Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Edge, GPRS

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Stává se mi, že při připojení na internet přes Edge, GPRS a při ukončení prohlížení a znovu připojenií se už nepřipojím. Sice vyskočí "E", ale ihned se ukončí a nic se neděje. Musím restartovat telefon a pak to zase funguje do té doby než se znovu odpojím. Přes WiFi to jde bez problémů.

    Už se mi to stalo asi po třetí a vždy po reinstalaci to nějakou dobu funguje bez problémů a pak se to zase stane.

    Nemáte podezření na nějakou aplikaci, která to způsobuje? Stalo se to někomu?

    Připojení mám přes T-mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    jo mne to taky dela
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Jakou mas verzi Qtek nebo Imate? Ja mam Qtek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Mne to dela taky, verze Qtek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    mam Qtek s novym firmware 2.0.9, ale myslim, ze mi to delalo i se starym
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    skoro bych řekl,že to je vlastnost sítě. mám sice Qtek 8010 a Vodafone,ale se mi to taky. intuitivně tuším,že se to velmi pravděpodobně stává v lokalitách,kde se telefon musí přelaďovat mezi více základnami nebo ztrácí signál. většinou pomůže jen přepnutí do leteckého režimu a zpět,což je rychlejší než restart. mám taky pocit,že se tak děje i se samotným prohlížečem bez dalších aplikací
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Ne-e, je to chyba QTEKa. Delal mi to taky, pred opetovnym pripojenim stacilo nekolikrat zmacknout "cervene sluchatko". Telefon jsem restartovat nemusel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Porad to zlobi prvne se pripojim a na podruhe ani ranu, jedine po restartu, a to mam cistou instalaci, kde to v tech registrech kurnik je ?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Vazne to vam vsem ostatnim funguje bez problemu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Me to delalo, ale uz nedela. Delal to nejaky program, co jsem tam doinstalovaval. V registrech jsem nastavoval pouze SuspendResume
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Nefunguje, ale mam pocit, ze po urcite dobe to zacne opet fungovat i bez restartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    vzdy to napise: Chyba "vzdalena strana toto pripojeni ukoncila", ale jak mi poradil meteleskublesku tak po prepnuti do modu letadlo a zpet to funguje, tak alespon neco dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Mně to dělá nejenom u GPRS ale i HSDPA Dell Axim x51v s MT Motorola Maxx V6. Vinu bych ale viděl na straně PDA, protože když mobil připojím USB kabelem k notebooku, žádné problémy s připojením nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od baronm
    vzdy to napise: Chyba "vzdalena strana toto pripojeni ukoncila", ale jak mi poradil meteleskublesku tak po prepnuti do modu letadlo a zpet to funguje, tak alespon neco dik
    Jsem rád že alespoň něco pomohlo ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1

    Nainstaloval jsem CAB Vodafone,chvíli mi GPRS jelo, a teď jej nemůžu zprovoznit, neustále mi to hlásí Chyba připojení, opakujte akci později. NEVÍTE NĚKDO CO S TÍM ?? HTC P3300 Artemis Už do toho vrtám celé odpoledne a nemůžu na to přijít.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pár dotazů ohledně GPRS/EDGE (WM5)
    Od spiderer v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 17:00
  2. BT telefon pro PDA (plus GPRS+EDGE)
    Od timmynovak v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 04-03-2006, 17:42
  3. FSC Loox 720 + N6230i + GPRS (Edge) - Neplatny pristupovy bod GPRS
    Od plawa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2005, 19:47
  4. GPRS/EDGE smartphone
    Od bezoka v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-04-2005, 23:23
  5. GPRS -> EDGE, jak to je?
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-01-2005, 01:13