Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 167

Téma: Konfigurace ActiveSync via Bluetooth

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Jeste jsem tak premyslel, jak funguje synchroniace pres Wifi??
    Neslo by to udelat nejak podobne pres BT NETWORK?
    Rano se me to povedlo na stolnim pocitaci a nevim jak! Ted to zkousim ve skole na notebooku a nejsem schopnej to uz rozjet!

    Nemate nekdo postup na synch. pres to wifi? Treba by me to pomohlo najit chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    28

    widcomm software je super, jenom skoda tech triceti mb co zabiraji vsechny komponenty v pameti.

    podarilo se nekomu z vas rozchodit bluetooth pres widnows xp sp2 drivery od MS?
    s telefonem mi to celkem jde, ale ipaq 22, potvora, se brani :

    jo a off-topic pda:
    widcomm ma neco jako synchronizaci s mobilem. prenese to kalendar, ukoly, ale mizi mi kontakty. po synchronizaci proste zmizi jeden kontakt. nebo zadnej. nebo taky sto .. zkousel jsem nekolik verzi widcommu, posledni 1.4.12.10.

    telefony SonyEricsson 610 a 630, novy firmware.. dela vam to nekomu? nebo pouzivae synchronizaci bez problemu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od rattkin
    podarilo se nekomu z vas rozchodit bluetooth pres widnows xp sp2 drivery od MS?
    WIN XP + drivery MS + DATAPHONE2 = bez problémů
    WIN XP + drivery MS + DATAPHONE2 + SP2 = problémy

    Mnoho pokusů. I na čistý WIN XP. Věnoval jsem tomu hodně času, takže pro tuto konfiguraci doporučuji neinstalovat SP2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    28

    jo a jeste MS jsem myslel MICROSOFT, tj ty ovladace co jsou ve servicepacku2.. a jaky problemy, vyresitelny? nebo se to po prvnim pouziti zhrouti, jako me?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Pocket Loox 610 BTWL mi chodil přes BT úplně bez problémů, teď hx4700 nechodí. ActiveSync 3.7.1 sice pozná, že se PDA připojí na BT port počítače, ale po cca 30 vteřinách snahy o spojení s PDA ohlasí, že se nejedná o PDA nebo Smartphone a nepřipojí se.

    Zkoušel jste se už někdo s hx4700 spojit přes BT?

    Mám naprosto stejný problém s Looxem 720 A Compaqem TC1100.
    Zařízení mám spárovaná, ikona na ntb hlásí že jsou zařízení spojena, ale v AS se zelené kolečko pouze zběsile otáčí a na konec ohlásí chybu.

    Plz, poraďte někdo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Už jsem to vyřešil!!!
    Návod na BT AS Looxe 720 a PC je tady.
    Dal jsem to i do témátka pro Looxe 720.
    Nevím co jsem dělal blbě, připadá mi že jsem to dělal stejně, ale mě to nechodilo a teď to maká jako z praku.



    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    VoY VoY je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    32

    Mam asi podobny problem jako tu nekdo z vas popisuje. Sveho Looxe 720 bez problemu sparuji s pocitacem, ale windows mi vytrvale prideluji COM porty kolem cisla dvacet a ActiveSync mi je proste ve vyberu nenabizi. Nevim uz co s tim, leda preinstalovat system, ale do toho se mi vubec nechce. Neda se nejak ovlivnit jaka cisla incoming a outgoing portu windows prideli?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,
    mam takovy dotaz, obcas kdyz se trochu stouram vic v ruznych propojenich - spojeni pres USB, pres BT s pocitacem, ActiveSync pres oboje, potom toho este spojeni pres BT s telefonem /jak PPC tak ntb/ a kdyz sem se pokousel 4stranne synchro - Lotus, Outluk, PPC pres BT a mobil pres BT - samozrejme postupne ne najednou - tak proste umre pri pristim pokusu o spojeni ActiveSync a zaboha ho nerozjedu - jak pres BT, tak pres kabel se pocitac spoji, je videt ze port bezi, acitesync zadetekuje zacne hledat ale proste nenajde. a nepomuze nic, ani prehazovani BT portu,vyhazovani portu, ani odinstalace a instalace ActiveSync, jen tvrdy reset PPC a obnova z posledni zalohy ktera prokazatelne fungovala pri spojeni. docela uz me to sere - nevim kde je zakopany pes.. BT mam integrovany ve ThinkPadu, ovladace sou ty WidCom nebo ty nejaky. SP2 ve Woknech nemam. Porty jinak slapou, jedu pres 5ku - spojeni notebook, BT GPS, SE K700 pres BT vsichni vzajemne slape, komunikace komunikuji, mapy pres GPS ukazuji, veci se synchronizuji, sterace stiraji.. akorat to obcas udela toto. a chyba je asi nekde v PPC protoze po tom tvrdem resetu a obnove se to spoji s ntb v pohode aniz bych na nem neco menil a predelaval. ActiveSync mam ten cesky ale udelalo to aj u toho anglickyho, v PPC mam cestinu od Sunny.
    jestli mate nejaky tip diky za nej
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    28

    jak nastavit nizsi cislo com portu: to je jednoduchy cely postup je http://www.ipaqhq.com/forums/archive...p/t-10066.html.

    cesky to snad prekladat nemusim, kdyztak se ozvete kdyby to nevzala babelfish

    horsi problem mam kdyz chci na ipaqu udelat zastupce-ikonku activesync pres bluetooth, v service discovery mi ipaq hlasi ze pc nepodporuje potrebne profily.. kdyz dam discovery vsechny tak to pise jenom jakysi profil "P".. vite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od rattkin
    horsi problem mam kdyz chci na ipaqu udelat zastupce-ikonku activesync pres bluetooth, v service discovery mi ipaq hlasi ze pc nepodporuje potrebne profily.. kdyz dam discovery vsechny tak to pise jenom jakysi profil "P".. vite nekdo co s tim?
    netusim, co s tim. dela mi to stejne - iPAQ3870+WM2003, BT modul MSI, WinXP + SP2, BT drivery z SP2, instalovane do cisteho systemu. bez SP2 s Widcomm SW vsechno bezelo bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    28

    no on se da dat widcomm i do sp2, jen je treba po instalalci aktualizovat ovladac na bluetooth. nemate nekdo novejsi vezi widcomu? jestli treba nemam min nez 30mb pameti.. :
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    39

    Používám spojení mezi PC a PPC několik dnů,ale když jsem toto spojení chtěl udělat v práci, tak se PPC připojí,ale stále vysí hláška připojuji se a nic.Přišel jsem domu, chci se připojit a to samé.Vše jsem zkontroloval a to jsem před tím nic neměnil a pořád to samé.Ale při tom se v pohodě podívám do PC přes files.Ikona svítí, že je spojeno,ale prostě se jakoby nemůžu spojit do ActiveSync.Zkontroloval jsem snad vše:-)Používám HP 2210 a BT MSI.Celé to je staré ani ne týden. Nezažili jste to už někdy?Zkuste poradit.... a najednou to zase běží: :?
    Už to neřešte.Vše funguje a možná asi vím kde byla chyba:-)Pravděpodobně jsem neměl zaškrtnuto zabezpečené spojení
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od kutil
    Používám spojení mezi PC a PPC několik dnů,ale když jsem toto spojení chtěl udělat v práci, tak se PPC připojí,ale stále vysí hláška připojuji se a nic.Přišel jsem domu, chci se připojit a to samé.Vše jsem zkontroloval a to jsem před tím nic neměnil a pořád to samé.Ale při tom se v pohodě podívám do PC přes files.Ikona svítí, že je spojeno,ale prostě se jakoby nemůžu spojit do ActiveSync.Zkontroloval jsem snad vše:-)Používám HP 2210 a BT MSI.Celé to je staré ani ne týden. Nezažili jste to už někdy?Zkuste poradit.... a najednou to zase běží: :?
    Pokud mate zarizeni nove, napred bych na strance HP kouknul, jestli nemaji novejsi foirmware. Nasledne bych v techto pripadech zkusil klasicky SW reset, obzvlast pokud pouzivate aplikace spolupracujici s BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Citace Původně odesláno od kutil
    Používám spojení mezi PC a PPC několik dnů,ale když jsem toto spojení chtěl udělat v práci, tak se PPC připojí,ale stále vysí hláška připojuji se a nic.Přišel jsem domu, chci se připojit a to samé.Vše jsem zkontroloval a to jsem před tím nic neměnil a pořád to samé.Ale při tom se v pohodě podívám do PC přes files.Ikona svítí, že je spojeno,ale prostě se jakoby nemůžu spojit do ActiveSync.Zkontroloval jsem snad vše:-)Používám HP 2210 a BT MSI.Celé to je staré ani ne týden. Nezažili jste to už někdy?Zkuste poradit.... a najednou to zase běží: :?
    No nechci se opakovat, ale dával jsem do tohoto témátka odkaz na návod na nastavení AS přes BT. Stávalo se mi to samé co tobě, ale od té doby co jsem to rozchodil podle toho návodu mám klid. Fakt je, že BT AS používám jen doma. V rachotě jedu přes USB. BT používám pro AS a pro conectivitu na net přes mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    31

    S AS pres BT mam problem v tom, ze v konfiguraci AS nemuzu vybrat z rady ruznych COMportu, ale mam tam pouze roletku s jednim (mozna dvema), Poradite nekdo, jak jich tam dostat vic, clanek takovou radu neobsahuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 12 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Podrobná konfigurace ActiveSync
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 01-05-2008, 12:59
  2. Bluetooth - nastaveni konfigurace pri spusteni
    Od golom v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 14:55
  3. activesync cez bluetooth
    Od eshus v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 12:47
  4. Activesync - konfigurace synchronizace Úkolů
    Od PPK220 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 23:42
  5. Bluetooth ActiveSync
    Od flashman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 23:03