Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nelze instalovat programy (MDA Vario)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Zdravím. Z ničeho nic mě nejde nainstalovat žadný program (ani z CABu). Místa mam dost. A HR se mi moc dělat nechce. A pokud budu muset, poradí mi někdo dobrou rom ( pokud možn na CID locked zařízení a v češtine ) Prošel jsem snad celou diskuzi na ce4you ale pořád nemám jasno do jaké jít. Jinak nadějně mi přijde Molski+čeština od Jimm98y. Ale znamená to unlock. A pokud se do toho pustím, chci abych tam měl to nejlepší Dík za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    A co to pise, nebo dela kdyz chces neco nainstalovat? Takhle ti teyko nekdo poradi. Zkus byt trochu konkretnejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    a nebo moje CID locked edition + čeština - to ani nemusíš unlockovat.. a nebo si počkat na CZ superrom ale to už zase bude potřeba unlock
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    A co to pise, nebo dela kdyz chces neco nainstalovat? Takhle ti teyko nekdo poradi. Zkus byt trochu konkretnejsi.
    Máš pravdu Když dám cokoliv instalovat, tak se mě to zeptá kam a poté mi napíše "Program xxx nelze nainstalovat" a hodí mě to z5 do výběru umístění. Pakárna
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    a nebo moje CID locked edition + čeština - to ani nemusíš unlockovat.. a nebo si počkat na CZ superrom ale to už zase bude potřeba unlock
    Dobrá kombinace. Na tvoji romku je tu samá chvála A kdo ví kdy bude bude superrom?
    PS: Kdyby jste měli zájem, tak bych s Váma rád na superrom makal. Živím se jako programátor a Vario mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak to pokud si programátor, tak nějak vyřeš to odemčení CID, aby si mohli superrom nahrát všichni. Popř. pokud bys třeba naprogramoval o 200 MB paměti ROM víc, tak by to bylo taky dobrý
    Víceméně to zvládáme - pokud by bylo něco potřeba, tak se určitě ozveme
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    tak to pokud si programátor, tak nějak vyřeš to odemčení CID, aby si mohli superrom nahrát všichni. Popř. pokud bys třeba naprogramoval o 200 MB paměti ROM víc, tak by to bylo taky dobrý
    Víceméně to zvládáme - pokud by bylo něco potřeba, tak se určitě ozveme
    Jasný, nechtěl jsem se vnucovat. Jenom jsem chtěl přispět svou troškou do mlýna
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    OT: pardon - já ti zapomněl poděkovat za nabídku. Podle mě dělat ROM na vario je hloupost.. Spíš bys měl udělat nějakej dobrej, užitečnej prográmek pro PPC, protože to je dlouhodobější záležitost.
    Vario pude za rok do šrotu a pak co? nebudou ROM nebude nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Zkoušel jsi SR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    no pokud sis hral s PocketMechanicem nebo SKTools tak vim kde je problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    S SKTols si ted hraji docela dost, porad v nem neco zkousim a koukam co se stane, ale instalace mi funguji porad normalne. Kdyztak napis s cim si nehrat abych se toho pripadne vyvaroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    no vim ze v pocketmechanicu to byla oprava vadnych registru....takze u sktools to bude neco podobneho,...ale roste pokud tomu ten dotycny nerozumi..treba jako ja...tak to nikdy neudela nic dobreho
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Zkoušel jsem všechno možný, ale nepomohlo nic SKtools to myslím nebude, neb jsem s ním v té době nepracoval. A SR jsem dělal asi 100x Takže jsem nahrál Johnnnnnnnnnny_v1.0_CIDlocked_edition + Jimm98y_CZ_RC1 a vypadá to, že všechno maká jak má. Akorát jsem narazil na jeden problém a to s sms, ty se mě neodesílají hned, ale třeba poslední se mi odeslala někde po 2 hodinách
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows Mobile - problém - nelze instalovat programy
    Od aerkain_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 15:14
  2. wince 4.2 jak na odblok? nelze instalovat programy
    Od b_are v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 20:42
  3. MDA Vario - nejdou instalovat programy
    Od cagik v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 15:16
  4. MIO 550 a nemoznost instalovat programy
    Od VETRELEC_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-04-2007, 19:41