Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Problém se zapínáním zařízení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    1

    M8M ASUS 620 BT. Poslední dobou se mi stává, že mi nejde zapnout žádným tlačítkem, zapnu ho pouze přes reset. Někdy je to i několikrát denně. Kde je chyba?

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Markus
    M8M ASUS 620 BT. Poslední dobou se mi stává, že mi nejde zapnout žádným tlačítkem, zapnu ho pouze přes reset. Někdy je to i několikrát denně. Kde je chyba?
    ... zkuste provést zálohu zařízení pomocí SmartKeeperu a následně proveďte tvrdý reset. Pokud se toto chování bude opakovat i potom (tj. bez jakéhokoliv nainstalovaného SW) doporučuji ASUSe reklamovat.

    PavelR.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    16

    Tak to jsme na tom stejne, taky posledni dobou se mi stava ze spustim pristroj jedine pres reset .Tato chyba se zacala projevovat docela nedavno kdyz jsem musel pristroj natvrdo resetnou a po instalaci veskereho meho oblibeneho softu jsem zjistil ze to takhle blbne asi to bude chtit jeste jednou zopakovat tvrdej reset a vse znovu nainstalovat .

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Mozna to dela nejaka nezbedna aplikace :

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja mel podobny problem na iPAQu. Podle meho zkoumani byl problem nekde mezi BT managerem a softem, ktery BT pouzival. Skute patrat timto smerem.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    0

    To me pravidelne minimalne jednou denne z niceho nic Asus zcerna a musim resetovat, ale nejspis to bude jenom nakou aplikaci. Az se konecne zmuzu na nakou CF kartu tak to cely preinstaluju a bude pokoj

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    18

    Pochybuju že to bude nějakým doinstalovaným softwarem,protože mě to se to stalo už 1.den co jsem to měl koupené a to jsem tam žádné aplikace kromě těch předinstalovaných ještě neměl,takže možná bude problém ve windowsech..



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    79

    Mne to robil PenReader, teda rozpoznavaci soft, priamo za iPaq body zakupeny :-( Mozem ho tak akurat vyhodit...

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    Taky se mne to uz 2x stalo.

    A620BT + 1GB Kingston.

    ? YE to wrak..


  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    20

    No to já mám opačný problém.. občas mi ASUS 620 nejde vypnout tlačítkem power ) musím pak vypínat zařízení nějakou softwarovou utilitou..
    zapnout ano ale vypnout ne.. a takhle až do resetu :O)
    myslel jsem že to odstraním HR ale po nainstalovaní používaných utilit jsem znova na začátku.. takže asi software )))

    schválně by mne zajímalo jestli jsem jediný...

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    3

    To je zajímavý, já mám taky problém s tím, že nejde vypnout. Mám ASUS 730W, makal OK ale musel jsem udělat HR a potom se už nedá vypnout, ani software utility nic. Zkoušel jsem snad vše a nic.

Podobná témata

  1. Problem se zapinanim Looxe 600
    Od Kafáč_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2007, 16:19
  2. ActiveSync - problém s připojení zařízení
    Od dyda v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-09-2007, 08:22
  3. Problém se zapínáním
    Od ok2shi v sekci Dell
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 17:01
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-02-2007, 19:00