Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Wizard (Vario) a config.txt v ext-rom

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    Cau vsichni,
    potrebuju radu, jsem trochu experimentoval
    Vsechno jsem delal primo na variu.
    IPL:2.21.0001
    SPL:2.21.0001
    GSM:02.19.11
    OS: 2.24.2.7

    Udelal jsem hardreset a po kalibraci hned softreset. Vsechno probehlo OK a z Ext_rom se nic neinstalovalo, to jsem chtel. Nepouzil jsem ten ext_rom unlock-nevim jak maka ale nekde jsem to tu pri procitani fora videl.Pak jsem vlezl s total comander do extended_rom. Otevrel jsem si Config.txt a byl normalne citelny v tom textovim editoru.No pak jsem si ho zkopiroval do zarizeni a chtel soubor upravit tak aby se instalovalo jenom neco. Puvodni soubor na rom prejmenoval a nakopiroval upraveny config.txt zpet do rom. Udelal Hardreset, kalibrace a cekal az se budou instalovat veci podle configu. bohuzel se nic nedelo. vzal TC a vlezl na ext_rom soubor otevrel a bylo tam plno klikihaku misto cest ke cabum. Udelal jsem v pc novej config.txt, vypada takhle

    Kód:
    LOCK:Enabled
    \Extended_ROM\MP-Shorcut-MMS1-JAVA6XX-CV-VOICE-EmailWiz-TMO-CSY-060118.CAB
    \Extended_ROM\P_Patch_CameraDriver_TMO_Jan20_Wizard.CAB
    \Extended_ROM\MP_SmartDialing_enable_0915_signed.CAB
    \Extended_ROM\Signed_CAB-Setting-TriggerDisconnectButton8.CAB
    \Extended_ROM\P_ExtendedROM-Version_Wizard.cab (ale není nutné)
    \Extended_ROM\P_UA_TMO_Wizard_Mar09.cab
    \Extended_ROM\Signed_Wiz_TMO_STK.sa.CAB
    \Extended_ROM\Signed_BrowserPerformance.sa.CAB
    \Extended_ROM\MP_CVSDcpl_20060220.cab
    \Extended_ROM\P_WIFI-Issue-Fix_Wizard.cab
    \Extended_ROM\MP_LocalisedVSDAPPButton_TMO_CSY-060206.cab
    \Extended_ROM\MP_PictureVideo_reg_signed.cab
    \Extended_ROM\P_UXC7_AppButton2-Fix.cab
    \Extended_ROM\P_ExtendedROM-Version_Wizard.cab
    \Extended_ROM\P_DisEONS_TMO_Wizard_Mar13.cab
    \Extended_ROM\P_UXC1_TMOCZ_Feb08_Wizard_1_repack.CAB
    LOCK: Disabled
    RST: Reset
    1.Proc to nemaka a nenainstalujou se ty caby?
    2. co se stalo s tim config.txt pri kopirovani, ze neni citelny a jsou tam jenom podivny znaky?
    3.Proc neni citelny ani ten puvodni config, kterej jsem pred kopirovanim prejmenoval aby se tam dal nakopirovat upraveny se stejnym nazvem?
    4.Je nejak ten config.txt chranen,nebo je nejak ta Exrom treba jenom pro cteni a nejde do ni zapisovat?
    5.jde s TC primo pustit ty cab v ext rom aby se cab nainstaloval? me to nemakalo,pomohla az kopie do zarizeni, pak se to nainstalovalo

    Dekuji predem za kazdou odpoved :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    odpověď na šechno: extROM MDA Varia je chráněná proti zápisu, takže z varia i z PC s ní nic neuděláš.
    A to, že ten config se ti tam nějak dostal to je jenom chybka - zkus udělat HR a uvidíš, že už tam pak nebude
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    hmm tak to je nejaky divny.udelal jsem hardreset. podle tvoji odpovedi jsem cekal po kalibraci zacatek instalovani cabu z extrom,ale nic se nedelo. nainstaloval comandera vlezl na extrom. soubor config.txt tam sice je,ale nejde otevrit.Druha vec vsimnul jsem si ze tam je nejak mene tech cab souboru :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jojo do extROM se nedá zapisovat, ale dá se z ní mazat, takže jediné jak si jí můžeš sám z Varia potunit je odmáznout ty caby, co tam nechceš, ale tušim, že je pak config.txt bude chtít instalovat a kustomizace se zasekne.
    Takže je vlastně extROM takto nepoužitelná
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    Dekuji za vytrvalost se mnou :yes:

    Jak teda dosahnu puvodniho stavu, kdyz HR nepomohl? caby jsem nemazal a pres to chybi soubory autorun, custsk atd? jak obnovim tu extend_rom? Pomumuze flash na oficialni rom z t-mobile? ten obnovi i tu extended_rom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jojo flash ti jí vrátí zpátky, ale T-Mobile ROM bych být tebou tam opravdu nedával
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    60

    jo verim ze jsou lespi,ale vario je sluzebni a jeste se zarukou.
    zejtra to flasnu tou verzi z t-mobile a uvidim,jestli se to vzpamatuje.

    jeste jednou dekuji za odpovedi :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Mda Vario (HTC wizard) WM - 5 problem
    Od dvyt_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-08-2010, 13:42
  2. Mda Vario,HTC Wizard
    Od lukasqo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2009, 10:18
  3. HTC Wizard (MDA Vario) - WM 6.1 CZ by Jimm98y
    Od jimm98y_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 123
    Poslední příspěvek: 10-02-2009, 22:12
  4. MDA Vario -> Wizard 2.17.7.2 ale jak zpet na MDA?
    Od beam v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 15:32
  5. Wizard, Qtek, Vario - s wi-fi g
    Od vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 19:33