Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 64

Téma: Kompletní česká lokalizace pro MDA Vario s ROM 2.26 ZDARMA ke stažení ve verzi RC1

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Takže udělat jednu klávesnici ENG/CZ by rozhodně nešlo. Leda že by jí tu někdo sám naprogramoval. A nastavit ENG klávesnici jako defaultní taky nejde - buď chceš používat anglickou klávesnici, potom ten sipchange.cab neinstaluj, nebo českou, ale pak se hold musíš smířit s tím, že tu klávesnici budeš muset po softresetu přepínat ručně na anglickou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Ja ten sipchange.cab instaloval proto, ze kdyz jsem si chtel z EN klavesnice prepnout na CZ tak to neslo!
    A jak je to s tou instalaci? Mam to jen prezehlit tou Finalkou?
    EDIT: odpovim si sam: "Pred instalaci bude predchozi instalace odebrana" .... ale pak se mi ukazala jeste hlaska, ze nelze uplne odebrat! :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    To že nejde odebrat se objeví pokaždý, když je instalace provedená z extrom - normálně v instalaci pokračuj...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Jasný.:yes:
    Ale našel jsem tam takovou chybu. :!:
    Zvlaětní znaky na HW klavesnici jsou o jedno tlašítko posunuty! Je to jen pod písmeny ASDFGHJ a ZXCVVBN.
    Napriklad když chci napsat + tak není pod B jak je na něm napsaný ale pod V, pod B je = ktere by mělo být pod N
    A tak to je i o řádej vejš!
    Asi by se měl opravit ten tušim sym.txt (nebo jak je to přesně) - byl by někde ke stažení ten originální?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    nevim co máš za zařízení (ani odkud ho máš) ale na MDA Variu od českého TMO je = pod B, + pod V apod. Takže sym.txt je dobře
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Ja mam XDA mini S (Vario od anglickýho O2) a tam mam pod B+, =N atd.
    Zjistil jsem to dneska nahodou, kdyz jsem chtel napsat vykricnik (pod A) a ono se mi ukazalo ~
    Prve ze do vcerejska nez jsem nainstaloval tu Final verzi mi to nedelalo!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    To teda nevim, se sym.txt jsem do finální verze nic nedělal. A navíc s timhle nemá sym.txt nic společnýho - sym.txt se používá jenom k určení, jakej znak se má zobrazit po stisku klávesy SYM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Tak se omlouvam!
    Po nekolika obnoveni zaloh jsem se dostal az k HR a zjistil jsem ze na vině je ROM, kterou jsem si tady stahnul (ta jak mi sem na ni daval odkaz Johnnnnnnnnnny - ta XP verze) ktera je pravděpodobně postavena na zakladě TMO ROM. Ikdyž po startu se ikaze splash screen HTC (s jakousi kontrolou) tak asi O2 UK ma jine rozlozeni klaves nez HTC potažmo TMO.
    Takhle vypada:
    A ja uz mel takovou radost, že jsem si svoji cihličku vyladil k obrazu svemu, a ted narazim na tohle! (
    Nahodou netušiš, kterej soubor by moh mit tohle nasvědomí? ... ale ten bych asi stejně samostatně nepřehral, protože bude v ROM, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    hmm a pěkně přeházený to je :-) Kterej soubor to má na starosti ale opravdu netušim :-( - určitě jsem na něj narazil při tvorbě lokalizace, ale už si nevzpomenu kde ani jak se jmenoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Me to takhle prijde logičtější, než to ma TMO nebo Qtek.
    Na normalni klavesnici je 12345 !@#$%
    Tady to mam de-facto stejný, jen to je o řadek niž, než jsou čisla 12345.
    a že mam ~ na tabulatoru, mi vubec nevadi, nikdy jsem jeste tenhle znak nepotreboval napsat.
    Kdyz by jsi nahodou prisel na to, jakej soubor to je, tak dej vedet, ale asi si tam zase dam zpatky nejakou ROM od O2. :sarcastic:
    (myslis, ze by ta finalni verze mohla chodit i s ni? ... i kdyz jsi ji delal pro Vario od TMO)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Teoreticky mohla, ale třeba v commmanageru nemusí souhlasit ty český popisky a některý věci nemusí bejt správně přeložený. Pokud nainstaluješ nějakou rom od O2 s aku 2.3, tak je vysoká pravděpodobnost, že to poběží tak jak má
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Ve verzi 1.1 je opravena chyba s MMS composerem - link na první stránce.
    MMS nepoužívam, takže pokud v souvislosti s touto aplikací narazíte na nějaký další problém, tak mne prosím informujte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Mel bych ještě otazečku. Je nekde mozny nastavit u te ceke klavesnice ktera je v te tve lokalizaci nastavit rozloze ni QWERTY misto QWERTZ? (nekde neco prepsat)
    Az mi za 14 dnu vypsi Resco Keyboard tak aby bylo na cem psat! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    nejde - musel bych celou klávesnici překreslit a předělat v hexeditoru, do čehož se mi teda fakt nechce
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Myslíš, že by tahle lokalizace fungovala korektně i na "RUU_Molski.Biz_Faria_AKU3.2-3000_3000_024711_WWE-30MB-CF2-G3", která má AKU 3.2 a OS 3.0.0.0?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sygic Drive - kompletní česká navigace - zkušenosti, tipy atp.
    Od Tomáš Kubec v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 23-09-2010, 21:46
  2. česká T9 na ENG verzi
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 09:23
  3. Jimm98y's WM6 ROM 1.1 pro Vario + kompletní česká lokalizace
    Od jimm98y_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 21:01