Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: flash ROM R45 na R65 - jak udělat?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    Najde se tu někdo, kdo mi do podrobna(krok za krokem) vysvětlí, jak to mám flashnout? Už se s tím trápím pět hodin a bez úspechu. Asi jsem debil, tak mi prosím pomožte
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Dělal jsem to step-by-step dle návodu na www.mio-tech.be. Šlo to bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    17

    No právě ze stránky www.mio-tech.be mi ten stažený .*exe soubor nejde vůbec spustit. Zkusím přidat printscreen. Poraďte čím by to mohlo být [IMG]C:/chyba.bmp[/IMG]
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Tak tahle diskuze umřela? Dostal sem do ruky MIo a chci ho flasnout... Na všechny zařízení jsou na to pdrobný návody - jen na Mio nic?:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Suoraj: tato diskuze opravdu umřela protože asi není co dodat. Podrobný a dostatečný návod je na www.mio-tech.be. Zvládl jsem to i já a to jsem jen pouhý uživatel, který má Mio jen na práci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Tak tahle diskuze umřela? Dostal sem do ruky MIo a chci ho flasnout... Na všechny zařízení jsou na to pdrobný návody - jen na Mio nic?:no:
    Zřejmě začátečník - http://www.mio-tech.be/Faqs/?action=artikel&cat=386010&id=259&artlang=en&artla ng=en
    Víc dodat nelze.....
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. jak to udelat?
    Od Rom4n v sekci TomTom
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 16:31
  2. jak z mp3 udělat wma?
    Od tribiani v sekci Multimédia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-08-2005, 13:56