Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: lokalizace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    45

    Zdravím všechny,
    potřebuju poradit s instalaci lokalizace na HP6815 při instalaci mi vyskočí hláška nejde vytvořit adresář nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    instaluješ do přístroje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    45

    : zdravím všechny co mám dělat když při instalaci lokalizace do HP 6815 mi vyskočí /nejde vytvořit adresář/??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od dort
    instaluješ do přístroje?

    JJ snažím se a nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    pokud to není nějaký specifický problém tohoto zařízení ( podívej se do diskuzí ), tak HardReset a zkusit na "čisté PDA"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    předpokládám že nejde vytvořit adresář v PC, pak zřejmě nemáš dostatečná práva zapisovat do složky C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\

    pak buď zajistit oprávnění, nebo přeinstalovat ActiveSync do umístění kam kde máš dostatečné oprávnění

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    45

    nevím dělám to doma na svém PC tak by asi neměl být problém v zapisování do složky já si myslím že nejde vytvořit ta složka v PDA někam se to musí nainstalovat do PDA tam se dělá asi složka ? nevím si rady je to mé 1 PDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    45

    je pravda že je problém docela při instalaci s activesync sladit aby se to našlo dlouho mi to říká že musím synchronizovat kolikrát mi to ani pda v lokalizaci nenajde
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    45

    přesná hláška: vyskočí okno průvodce instalací sunnysoft ..... nelze vytvořit adresář
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Lokalizace n30
    Od drozi_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2007, 20:04
  2. Lokalizace na PDA
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 20-11-2006, 09:54
  3. lokalizace MDA II s Wm5 1.71i 64
    Od Vojtaha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 18:10
  4. Lokalizace
    Od Petr Přikryl v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 20:05
  5. Lokalizace
    Od gooorila v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-01-2005, 19:37