Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 12 PrvníPrvní ... 89101112 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 167

Téma: Konfigurace ActiveSync via Bluetooth

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Ano uzivatel XMike myslim ze behal cez BT (ale presiel na kabel pokial viem). Skus sa na neho obratit, ale toto co vravis ze sa AS tocil, tak ten problem mam aj ja. Ked resetnem potom aj PDA aj PC tak po resete vsetko ide.

    (zhodou nahod a nehod som zistil ze mi dnes nejde z nicoho nic AS cez BT (vcera islo) nic som nerobil, proste zrazu nejde, ale vyse mesiaca slapalo). Neviem kde je problem, dnes/zajtra opravim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    Dnes jsem se k tomu nedostal, musím to BT zase znovu nainstalovat.
    Ale dal jsi mi naději, už jsem to vzdával.
    Zkusím to znovu i s tím restartem.
    Dám pak samozřejmě vědět. Doufám, že s radostí a pozitivním výsledkem :sarcastic:

    Díky všem za rady, to se mi tu líbí. Dnes si už moc lidi navzájem nepomáhaj. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Podla mna si ludia (aspon na nete) dost pomahaju na roznych forach. Trebars ak mam problem v programovani s niecim, na jednom fore sa spytam a do hodiny mam odpoved (niekedy aj skorej). A samozrejme uz ked na tom fore som, tak dvom trom pomozem aj ja. Keby to bral kazdy tak je to este lepsie, ale aj takto je to fajn :> .

    Kazdopadne som strasne zvedavy, ze ako ti to dopadne, ale ja kym som rozchodil AS cez BT, tak to trvalo. Cudoval som sa ze mi to zrazu islo (povodne som totiz nevedel ze to ide koli tomu restartu). Totiz som to nainstaloval, nastavil a ked sa AS uz 'napojilo' a tocilo na mieste tak som to vzdal a vypol PC a siel spat. Rano to slapalo. Az o tyzden neskor po HR mi doslo ze o co ide, a od vtedy to tak robim ako samozrejmost a este sa mi nestalo ze by mi to bez resetu islo (a vobed neviem cim to je ze inym to asi ide bez toho kedze ta neupozornili).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    Tak to vzdávám. Nepodařilo se ani znovu. Nastavím Serial Port na COM např. 5, spojení v AS taky. AS se roztočí, ale po chvíli zahlásí, že na serial portech nenalezl žádné podporované zařízení.
    Z PDA to taky nejde, tam mi to taky pořád hlásí, že nemám spárovaný PC podporující AS. PC v PDA najdu, ale nabízí mi to na něm službu jen Serial port, nikoli AS. Ani po restartu jak PDA, tak PC, se to nedaří a situace je naprosto stejná. Už jen snad zkusit jiné BT do PC, protože s tímhle to prostě nejde. Jinak bych na to už musel přijít, když jsem vyzkoušel snad úplně všechno.
    Kdyby jste ještě nekdo věděl o nějakém návodu někde jinde, zaměřeném na WM5, tak mi prosím dějte vědět. Tady jsem to pročetl snad úplně všechno a ke zdárnému konci to nevedlo. Ještě to jiné BT vyzkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Ake mas presne BT?
    A ovladace ake? Blue Soleil alebo Widcom?
    A to serial port si skusal? Ono service AS ti ani neukaze, musis ist sak cez serial port.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    BT mám MSI BToes a soft k tomu dodávaný WIDCOMM 4.0.1.2101. AS mám 4.1.0 a PPC Qtek S200 WM5.

    Mé nastavení jsem přiložil v .doc souboru

    Takhle jak to mám nastavené v BT, tak mi nefunguje AS při nastavení ani na COM5 ani na COM6
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Skus dva krat kliknnut na ten serial port v nastaveniach BT a vypni secure connections.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    To jsem zkoušel. Také beze změn. Ale už jsem to konzultoval, mohlo by to teoreticky být tím BT. Prý se to i některým nepodařilo s nějakám BT rozchodit a s jiným ano. Akorát se mi nechce kvůli tomu kupovat nové BT :?

    A ještě když spustím v nastavení spojení AS na PC "Connect.." tak mi to projede všechny COM porty a BT na PC ani nezabliká, že by hledalo nějaké zařízení. Podle mě nechodí ta komunikace mezi AS a BT v PC.

    Teď jsem to zkoušel znovu.



    Tak ještě jsem si stáhnul poslední verzi AC 4.2, ale stále bez pozitivního posunu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Tak jsem se po nejake dobe vratil (diky tomuto clanku) k reinstalaci ovladacu pro muj BT MSI. Bohuzel opet bez uspechu. Pokud si tam jednou XP2 daji sve, tak mam smulu. A kdyz uz BT "trochu" funguje a nachazi okolni zarizeni, tak na oplatku nefunguji nektere sluzby, vcetne serial portu. Vse mi funguje jen tehdy, pokud nejprve v SP1 nainstaluju Widcomm ovladace a pak nainstaluju SP2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Ja mam od MSI StarKey (2 kusy) a idu bezproblemov s broadcom ovladace. Tie mensie MSI BT kluce BTtoes idu len s ovladacmi BLueSoleil. Ktory MSI mas ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Mam 6967, ale uz jsem to rozjel. Pri instalaci jsem ale musel zadat "nevyhledavat, zvolim ovladac...", protoze jinak se tam cpal porad ten XP-ckovy, ikdyz jsem zvolil muj z meho adresare. Pak jsem mel problem v tom, ze mi nesedela verze ovladacu s verzi softwaru a dalsi problem byl patch , jelikoz ma osvedcena verze 1.3.1 se "nechytala", tak jsem musel sahnout po 1.4.3.4. Synchronizace uz pak byla jen malickost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Díky moc jste sqvělí!!! Funguje to na 100 %. Už jsem to dlouho zkoušel a teď se to konečně podařilo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    15

    Prosím o radu - stále nejde AS přes BT. Problém je že se zařízení a PC najdou ale Ipaq napíše jen jednu možnost služby zařízení "Wireless Stereo" jinak nic. Je problém na PC nebo na Ipaq? Prošel jsem celé diskuze ale všechny rady nic. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    15

    Ipaq napíše jen jednu možnost služby zařízení "Wireless Stereo" jinak nic. Je problém na PC nebo na Ipaq?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    101

    nemůžu připojit notebook a MDA III přes bluetooth k internetu, vše mám nastaveno podle návodu a když už se to připojí hned se zase odpojí a napíše na MDA : "Bluetooth síťové vytáčení spojení bylo přerušeno". Už se s tím mořím dva dny a stále na to nemůžu přijít. Je tady někdo, kdo poradí??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 12 PrvníPrvní ... 89101112 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Podrobná konfigurace ActiveSync
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 01-05-2008, 12:59
  2. Bluetooth - nastaveni konfigurace pri spusteni
    Od golom v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 14:55
  3. activesync cez bluetooth
    Od eshus v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 12:47
  4. Activesync - konfigurace synchronizace Úkolů
    Od PPK220 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 23:42
  5. Bluetooth ActiveSync
    Od flashman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 23:03