Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: HTC TyTN od O2 - řešení problémů

  1. #1
    exn_ce4you
    Guest

    Zakladam toto vlakno, kde bych uvital diskuzi (nejen) majitelu TyTNa od O2, ktery jak jsme zjistili, ma sve problemy a ted je otazka, jak je resit. Jak jsem videl v ruznych jinych vlaknech, vetsina z nas by uvitala moznost nove ROM, ktera by zrejme poresila nektere jiz zname problemy (napr. sekani videa, obcasne sekani aplikaci, rychlost, atd...).
    Zakladni otazka tedy zni, zda existuje uz moznost flashnuti ROM v servisu, ci vse resit formou reklamace u O2, nebo existuje moznost zalohovani stavajci konfigurace pro pripad reklamace a sam si flashnout novou ROM od HTC?
    Protoze sam se teprve pomalu rozkoukavam v dane problematice, uvitam prakticke zkusenosti a napady a to nejenom od majitelu dotovanych TyTN.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Zdravím, s tím vypnutím zvuku je to fakt pravda, vyzkoušel jsem to. To si opravdu nedokážu vysvětlit. No v každém případě díky, taky mám díky tobě ušetřenou práci se zkoušením jiných programů pro přehrávání videa. Před chvilkou jsem to konzultoval na lince technické podpory O2 a ten člověk mě poradil ať to reklamuju. Prostě to nedělá co to dělat má, nebo to dělá špatně a zákazník má právo za svoje peníze na bezchybně fungující výrobek. Tečka. Takže tytán pujde do krabice a pofrčí zpátky do Prahy. Na nějaké pokusy s nahráváním jiné verze ROM já chuť nemám. Tak jsem teda zvědavý jak budou rychlí, co vím tak do sedmi dnů od koupě by to mělo být rychlé. A jak ty pokračuješ v bádání?
    čao Laďa
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno to neni chyba systemu ani HW takze to posilas zbytecne. Navic to posilaji do spolecnosti GSMobil, takze jedine ze by se v O2 uvolili a poslali Ti rovnou novy kus, jinak to moc rychle nebude, spis hodne na hranici zakonem danych 30dni.
    Pokud ma jinak O2 stejny pristup k updatum jako EuroTel u DataPhone II, moc bych si nesliboval...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    50

    Mám TyTNa od O2 se základní, tedy pomalou verzí a v GSMobilu mi bylo řečeno, že je to zatím ta nejnovější ofiko verze 1.18.255.3, rádio 1.03.03.10. Video synchronizované přes WMP10 se celkem neseká, ale podotýkám že tam cpu zatím jen videoklipy, ale celkově je to pomalé, start TT6 16s., složka Windows V Total Commanderu 13s.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Mno to neni chyba systemu ani HW takze to posilas zbytecne. Navic to posilaji do spolecnosti GSMobil, takze jedine ze by se v O2 uvolili a poslali Ti rovnou novy kus, jinak to moc rychle nebude, spis hodne na hranici zakonem danych 30dni.
    Pokud ma jinak O2 stejny pristup k updatum jako EuroTel u DataPhone II, moc byc
    h si nesliboval...
    No já mám dojem, že do sedmi dnů od koupě, to bude prostá rychlá výměna, žádné posílání do servisu a tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Pak by to bylo super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Nepoužívej citaci, když odpovídáš na předchozí příspěvek. Děkuji matrad

    A jinak, jak je složité nahrát jinou verzi ROM? Teda asi to nikdy zkoušet nebudu, ale je to velký problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Ne, je to pomerne jednoduche.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Začíná mě to zajímat, teď jsem si četl tvoje příspěvky jak pořád instaluješ novější a novější verze. Ty asi na záruku kašleš, nebo to umíš vrátit zpátky. Zabralo by ti hodně času, kdybys mě měl podrobně popsat postup? Jo a jak se vlastně dělá tvrdý reset? Mám acer n50 a tam je to jasné, tady o tom v návodě nic není, nebo jsem to ještě nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Ne, je to pomerne jednoduche.
    Tak pardon, soft reset už ovládám. Ale tvrdý? Jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Jo pardon ja to o hardresetu opomnel. Pokud se nepretu jsou to zaroven stisknute klavesy pro praci se softkeys (ty s carkami hned pod displejem). Ad flashovani, v clancich uz nekdo neco psal, cca. 2 mesice zpet...
    Na zaruku nekaslu, mam nebrandovany HTC TyTN a zatim jsem flashoval vzdy HTC ROM tedy ROM vydane primo vyrobcem zarizeni, a celkem dost bych se hadal pokud by mi nekdo tvrdil ze tim prichazim o zaruku.
    Situace je jina u operatoru, kde flashnutim nebrandovane ROM ci ROM jineho operatora prichazis o zaruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    No tak to je jiná, já mám TyTNAa od O2. O flashování jsem četl to co napsal Pavel Koza a moc moudrý jsem z toho teda nebyl. Já jsem co se týče výpočetní techniky spíš uživatel a tady ty malé potvůrky, PDA apod. mě zaujaly tím, jak je to malé a co to umí. Třeba to přehrávání videa, třeba při čekání na úřadě je to ideální věc. Jo, představ si, když v TMCP vypnu zvuk, tak video jede jak po másle, můžu zastavovat, posunovat dopředu, dozadu a pohoda. Jak si to vysvětlit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    exn_ce4you
    Guest

    Tak ten zvuk hned zase zapni a pojede Ti jak po masle. Aspon me to tak funguje.
    Uz jsem nekde v diskuzi psal, ze neni problem odemknout extROM a zazalohovat vsechny soubory, ktere tam jsou. Nicmene nekdo reagoval, ze je to jeste nekde jinde operatorem "zamknute" a proto to nejde jen tak lehce flashnout do stavu, kdy to zarizeni koupis. A ja si prave myslel, ze v nekterem CABu operatora bude prave ten "zamek" pro dane zarizeni, ktery se spousti pri instalaci po hardresetu. Ale zřejmě je ulozeny nekde jinde.
    Je to ke vzteku, kdyz HTC vi o chybe a napravil ji novym firmware, jenom ten nas operator bude zrejme dlouho chrapat, nez vyda nejakou opravu. Pokud ji kdy vyda...
    Zkousim ruzne programy a nastaveni a zatim se vsim relativni spokojenost. Samozrejme urcita sviznost by tomu prospela, ale to resim tak, ze instalnu pouze to co jede O.K a jednou za cas hardreset a znovu instal aplikaci.
    GPS jede v pohode, zitra me ma prijit hands-free do auta+modrozube sluchatko.
    jeste folii na screen a drzak do auta a uz snad budu kompletne vybaven.
    Na TyTNa jsem presel z archaicke, ale brutalne spolehlive N6310i a mam pocit, ze TyTN ma obcas problem s citlivosti telfonu. Proste me obcas vypadne v mistech, kde Nokia nemela nikdy problem. Ale to muze byt taky tim, ze TyTn nema moznost externi anteny.
    Musim se taky zitra podivat do smluv (moc se me nechce), kde je zapovezeno menit v pristroji firmware, zvlaste pokud je vydan vyrobcem. To ze operator zarizeni dotuje je me jasne, ale ja s tim zarizenim sluzeb jineho operatora uzivati nebudu. Taky budu volat na O2, abychom je trochu popichli k akci. Mozna spolecny vzajemne koordinovany postup by mohl pomoci.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    exn_ce4you
    Guest

    Jeste jednou a jasne se zeptam na to, co by me prosim opravdu zajimalo:
    je zde nekdo majitelem TyTNa koupeneho u O2, kteremu jede bez problemu video?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    No to neni možné, já se dívám nostalgicky na ještě včera používanou N 6310i , no úžasný telefon. měl jsemho čtyři roky a byl to opravdu nejlepší telefon široko daleko. Teď se dívám, ty jsi z Prahy, no to je zase jiná, když se můžeš třeba do toho GSmobilu vypravit a trochu se obeznámit s poměry jaké tam panují. Jestli to nejsou nějací dobrodruzi, a že jich je na trhu hodně. Já bydlím v Kroměříži, tak bych to měl trochu z ruky. Měl jsem opravdu sto chutí to naházet zpět do krabice, ale podle toho co teď vím od tebe a co jsem si přečetl v článku o flashování ROM a toho co od toho můžu očekávat, tak váhám.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. NASTAVENÍ P750 a řešení problémů
    Od Hunter_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 15:21
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 08:03
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-03-2008, 18:35
  4. Řešení problémů s GPS modulem u Asus MyPal A636 a A632
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 08:22
  5. Že by metoda řešení BT problému pro Ipaq 5450?
    Od bubo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2003, 15:34