Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: A-Data 4GB SecureDigital 150x

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Bude mi fungovat tato karta na mim PDA:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Proc by nemela?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Protože tady http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K&CategoryId=529&Shortcut=ADF-AFH4096A1
    píšou, že je plně finkční na těchto zařízeních ETEN M500 / M600, Mitac MIO-136, Canon S2 IS. A že v ostatních zařízeních se nedetekuje vůbec, nebo pouze jako 2GB karta. Tak nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    84

    Ahoj ,
    mám tuto kartu a zcela spolehlivě mi funguje s Qtekem S200.Nic jsem neformátoval,prostě ji používám :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Osobne jsem uvedenou kartu v nekolika exemplarich porizoval a k plne spokojenosti majitelu funguje v Mio A701, Asus A632 a 636, Qtek-9090 (MDA III)...a vycet zajiste nebude konecny. Ani jeden z uvedenych strojku neni na compatibility listu Cybexu, takze nan hledim skepticky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no raději bych si ji pokud je to možné vyzkoušel, neb např. u LOOX 830T byly s A-DATA 4GB problemy :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mam dotycnou kartu na looxovi C55O a maximalni spokojenost...


    ten loox 830 mi pripomnel predminulej sraz, tam rekneme velmi podobna karta najednou odmitla fungovat, ale co jsem zaslechl tak prave s tim looxem 830 ani neni zaruceny ze bude fungovat.

    ja tu svoji kartu kupoval v alze a bylo mi umozneno si tu kartu pred zakoupenim i vyzkouset:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    59

    loox n560 bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Na N560a T830 bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    OK díky za vaše rady. Du do ní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pozor na nový SD karty označené SDHC. Na 550 a 560 nejdou (zkoušek jsem 2 ks)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    SD a SDHC nejsou kompatibilní tekže logicky SDHC nepůjdou v žádném zařízení s podporou SD.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. A-DATA 4GP 150x - kompatibilita s A639N, 636, 632
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 18:56
  2. A-Data 4GB SecureDigital 150x
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 17:55
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 21:51
  4. MDA Compact a 1GB SD A-Data 150x - problem
    Od totem_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 23:25