Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Mám nové Vario, jsem úplný lajk, a hledám někoho kdo by mi pomohl s mými otázkami...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Zdravím všechny, mám dnes nové MDA Vario a rád bych chtěl poradit s mnoha otázkami, mě osobně by asi nejvíc vyhovovalo kdyby byl nekdo ochoten mě vše vysvětlit přes ICQ. Najde se nějaká dobrá duše?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    29

    no pro zacatek bych dal hledat tady na foru...kazdopadne bych sem spis napsal co by te zajimalo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Souhlasim. Napis dotazy sem, pomuzem ti..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Není třeba se ničeho obávat. Většina funkcí a ovládádání je stejná nebo velmi podobná jako na Windows ve stolním PC. Takže se chce vzít zařízení do ruky a zkoušet a hrát si - tak si nejlépe osvojíš ovládání a zjistíš, co kde je.

    Pro začátečníky je určená sekce Začínáte? Čtěte!, terou najdeš na titulní straně ce4you.cz - myslím, že je na ní odkaz i při prvním přihlášení. Takže je vidět, že moc nečteš a nesleduješ informace, které jsou ti sdělovány. :?

    Také samozřejmě doporučuji přečít Pravidla pro diskutující a proklikat si všechny odkazy v něm, ať víš, jak diskuzi používat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    tak na jinych forech uz su a myslim ze pravidla jine nebudou. TAdy jsem novy protože mám poprvé vživote MDAčko.
    Zajimal by me nejlepsi ICQ prohlizec ale aby posílal co nejmíň dat, něco jak je na symbianu stICQ. Protože nehodlam platit vic když můžu míň.
    Dal bych potreboval vysvětlit jak je to z vyzvaněním, na klasické sem přišel ale na sms se to vzatahuje k těm výstrahám že? Zatím k variu ještě nemám kartu ale už je na cestě, a slyšel sem že abych mohl vybírat i z melodií na kasrtě, tak tam musím vytvořit nějakou složku. Jakou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    75

    Na pouzivanie ICQ odporucam Agile Messenger, pripadne si zaobstaraj IM+, ktore zerie o nieco menej dat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    29

    mno pokud jde o to zvoneni..tak si myslim ze je vice programu..ale nejlepsi bude asi ringo...umoznuje group zvoneni, jednotlive kontakty..a i sms menit...tudiz...asi tak bych to videl ja
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    tak vidím že to na ty vyzvánění mě bude as vyhovovat. A mění i vibrace?? To by se mě taky šiklo.

    A na to ICQ teda které posílá minimum dat?? Já budu mět přes wifinu ale potřebuju teda do té doby ICQ co bere co nejmíň dat, a po té taky ICQ co je nej, na data nehledě. Je i nějaké které zobrazuje statusy?

    A taky nějaký program na ovládání TV přes infraport, chtěl bych to zksusit.



    Fakt dík moc, snad mé požadavky zodpovíte...budu vám hodně zavázán.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    29

    no to icq by asi chtelo nejdriv ozkouset...ono to neni ani tak o tom, kolik dat ti protece (samozrejme, ze to je jeden z nejdulezitejsich parametru), ale o tom, ktere ti bude jak vyhovovat ovladanim vzhledem a chovanim...existuji i free verze (icq,mchat...a spol)a menit vibrace..tomu moc nerozumim...jako u nekoho vibrovat u nekoho ne ? jestli myslis menit vibrace jako profil (casove od - do, nebo proste profil kde to jenom vibruje a tak...)tak bych to videl na www.pocketmax.net a tam je takova mila aplikace ktera se jmenuje PhoneAlarm... jinak menit aby to u nekoho vibrovalo u nekoho ne...nejde (alespon co ja vim) i kdyz..mozna by slo udelat jenom vibrace pro urcitou skupinu lidi....v tom programu....musi se zkusit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    na icq buď

    Icq for ppc beta
    - žere málo dat
    - nemá moc funkcí

    Mchat
    - žere málo dat
    - má dost funkcí
    - někdy pomaleji startuje

    Agile messenger
    - Žere hodně dat
    - Je již placený
    - Má obrovsky moc funkcí
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    za to ICQ vám děkuji, ještě to musím někde sehnat, zatím sem to nikde nenašel.

    Ty vibrace sem myslel jako že Vario základně vibruje vkuse, tak sem chtěl jako nějak sekaně,po různých intervalech apod.

    A co ten TV ovladaš přes infraport?

    A taky jak je to s tím vyzváněním a z pam.karty, musí se tam vytvořit nějaká složka??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Free softy se daji stahnout ve free sekci ce4you.

    Co se tyce vibraci, tak me vario vibruje podle melodie. Takze kdyz je sekana, sekane je i vibrovani. Ale zkus najit nejakej softik, taky bych ho zkusil..

    A co se tyce ovladace.. To ej tezke. Na kazdem stroji funguje neco jineho. Tak napriklad na variu funguje POUZE Novii remote. Zase musis pohledat v diskuzich (dej vyhledat treba "remote OR ovladac")
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od Atjov
    tak na jinych forech uz su a myslim ze pravidla jine nebudou.......
    Tak zřejmě asi budou, protože by jsi věděl že máš nejdřív hledat a pak se teprve ptát
    Vibrace příchozího hovoru Qtek9100
    Dálkové ovládání TV na MDA Vario (Qtek 9100)


    doporučuji přečíst pravidla pro diskutující a cvičně je dvacetkrát opsat
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    tak abych tady moc neprovokoval....byl by teda nekdo prosím ochotný probrat toho co nejvíc se mnou na ICQ. Bude to asi fakt lepsi a i me to bude vyhovovat. Fakt vás prosím. Moje je popřípadě 253298570 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    prosím, pomožte mi někdo, vůbec si nevím rady. Kdy už jsem něco našel tak sem nenašel crack. Je to se mnou vážné, prosím o radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 09:54
  2. Kdo by mi pomohl při flashování?
    Od djgladiator v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 09:47
  3. Pomoc s zlozitejsimi otazkami pre zaciatocnika, MDA Vario
    Od foxmanko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-01-2006, 01:12
  4. Co po upgradu s mými soubory atd...?
    Od v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2003, 15:57