Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 38

Téma: HTC TyTN od O2 - řešení problémů

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    18

    Hele včera jsem dělal flash poprve, a dopadlo az na malickost dobre.
    Je to pomerne dost jednoduche.Nebal bych se toho, mam TytN asi tyden od O2 a uz tam je nova rom a musim uznat je daleko lepsi nez orig.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Zdravím. To je dobrá zpráva, postupovals podle toho článku z října, nebo máš nějaký svůj? A hlavně, co to video v programu TCMP, šlape bez sekání? Já mám TyTNa taky od O2 a musím se do středy rozhodnout co podniknu. Uvítám informace, tak jestli můžu poprosit, napiš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7

    mdragon: Mam taky tytn od O2, muzes aspon trochu nacrtnout v cem konkretne je ta nova ROM lepsi? A ktera to je? Jsem pripraven provest taky flash, ale rad bych predem znal co se zlepsi, at to nedelam zbytecne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Doporučte paměťovku na TyTNa 2GB. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Ja spis udelam opak - nedoporucim. Nedoporucuji koupit kartu A-DATA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    18

    To XBC: Taky jsem tu dlouho hledal a více méně jsel to udělal jak psal matrad nebo na xda dev...
    asi tak zjisti verzi bootloaderu ...mel by si mít 1.04 aby jsi mohl delat flash, unlock CID , a pak ROm co psal matrad 1.35....
    Video my slapalo i predtim , ale nijak zvlast jsem jej nezkousel, jen co prevaluju mezi zarizenima...

    To abakl : treba v rychlosti v celym Tytn , pro me ceho jsem si vsiml i radio chyta lepsi... mam flash z listopadu ..je to tady : http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=19417


    to PetrN: mam myflash 2g za 2300...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    18

    TO Wuffi : Proc ne ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od PetrN
    Doporučte paměťovku na TyTNa 2GB. Děkuji
    Čao, já mám 1Giga od Kingstona a maximální spokojenost. Stála 899 peněz včetně DPH. Giga stejně neměli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od mdragon
    To XBC: Taky jsem tu dlouho hledal a více méně jsel to udělal jak psal matrad nebo na xda dev...
    asi tak zjisti verzi bootloaderu ...mel by si mít 1.04 aby jsi mohl delat flash, unlock CID , a pak ROm co psal matrad 1.35....
    Video my slapalo i predtim , ale nijak zvlast jsem jej nezkousel, jen co prevaluju mezi zarizenima...
    Mužu se zeptat jaky program používáš na video? Já TMCP a na žádném stroji nikdy nebyly problémy, až na TyTNovi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    mdragon: nespolehlive, ostatne staci i prohledat fora vcetne ce4you...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    exn_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od mdragon
    To XBC: Taky jsem tu dlouho hledal a více méně jsel to udělal jak psal matrad nebo na xda dev...
    asi tak zjisti verzi bootloaderu ...mel by si mít 1.04 aby jsi mohl delat flash, unlock CID , a pak ROm co psal matrad 1.35....
    Video my slapalo i predtim , ale nijak zvlast jsem jej nezkousel, jen co prevaluju mezi zarizenima...

    To abakl : treba v rychlosti v celym Tytn , pro me ceho jsem si vsiml i radio chyta lepsi... mam flash z listopadu ..je to tady : http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=19417


    to PetrN: mam myflash 2g za 2300...
    Nejsem si jist, jestli Ti uplne dobre rozumim, ale dle me flashnout novou pamet asi problem nebude. To co si nikdo z nas zatim nejsme jisti je, zda v pripade problemu to flashnes zpet do puvodniho stavu, ted kvuli uznani zaruky. Mohl by jsi prosim toto potvrdit ci vyvratit? Jinak zatim jsi pro nas takove "svetlo na konci tunelu" takze Ti drzime palce, at mas pro nas dobre zpravy :-)
    A jeste prosim muzes vysvetlit Tve tvrzeni ......"pro me ceho jsem si vsiml i radio chyta lepsi"..... Mam tomu rozumet, ze ma telefon lepsi citlivost, ci se zrychlyly datove prenosy???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Datove prenosy se asi zrychli tezko. Jedineho zrychleni oproti puvodnimu stavu dosahnete aktivovanim HSDPA, pokud jej O2 neaktivovalo jiz standardne pri customizaci zarizeni.
    Manualne lze HSDPA aktivovat napr. pomoci fit4cat Hermes Tweaker.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Já už jsem vyzkoušel snad všechno a cuká to sebou pořád jak zběsilé. Co s tím může mít společného ten zvuk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    18

    to wuffi: nemam s ni zadne problemy.Radio jsem myslel, mam doma i v praci wifinu,ale nemeril jsem to , ale rekl bych ze pripojeni k nejblisimu ap je daleko rychlejsi...
    Jinak na tusim na xda... jsem se docetl, ze krok zpet na HTC image lze ...ale nechci kecat nejsem si jist....
    Ale budu kupovat dalsi tak to na nem zkusim...




    To xbc: co to honis za videa, me to opravdu jede normalne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    No to video mě štve vlastně jenom z principu. TMCP je program, který přehrává video v pohodě kdekoliv kromě TyTNa. A to jak vidím jenom někomu, včetně mě. Co používáš ty a jak to máš nastavené, jestli se můžu zeptat? A taky marně hledám v programech "Zálohování " nevíš náhodou jak tu zálohu provést? Díky.

    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. NASTAVENÍ P750 a řešení problémů
    Od Hunter_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 14:21
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 07:03
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-03-2008, 17:35
  4. Řešení problémů s GPS modulem u Asus MyPal A636 a A632
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 07:22
  5. Že by metoda řešení BT problému pro Ipaq 5450?
    Od bubo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2003, 14:34