsem telefon koupil včera z megaobchod.cz! eten.cz me taky nepusti a jinde jsem download nenašel. Help plz! ;+(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Myslíš Windows 2003 Server?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    Jo, ale už jsem přišel na to že to jde i jen přes ten ActiveSync, asi má ten driver v sobě ;-) Už mi to šlape ;+]
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    JJ má :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    Ale teď mam zas jinej problém ;o( Nějak nevim jak donutit TomTom 6.03 aby spolupracoval s GPSkou kterou má mít X500+ vestavěnou. TomTom mi pořád píše že GPS zařízení nebylo nalezeno, nastavil jsem při startu TomTomu "vestavěné GPS zařízení", tak nevim jestli se to nemusí ještě nějak povolit kdesi v menu :-o nevis?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Odpoved by jsi tu uz nasel, ale tedy:

    Vyber si "Jina NMEA GPS" a pak rychlost a pak "GPS Device".
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    No tak jsem to dva dny zkoušel, rychlost jsem nechal defaultní i jsem zkoušel zvýšit, ale píše to žádný platný GPS signál ;o( Nastavi jsem to podle tvých instrukcí, ale pořád mi to píše tohle. Přitom modrá letka vlevo nahoře indikuje (nejspíš) spojení(spojování) s GPS. Vždycky 2x rychle blikne. Zvláštní je že, když nechám stáhnout aktualizovaná data z GPS tak se zařízení připojí a aktualizace se stáhne ;-/ Netusite v cem by mohl byt problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Jdi ven na otevrene prostranstvi a par minut pockej. Melo by se to chytnout. V baraku pod strechou signal nechytnes, stejne jako je nekolikanasobne delsi nacitani satelitu za pohybu. Nepises jak a kde jsi to zkousel (sklep, auto, metro...).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 8 PrvníPrvní ... 45678 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. servis
    Od lemiks v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 10:03
  2. Servis???
    Od mdave v sekci Yakumo
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 07:27
  3. servis pro MDA 2
    Od BADMOPAR_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 08:26
  4. servis iPAQ?
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-06-2002, 21:55