Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nastavenie MMS, klon sim karty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Uznavam ze tato tema tu bola premielana viac krat, ale nefunguje mi nastavit MMS, WAP a internet funguje.
    Prosim mohli by ste mi niekto zaslat na mail andrejrentka@zoznam.sk krok za krokom nastavenia na MMS,WAP, INTERNET - orange SK. Mam mio a 701 s najnovsou romkou 65,.....(stiahnute z www.mio.....)

    Existuje nieco take ako klon simkarty potrebujem mat dve identicke simky uz ma nebavi vytahovat simku a davat do druheho telefona,....(vzdy bude funkcny len jeden telefon)
    Zatial dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mohli by ste mi poslat prosim tie nastavenia krok za krokom na MMS,WAp, internet - ORANGE stale mi to nejde a v orangei su uz zo mna zufaly stale to nastavuje podla nejakeho spv3100 a nic,......
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Myslim, ze krok za krokem jen pro tebe to nikdo rozepisovat nebude, to by bylo uzitecnejsi dat to sem, at to vidi kazdy kdo to bude potrebovat.
    Staci napsat zadost jednou a bud se nekdo ozve nebo ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    15

    Ja som si nainstaloval CAB Orange SK, ktory je na tejto stranke : http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=11143
    Potom treba uz len nastavit nastavenie cez nova MMS.
    Ak to nepojde aj tak skuste HR a znova naistal. CAB a nastavit - mne to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    internet a wapko funguje aspon cosi ale pri MMS pri odosielani mi vyhodi hlasku "Nebyly odeslány nebo prijaty vsechny spravy.Zmacknete nabidka a odeslat/prijmout pro opakovani" viete nejakoporadit ako dalej?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    15

    Aj mne to robilo to iste, az kym som nahodou nemusel spravit HR.
    Odvtedy mi to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prosím o radu alebo pomoc........ (HTC Klon)
    Od Mirecxyz790819 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-03-2011, 16:45
  2. King Diamond T5353+ čínsky klon Diamonda 2
    Od Kucko34_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-06-2010, 22:57
  3. Klon Diamonda z číny
    Od 100bubu v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-11-2009, 23:28
  4. AstaLa Vista Baby - klon Worms pro ppc
    Od jerrry_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 23:24