Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nepovedený flash Wizzarda

  1. #1

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Dobré ráno.
    Včera jsem kamarádovi nahrával do Qteku (G3) novou ROM (RUU_Prodigy_2170702_2170702_20710_QTEK_WWE_Ship), kterou jsem uz několikrát bez problémů nahrával do Qteka. Nicméně tentokrát z nepochopitelných důvůdů spadlo USB připojení a flash se kousnul na 34%. Po vyjmuti baterie a zapnuti jde Qtek rovnou do tří barevných pruhů. Po připojení už počítač nedetekuje připojené zařízení, tudíž nejde flash opakovat (zkoušeno na 2 počítačích, na kterých se funkční Qtek v pohodě připojí a synchronizuje). Kamera + SR jde zase do barevných pruhů, HR totéž.
    Co s tím? Díky za každou radu.
    Zdeněk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Musíš zresetovat PC a potom naflashovat nějakou oficiální ROM od operátora (Qtel, T-Mobile)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Notebooka jsem zrestartoval, ale ani po restartu neni Qtek videt v ActiveSync. Zkusim nekde na ET strankach stahnnoout oficialni ROM, ale neni mi jasne, jak ji naflashuji, kdyz nevidim pripojene zarizeni.
    Diky za snahu, Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Wizard nemá být viděn přez AS !! - hlásí se jenom jako jednotka na přeflashování.
    ROM zkuste třeba 2.17 pokud máte opravdu Qteka.
    Pokud máte od T-Mobilu, tak 2.21 českou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Diky, pomohlo. Mylne jsem se domnival, ze v AS musi byt zarizeni videt pro flash (zrejme z navodu zobrazeneho pri flashi vyse uvedene ROM).
    Jeste jednou dekuji, Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Také se přidám s prakticky stejným problémem (Vypojený USB kabel ke konci Flashování nové ROM). Nestresoval jsem a stáhl originál ROM od T-Mobile. Ta mi ale nejde nahrát (v příloze screeny obrazovek, co mi vypisuje. Sorry že je to ve wordu, ale nemám zde možnost udělat to jinak.). Vždy se zastavím na tom, že mám sehnat novější soubor NBF. Nějaký tip jak dál?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pokusil jsem se hodit tam Superrom 1.1 a skončilo to stejně, jako u prvního nahrávání, kdy se nedokončilo. Tehdy to přestalo na 99%, nyní na 96% a vyhodí to stejnou hlášku (viz příloha).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak snad zatím vyřešeno. Pomocí ppctuning.org a jejich unlockovacího balíčku jsem již nainstaloval jejich ROM a jsem ve win. Pochopil jsem to špatně, zjistil jsem, že je vario G3 a chápal to tak, že G3 jsou vždy odemčené. Můj názor podpořilo to, že na stroji byl nainstalován WM6, takže jsem nečekal locknuté zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA prosím naléhavě o pomoc! (nepovedený flash rom)
    Od Chvostoskok_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-03-2010, 10:42
  2. Vario - nepovedený cid-unlock ?
    Od Michalek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-01-2007, 20:38
  3. Rychle pomoc! aneb nepovedeny flash
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 20:51
  4. nepovedený upgrade
    Od Bu!!eT v sekci Toshiba
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2004, 14:37