Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 64

Téma: Kompletní česká lokalizace pro MDA Vario s ROM 2.26 ZDARMA ke stažení ve verzi RC1

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    9

    Chtel jsem se zeptat jde-li tato cestina pouzit s johnyho romkou do MDAC II. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Teoreticky ano, ale nemusí být vše přeloženo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Měla by teoreticky jít.. Prakticky možná ne, ale dávám tomu tak 90%
    EDIT: jimm98y platíš pivo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    9

    Dekuji, Zkusim to a dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Dekuji za cestinu Vario je rychlejsi nez z orginalnim počeštěním ale mam problem ktery jsem pred tim nemel,Rom cid-locket od Jonnnnnnnnnnyho ta je super + čeština od jimm98y všechny programy funguji kromě XCPUScalar 2007_3.01,kdyz ho nainstaluji tak nikde neni jen ve windows a musim ho složite kopirovat do menu a nekdy i 3x nez tam vydrzi, podotykam ze instaluji 1.rom 2.češtinu 3. ostatni soft. Děkuji za radu.
    Skryte slozky jsou odkryte jen pro uplnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Pokud se jedná jen o zástupce, tak je to pravděpodobně tím, že v instalačce toho programu je natvrdo nastavená cesta "\windows\start menu", ale instalací češtiny tuto složku změníte na "\windows\nabídka start". Zkuste se podívat do složky start menu a popř. zástupce z této složky překopírovat do "nabídka start"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Ta cestina ma jeste problem ,kdyz spustim com. manager /pripojim se prez WiFi a dole dam Mastaveni dale Nastaveni WiFi tak dole v levo chyb/ Nabidka/ kde se otevira Manazer komunikace a Sitove karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    jo díky - o problému vim a pracuju na opravě
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    už mam verzi rc2
    Změny v této verzi:
    - opraven zástupce "Kalendár" v startmenu
    - opraven Správce komunikace
    - opraveno chybějící menu u nastavení Wi-Fi
    - na českou klávesnici jsem přidal otazník (stiskem klávesy "áü" se dostanete na znaky s diakritikou, v levém horním rohu klávesnice - hned vedle klávesy "123" jsem nahradil znak ¿ za ?)
    - opraven uživatelský slovník pro prediktivní vkládání textu
    + opraveny některé menší bugy

    Download: http://fenix.metronet.cz/johnny/download/Jimm98y_CZ_RC2.CAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Dobrá práce Myslim, že Sunnysoft (se svým Inter Write 9) z tebe velkou radost nemá, ale já teda jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je slovo do pranice. Možná by autor mohl své služby nabídnout výše zmíněné firmě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Mam "Vario" od O2 UK a měl jsem tam do včera nějakou prapůvodní ROM (1050402_101_11210) a s Jimm98y_CZ_RC1.CAB jsem měl problém, že mi po restartech nechtěl nabíhat (pokud jsem v nějakou správnou chvíli nezmáčknul nějakou klávesu, nebo nevysunul klávesnici a nepřepnul do režimu landscape)
    Od včera tam mam novou ROM (2.21.4.101) a dal jsem si tam Jimm98y_CZ_RC2.CAB a zdálo se, že je po problému. Ale dělal jsem obnovení ze zálohy (kalendář a kontakty) a nějak se mi to tam znova namotalo že to nechce nabíhat, netuší někdo, kde by mohl být zakopán pes?
    Verzi mam přesně tuto:

    Nainstalované mam jen customizaci od O2 (vlastně jen kvůli MMS) a tohle:

    Jinak čeština funguje celkem bez problémů, až na tohle:

    a na trochu přesahující text z tlačítek u telefonu, protože je mam o něco menší než na těch tvých obrázcích, ale to už je jen prkotina.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Je to tím, že tahle CZ je primárně určena pro rom verze 2.26.2.10 - na ostatních rom může/nemusí fungovat správně. Pro každou verzi rom bych totiž musel češtinu předělávat a vydávat speciální verze... takže pokud jsi nahrával novou rom, neměl by pro tebe být problém přejít na 2.26 od TMO US
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    v podpisu má, že vlastní MDA 3 ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Aha :-) toho sem si nevšim. No tak to je problém - musel bych to kompletně předělat, možná někdy až budu mít čas... A píše že to chce pro "Vario"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sygic Drive - kompletní česká navigace - zkušenosti, tipy atp.
    Od Tomáš Kubec v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 23-09-2010, 21:46
  2. česká T9 na ENG verzi
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 09:23
  3. Jimm98y's WM6 ROM 1.1 pro Vario + kompletní česká lokalizace
    Od jimm98y_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 21:01