Maglor: Jenze adobe AS convertor stejne otaguje max asi 30% pdfek, aby bylo mozny pouzit reflow. Repligo to zkonvertuje, ze si zobrazeni volis sam. Zarovnani podle obrazovky (reflow) samozrejme ma..
Maglor: Jenze adobe AS convertor stejne otaguje max asi 30% pdfek, aby bylo mozny pouzit reflow. Repligo to zkonvertuje, ze si zobrazeni volis sam. Zarovnani podle obrazovky (reflow) samozrejme ma..
a proc by nesli? jo pujdouPůvodně odesláno od otilrak
![]()
Nicméně pokud mám dokument v Office, nepřijde mi úplně šťastné to prohánět přes PDF a následně požadovat reflow, spíš bych to uložil do vhodného formátu pro eBooky na PDA a pak použil příslušnou čtečku.
Je pravdou že pro otagování PDF souborů používám adobe acrobat a tam jsem se ještě nesetkal s PDF které by otagovat nešlo (teda pokud není zamčené proti úpravám samozřejmě).Původně odesláno od Saman
Nepodarilo se mi rozjet Acrobata v real VGA modu, zkousel jsem uz snad vse (komplet reinstall), mate nekdo nejake tipy?
Můžete ještě někdo PLEAS dát odkaz na to, jak zprovoznit adobre reader tak, aby zobrazoval PDF v real VGA módu? Nemůžu to nikde najít.... Děkuji
Díky za super tip. Hledal jsem způsob jak převést PDF soubory tak, abych je mohl číst v mobipocket reader a creator se osvědčil perfektně. Převod jsem udělal do PRC a nic se nepokazilo, čeština funguje jak má.Původně odesláno od Honza Cech