Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jornada 680 - lokalizace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    5

    Nazdar lidičky ...
    Koupil jsem Jornadu 680 WinCE 2.0 a sháním českou lokalizaci. Nejni tu náhodou někdo od té dobroty a neporadil by? Už jsem obeslal pár firem co to dřív prodávaly ale nikdo se mi neozval. Dík za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... zkus support@moravia-consulting.com. Mel by to byt LEng pro SH3 procesory a Windows HandheldPC Professional. Presnou verzi uz si nepamatuji ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    5

    Dik za info, kontakt probehl a poslali mi funkcni lokalizaci. Jen mi to nepise hacky a carky :-( pisu knihu a ty hacky a carky jsou pro mne zasadni. Zkusil jsem jeste dotaz a uvidime ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    5

    Pro upresneni - probehl kontakt se sunnysoft.cz protoze ten moravia-consulting.com je uz uplne mimo ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od pardalcv
    ... protoze ten moravia-consulting.com je uz uplne mimo ...
    ... jak mimo?" E-mail nefunguje nebio ještě jinak. Pokud si dobře pamatuji, tak pro HP Jornada 680 měla MORAVIA jako jediná funkční lokalizaci, včetně klávesnice ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    5

    Do "moravie" jsem psal několikrat a nikdo se mi neozval. Na stránkách "ArtSoft" jsem nasel kontakt na "Portfolio Praha" a ti mi odepsali abych se zeptal u "Sunnysoft". Ti mi poslali lokalizaci "Sunnysoft 1999 verze 4.0 A". Všechno mám česky ale nevím jak psát s diakritikou. Zkoušel jsem to přepínat podle manuálu ale nemůžu to donutit psát česky :-( buď tam něco chybí nebo jsem absolutní ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    5

    Hurááááááááááá už to chodí, je v tom malej fígl a musím se přiznat že to bylo ve mě ... Pokud budetet někdo potřebovat poradit, ozvěte se.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jornada 720 - NET CF, ICQ
    Od carlos_2 v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 02:19
  2. ICQ for Jornada 680
    Od mirooo v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-03-2005, 12:43
  3. HP Jornada 565
    Od MacFig v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-09-2003, 13:10
  4. Jornada 928 - ???
    Od Martin F._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-08-2003, 15:22
  5. Jornada 525 + USB
    Od Krcma_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2002, 17:52