Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: HP BT klávesnice.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    16

    Dobrý Den, jsem nový majitl dell axim 51v. Pouzivám ho bez české lokalizace, SW klavesnici od resca.
    Koupil jsem si HP BT klávesnici, nainstaloval 2 nutné soubory k jejímu používání dle rad zde na foru (ovladač pro BT a pro klávesnici od HP). Klavesnic vpohodě funguje. Jen se chci zeptat - nenašel jsem na to nikde nějakou odpověď.. Jak to udělat aby psala české znaky? Je nějaké jednoduché řešení? A máte tip, kde sehnat nějaké nalepovací popisky?
    Díky...
    Tomáš Pantoflíček
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    pro funkční češtinu je potřeba nahrát malou lokalizaci tj. jen české znaky na klávesnici, jinak systém zůstane v původním jazyku

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    69

    Pozor na funkčnost češtiny. Nejdříve si vyzkoušej jestli ti vše funguje a pak si teprve kup lokalizaci. Já mám klávesnici Stowaway a mám problémy, peníze jsem v podstatě vyhodil, protože ji nepoužívám (Lokalizaci Sunnysoft). Viz vlákno Sunnyoft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Ja nemam zadnou lokalizaci, ale pouzivam programek ae keyboard mapper. Verze 0.9.4 byla zdarma a na 2003 funguje v poho (na strankach uplne dole). Konfiguracni soubor pro cestinu mohu popr. poskytnout (teda snad ho najdu), nekde tady na foru taky je.

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    16

    konfigurační soubor na češtinu by byl skvělý... btw: je na nejakou konkretni klavesnici? Diky, TOM
    Take bych radeji pouzival tento programek nez lokalizaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Tak tady jsou dva souborky pro cestinu (od Milana Švece).

    Mira
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    16

    Děkuji moc!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od Mira
    Tak tady jsou dva souborky pro cestinu (od Milana Švece).

    Mira
    ...neviem, ci nerobim nejaku chybu, ale nejde mi to stiahnut? vraj stranka s tymito datami neexistuje. mozete mi to poslat? riesil som ten isty problem a velmi som sa potesil tejto diskusii. vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Tak jeste jednou a tentokrat to zkusim zapakovat.

    Mira
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    16

    v soucasne odbe je k stahnuti jen novejsi verze AEK a ta, pokud chci pouzit konf. prg pro cestinu hlasi chybu. Programy na cestinu je treba napsat jine.. asi.. Nevite nekdo v cem je zakopany pes?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    Taky děkuju, ušetřilo mi to peníze za lokalizaci

    Jen mi není jasné, jak zadat písmena jako Ů, Ď, Ť, Ň... Škoda, že nefunguje standardní postup vkládání háčků a čárek... na HP BT klávesnici je sice možnost klávesové zkratky ALT-D pro vkládání čárky pro písmeno, háček tam ale není...

    ---

    Tak jsem si přes nástroj WR-Tools HotKeys zjistil Unicode kódy těch písmen a nějak si to nastavím. Škoda, že to WR-tools nefunguje s BT klávesnicí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    74

    Ahoj.
    Rad bych si sam vytvoril to premapovani, ale ten prilozeny scan mi neni schopen vypsat kody k vetsine klaves z BT klavesnice. Nesetkal se s tim nekdo? Neznate prosim reseni?
    Moc dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 16:52
  2. klavesnice
    Od evolva v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 14:21
  3. klavesnice
    Od stanyjol v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 13:14