Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: pripojeni do site pres Wifi a hlavne prohlizeni sdilenych souboru PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Ahoj.mam vario pripojene prez wifi k routru kterej je v siti.na internet se dostanu v pohode ale nevim jak udelat abych si napriklad mohl prohlizet sdilene slozky v PC.Potrebuju nejak na variu nastavit nazev te skupiny ke ktere se bude pripojovat.Poradite?Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Total commander -> \\Plugins -> LAN
    připojení na mém variu trvá strašně dlouho, tak se nelekej že se to kouslo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    jj ale jak se dostanu treba do myho PC kdyz je v nejaky skupine...a vario bude urcite v jiny ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    A ja jeste polozim doplnujici dotaz:

    Jak resite prihlasovaci jmena:?: Ja se rpes totalcmd pripojim, dam IP sveho serveru a on ukaze prazdne misto ( na server je potreba heslo a na nic se me nezepta..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Teď to zkouším v práci kde jsem to nikdy nepoužil a nefunguje mi to. Po zadání \\server se mi objeví prázdný okno, po zadání \\server\share to vyhodí chybu.
    Doma mi stačí zadat \\server\share
    pak to strašně dlouho vypadá že se nic neděje a vypadne tabulka pro vyplnění jména a hesla.

    EDIT: asi jsem měl nějak blbě nastavený připojení na variu
    teď jsem to zkusil znova a běhá to mnohem líp než doma
    zadám \\server\share a do 2 sekund se to zeptá na jméno a heslo
    vyplním a jede to
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Bohuzel, na serveru nemam slozku share. Ja tam pomoci samby par slozek a kdyz zadam primo tu slozku, tak nic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    to share bylo myšleno jako nazev_tvoji_sdileny_slozky
    proti sambě jsem to zkoušel v praci a jelo to v pohodě
    Zadáváš IP serveru nebo název (ten co vidíš v okolních počítačích na win)?
    Já zadával název.
    Ještě jsem zjistli zajímavou věc - když dám "Quick open", tak to nejde a když zadám to samý pod "new server" a uložím to připojení pak to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Hmhmhmhmmm, ja vzdcky daval Wuick Open a IP. Zkusim to (jen co budu doma... )

    Diky za pomoc.

    PS: mas tam heslo?? On se Te nromalne zepta?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Jo mám to nastavený na heslo a normálně se zeptá.
    Jenom doma to strašně dlouho trvá než vyskočí ta tabulka na heslo - snad minutu.
    V práci pár sekund.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 19:46
  2. prohlizeni site - network browser pro smartphone
    Od Condor_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-03-2008, 21:51
  3. sdileni a prohlizeni souboru v domaci siti.pres wifi pda
    Od taunus v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 19:20
  4. Pripojeni pres wifi
    Od cinko v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-05-2006, 17:18
  5. hx4700 indikace pripojeni pres WiFi
    Od Shady_cz_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-02-2005, 15:14