Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Čtečka čárových kódů

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Nevíte o nějakém softu, který by mi na display zobrazil informace z čárového kódu???
    Díky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Nevíte o nějakém softu, který by mi na display zobrazil informace z čárového kódu???
    Díky za info
    Těžko něco takového seženeš. PDA nemá žádné čtecí zařízení, které by to dovedlo. Pokud to ale fakt potřebuješ, kup si PDA od firmy Symbol, ti to v nabídce mají (i když ta cena:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    pokud ho nemá tak mu ho připojím, měla by se dát sehnat snad do SDIO
    viz např. zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Díky za radu :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    AuditPro má modul pro WM, pomocí kterého lze dělat inventury, načtením čárového kódu přes čtečku z SD slotu. Takže se po inventuře v seznamu objeví nalezen/nenalezen, případně jsou tam nové věci, které se našly a v inventárním seznamu je nemáš, ale přímo informace (tím myslíš čárečky a číslíčka :?: ) z čárového kódu tam nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Nevíte o nějakém softu, který by mi na display zobrazil informace z čárového kódu???
    Díky za info
    Kdybys byl býval měl zařízení s USB Host (např. Acer N30, N50 atd. - nevím, které všechna zařízení toto mají), tak si můžeš připojit obyčejnou levnou USB čtečku čárového kódu a funguje to pak standardně, jako bys dané číslo resp. znaky napsal na klávesnici - mám to odzkoušené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    No vzhledem k tomu že mám LOOX N 560 , tak pak by to co říkáš mělo fungovat i u mě. Kde tu čtečku prosim tě seženu a kolik stojí?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    58

    Já mám čtečku VIRTUOS MT9065 z Cybexu za 1849 bez DPH, (teď ji tam mají za 1555 bez DPH) a ta podporuje většinu používaných čárových kódů, fungovala bez jakéhokoli ovladače jako standardní klávesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    89

    No na PalmOS tedy primo na Treo650 je SW ktery dokaze vyuzit kamerku jako ctecku carvoych kodu - sice to neni jeste uplne dokonale, ale pracuje se na tom a je to free. Tak treba je i neco pro WM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Aura - čtení čárových kódů na Qteku 8310
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-03-2007, 21:08
  2. Minimalizace html kodu
    Od Zivan_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 09:14
  3. Chyba v kódu - poradíte?
    Od mr.pohoda_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 21:35