Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 27 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 395

Téma: HTC TyTN (Hermes) - Nové ROM - flashování, zkušenosti...

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    !!!PŘEČÍST!!!

    Na žádný návod nebo radu nikdo neposkytuje garanci, pokud se pro tento něco z toho rozhodnete, riskujete třeba ztrátu záruky, nebo zničení vašeho zařízení a je to jen a jen vaše odpovědnost.

    Kde a za kolik jste nakupovali, kde a jaké příslušenství se dá pořídit atd., na to si založte extra téma.

    Pokud chcete novou ROM, čtěte nejdříve... pak se ptejte!
    :!: :!: :!:

    Slovo úvodem - PŘEČÍST PROSÍM!
    Protože se původní téma k tomuto PDA protahuje, zakládám nové. Prosím, pište jen věci, týkající se přímo fungování tohoto PDA.

    Lobby za přehledné příspěvky - Proto hodně pomůže třeba takový tučný nadpis - o čem že to příspěvek vlastně je - pomůže ohromně jak v orientaci novému uživateli, tak to utřídí trochu téma v hlavě pisatele - třeba takové dodržování co příspěvek to příbuzné téma a ne v jednom příspěvku 8 různých věcí. Taky to dost ulehčí moderátorům... někdy méně je více

    Často kladené dotazy (FAQ)


    Návody jak na ROM - http://www.mrvanx.org/ - Mr. Vanxův web - komplet všechny návody, samozřejmě i s publikací novinek - kdy a jak který návod byl vytvořen/aktualizován!

    Skvělý průvodce aktualizací ROM (HardSPL, radio a WM6) -
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299462

    Oficiální ROM pro zálohu do servisu - na shánění tovární verze (1.18.255.3) se vykašlete... pro ČR stačí bohatě poslední oficiální ROM vydaná výrobcem a ta je tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=316726. Servis ji pak akceptuje. Těžko bude někomu zdůvodňovat, že výrobce poškodil SW vlastní produkt

    Nedaří se spustit updatovací program (RUU - ROM Update Utility) - Na PC je jako základ potřeba nainstalovat (nebo mít) Net Framework http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    (mě to hlásilo chybu "Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila" a Net Framework to vyřešil)

    Jak zjistit verzi SPL (bootloaderu) - SPL je přezdíván Bootloader. Jeho verzi zjistíte trojstiskem na vypínač (POWER na pravé straně) + OK (pod kolečkem na levé straně) a reset. Ojeví se obrazovka s barevnými pruhy a tam bude psáno IPL...a v dalším pruhu SPL. Stisknutím resetu se vrátíte zpět.

    Flash ROM z paměťové karty:
    1) Stáhněte si příslušnou ROM (ať už GSM, OS, SPL atp.) pro vaše zařízení.
    2) Z dané ROM si zkopírujte (někam) zdrojový soubor *.nbh - např. RUU_signed.nbh. Nebudeme teď řešit kompilování, či dekompilování nbh souborů, ale připravenou ROM pro flash.
    3) Přejmenujte soubor na HERMIMG.NBH.
    4) Nakopírujte tento soubor na paměťovou kartu (nemusí být prázdná) do rootu.
    5) Dejte kartu do Hermese
    6) Starý dobrý trojhmat pro SPL - OK (levý bok) + POWER (pravý bok) + reset stylusem
    7) A teď, pokud souhlasí CID dané ROM s CID vašeho zařízení (v případě SuperCID je to nasnadě), tak by mělo místo typické tri-kolóry naběhnout menu pro nahrání ROM. Zmáčkněte požadovaný POWER a během pár minut by měla být rom flashnuta.
    8) RESET a voila...

    Ostatní věci najdete zde ve vláknu - když vynecháte popisy starých ROM, tak se dá přečíst celkem hned a pokud zde něco nenajdete, tak se samozřejmě zkuste zeptat. Popis o ROM má cenu číst až na posledních několika stranách, kde jsou aktuální věci[QUOTE="magnetique"]Som cerstvym majitelom TyTn-ka.

    Na poziadanie Jamesona som sa rozhodol celu akciu zdokumentovat pre totalnych zaciatocnikov, pretoze k nim v podstate aj patrim, takze sa budem snazit vam kazdy jeden krok popisat pekne "po lopate".

    Co budeme potrebovat?
    - winrar resp. iny program, ktorym mozete rozbalovat archivy
    - microsoft .net framework 2.0 (nainstalovanu verziu zistite po vlozeni "%systemroot%\Microsoft.NET\Framework" do windowsoveho prieskumnika kde by vam malo zobrazit adresar "v.2.0.xxxxx" vid obrazok ak ho tam nemate, naistalujete z tohto linku.
    - bootloader HardSPL, ktory stiahnete tu.
    - ROMku, ktoru chcete flashovat (v mojom pripade K's ROM 1.30b)

    takze podme nato, ale skor este jedno povinne prehlasenie:

    Upozornujem ze vsetko robite na vlastne riziko a na vlastnu zodpovednost. Za pripadne skody nerucim! Dodrzte bezpecnostne veci ako nemat pocas prace spustene ine programy, pocas flashovania nevypinat PC ani neodpajat zariadenie z USB kablu a hlvane mat baterku aspon na 50% nabitu.

    1. BACKUP
    Prvu vec co treba spravit je samozrejme zaloha. Vsetko co potrebujete si teda zalohujte na PC, pretoze pridete o vsetko (okrem toho co mate na SD karte)

    2. OMRKNUTIE LOADERU
    Originalny bootloader (nieco ako boot bios) je nachylny na zablokovanie telefonu ak flashujete inu ako originalnu romku. Tomu zabranime nahranim HardSPL loaderu. Ak uz mate HardSPL vo svojom zariadeni, mozete tento a nasledujuci krok preskocit. Ak nie ste si isty, zistite to nasledovne: vase zariadenie ma uz urcitu verziu loaderu v sebe nahranu, preto teraz si overime aku. Stalcte a drzte naraz dve tlacidla POWER z jednej a OK z druhej strany, zaroven pocas ich drzania zatlacte reset zo spodej strany (napr. vlozenim stylusu). Nabhne vam takyto obraz. Dozviete sa dve informacie: verziu IPL (Initial Program Loader) a verziu SPL (Secondary Program Loader).
    U mna to je:

    HERM100
    IPL-1.01

    HERM100
    SPL-1.04

    cize originalne verzie "od vyroby"

    3. FLASHNUTIE BOOTLOADERU
    Takze spustime RUUWrapper.exe z horeuvedeneho archivu a preklikame sa na koniec na zaklade tejto fotodokumentacie (nemusite ten clanok citat, staci si vsimat tych obrazkov). Mozno budete musiet nieco potvrdit aj priamo na zariadeni, takze si to sledujte. To ci ste postup zvladli spravne si mozete overit zopakovanim postupu v bode 2, kde vam bootloader uz bude ukazovat nove SPL vid obrazok.

    Teraz mame vsetko pripravene pre flashnutie novej ROMky, v mojom pripade K's Rom v1.30b 6mbpp, samozrejme mozete zvolit lubovolnu, vam vyhovujucu, prinajmensom teda ak ste zaciatocik sa vam najviac graficky paciacu romku

    4.FLASHOVANIE ROMKY
    V horeuvedenom archive si otvorte adresar ROM, kde najdete nam uz znamy subor RUUWrapper.exe. Po spusteni ale mame na vyber ine menu, takze zvolime bootloader SPL2.10, dalej zaklikneme "is it HARD-SPL?" a "odnextujeme" po samotny flash, ktory v mojom pripade trval cca 3min. Zariadenie sa resetne samo! Takze staci cakat.
    Po nabehnuti sa este doinstaluje zopar veci a samo restartne.

    Vuala! A je to! Uzite si novu ROM

    Kedze som tymto vlastne presiel z Windows Mobile 5 na WM6, musel som taktiez aktualizovat ActiveSync na verziu 4.5 (stiahnete nedokazala.), aby som bol aj po flashnuti schopny spojit zariadenie s PC. Original dodavana verzia to totiz tu

    Ako som spominall na zaciatku, ja osobn
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    CID (CoutryID)

    Každé zařízení má identifikaci výrobce, třeba QTEK_001, nebo VODA_001, atd., s tím, že existuje i jedna speciální "SuperCID", která je určená pro vývojáře. ROM jde instalovat pouze na zařízení se stejným ID, popřípadě se SuperCID, popřípadě na zařízení s bootloaderem 1.04 (díky chybě v něm). Jinak řečeno, pokud chceš někdy nahrávat po této ROM jinou (třeba Cingular), musíš mít SuperCID, jinak ti to díky bootloaderu 1.09 nepůjde. Upgrade zařízení na SuperCID jde udělat rovněž jen s bootloaderem 1.04, ale vtip je v tom, že SuperCID poté zůstává i po přehrání ROM s bootloaderem 1.09.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    409

    České znaky na klávesnici

    Nahradit WIDNOWS\SYM.TXT a pak pomocí DOT + SPACE rotuješ po znacích, které máš pod daným znakem nastavené.

    Několikrát se o tom zde na fóru psalo a funguje to spolehlivě

    urys
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    122

    České znaky na klávesnici

    No a o tomhle je řeč...

    MRH EDIT: Ve Windows Mobile 2006 se tento soubor jmenuje sym.0409.txt
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    A2DP fix

    Zkuste nekdo,kdo mate posledni rom tenhle fix na A2DP, uz nemam moznost to odzkouset.... A2DP fix
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,231

    Pár FAQ
    Citace Původně odesláno od jcerny
    Nejde mi zjistit verze Bootloaderu (OK+napájení+reset - to udělá jen SW reset)
    to bude rukama ;-) - předpokládám že mačkáš BOČNÍ OK a naproti POWER plus k tomu soft reset?
    Citace Původně odesláno od jcerny
    a složka Windows se otevírá více déle jak 40s. TomToma jsem raději ještě ani nezkoušel
    to je přímo "úměrné" používané ROM
    Citace Původně odesláno od jcerny
    1. Asi ideální by bylo napsat, včem se od sebe liší ROM a ExtROM a co obsahují.
    tak tohle ti nikdo nenapíše, neb nevím kolik lidí z CE4YOU umí "rozebrat" ROM a podívat se jí na zoubek - takže se musíš spokojit jen s konstatováním ohledem rychlosti a stability zařízení, jinak ExtROM si můžeš klidně odemkonout a propátrat sám - jinak ExtROM není potřebná pro fungování přístroje - může být i prázdná, nebo si tam můžeš např. naistalovat programy, které používáš na TODAY obrazovce
    Citace Původně odesláno od jcerny
    2. Spekulace se zárukou. Jak to tedy je - já jsem pochopil, že když provedu Flash, ztrácím záruku v případě, že použiji jiný dostupný upgrade než je od HTC, je tak???
    dle litery záručních podmínek ať O2, nebo kohokoliv jiného v ČR ztrácíš záruku pokud flashuje kdokoliv jiný než GSMOBIL - jediný oficiální servis pro HTC v Čr - tohleby se mohlo změnit jen za předpokladu, že někdo z operátorů, nebo přímo GSMOBIL zveřejní ke stažení na svých stránkách OFICIÁLNÍ UPDATED! - vše ostatní je v rovině spekulací :-(, byť má vlastní zkušenost mluví opačně, že mi vyreklamovaly i flashnutou MDAII bez problémů, avšak je to kus od kusu
    Citace Původně odesláno od jcerny
    2. Mám Bootloader 1.04 - mohu flashnout cokoli, před tím ale je doporučené mít udělán upgrade SuperCID, aby se předešlo případným problémům s Bootloaderem verze 1.09, a to vše v případě, že chci nahrávat flash jinou než je od operátora, který TyTna prodal - je tak?????
    ANO, nejdřív SuperCID a pak flash výše
    Citace Původně odesláno od jcerny
    3. Mám Bootloader 1.06 - zde jsem se asi ztratil zcela... Je možný Downgrade????
    ano je - více po SZ či e-mailu
    Citace Původně odesláno od jcerny
    Má někdo originální Flash z Tytna, nijak upravenou, dodaného společností O2 a Bootloaderem 1.04???
    obávám se, že ne :-( ale rád bych se mýlil
    Citace Původně odesláno od jcerny
    4. Mám Bootloader 1.09 bez SuperCID - v tuto chvíli bez řešení a možnosti nahrání "cizích" Flash.
    ne cizí FLASH nenahraješ, musíš najít tu kterou Tvůj TyTN "překousne" respektive je pro ní odemčen
    Citace Původně odesláno od jcerny
    5. Postup upgradu.
    a) Bootloader 1.04
    - stáhnout a naistalovat patch HTC_Hermes_SIM_Unlock (SuperCID)
    - nějak odemknout ExtROM http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Hermes_UpgradeForBeginners - tu je jen samotný upgrade
    - po odemknutí ExtROM provést kopii instal. souborů (opět jsem nepochopil jak a čím)
    - pak asi provést upgrade
    - nainstalovat si ručně programy z ExtROM, doporučeno bez češtiny, zbržďuje :-)
    1) SuperCID - včetně následovného HR
    2) na xda jsou myslím 3 verze - ber tu poslední odemkne vše :-) ty starší fungují jen pro bootlader 1.04 - myslím ( promiň nechce se mi to hledat, ale funkčností jsem si jistý, nejsem si jist důvodem )
    3) EXTROM - když ji odemkneš, tak je dobré si udělat její zálohu ( např. pro případ reklamace, třeba si technik nevšimne bootloaderu a tak ) - jinak tenhle bod můžeš klidně přeskočit
    4) ano pak provést upgrated dle návodu k němu přibalenému v nějakém textovém souboru - hlavně mít nabitý telefon alespoň na 50%!
    5) ne obsah ExtROM se nainstaluje automaticky, neb má v sobě "samospouštěcí" soubor :-) a češtinu v ní nemáš neb FLASHe z XDA ji neobsahují :-) takže máš po problémech, zda zpomaluje či ne :-)
    Citace Původně odesláno od jcerny
    b) Bootloader 1.06 - to nevím vůbec jak postupovat, asi downgrade na 1.04 a pak postup jako v bodě a), jen nevím jak to provést, pokud to jde a čím - kde stáhnout tu nižšší verzi
    jen po SZ
    Citace Původně odesláno od jcerny
    6. Je možné nějak zálohovat současnou verzi včetně všech install. SW, které jsou v TyTnu uložené od operátora???? Pokud ano, jak - který SW to umí
    zatím to nejde :-( - jinak soft od operátora je na 99,9% v ExtROM - takže stačí její záloha ( sorry spekulace nemám TyTN od O2 )
    Citace Původně odesláno od jcerny
    Kdyby toto někdo doplnil a někde přehledně "vystavil" tak by to bylo super úžo bezva a spousta lidí by se neptala co mám udělat když mám toto či ono... Kdybych věděl jak na to vše, tak udělám podrobný a český návod a klidně to hodím někam na web.... i kdybych měl kvůli tomu udělat webovky
    tohle je si myslím zbytečné, neb pokud chce někdo FLASHovat měl by znát alespoň základy angličtiny a vše absolutně přehledně najdeš zde:

    HERMES WIKI - http://wiki.xda-developers.com/index...ame=HTC_Hermes

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    36

    Jak ověřit SuperCID?

    pouzijes programek mtty ktery je na xda, v activesyncu nesmi byt povolit pripojeni pres usb, spustis program mtty, vyberes usb a potom zadas prikaz info2............staci hledat......... a kdyby neco tak SZ nebo ICQ.........:yes:
    takze presneji, vypneme v activesyncu pripojeni pres USB, TyTN uvedeme do boot stavu (trikolora , talcitka OK, power +reset) , zapneme mtty, najde to USB a otevre se okno kde bude nahore napsane neco takovehoto : \\.\WCEUSBSH001 115200 N-8-1 ...... pote zmackneme enter a objevi se USB > a zde zadame prikaz info 2 nasleduje kdy mtty vypise jestli mame SuperCID nebo ne.......... pokud ano tak to vypise neco takoveho to : HTCSSuperCIDHTCEUSB> :yes:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    77

    Windows Mobile 2006 - "XDA Live" Edition"[/URL]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=295456

    Chyba tam ale par veci:
    * Video calling
    * Push To Talk.
    * Smart Dialer.
    * Microsoft Live! Mobile.
    * Windows Mobile Update

    A toto je je pridane v ROMke:
    * Dictionary Editor
    * HTweakC v2.1
    * MS Hearts for PPC
    * PHM Registry Editor
    * Remote Desktop Mobile
    * SMS Backup
    * StartClean
    * VJCandelaLite (Flashlight)
    * Windows Mobile Remote Display (CERDISP)

    Zatial sa stazoval jediny uzivatel, ktory tvrdil, ze wifina je slabsia a po kazdom restarte sa vymaze zoznam naposledy spustenych programov. S tou wifi to ale potvrdene nie je.

    EDIT: No ja to tam uz natlacene mam Prvy dojem - je to neuveritelne rychle.. vazne. Prvy problem - taka drobnost, ale ked chcem vypnut wifi kliknutim na ikonu G a nasledne na Wifi Off, tak mi stale ponuka iba Wifi On. Dost ma to stve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    354

    CorePlayer na TyTN
    Citace Původně odesláno od gulii
    ...jo ale jen by mě zajímalo, jestli má někdo s WM6 problémy s videem v core playeru?? pač mně se to pak dooost divně rozháže... - dělalo to i s ROM od O2... že by Extended_ROM?? ...
    Už jsem to taky řešil
    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...?t=21772&fi=10
    Poradil mi lenin (díky)
    TCPMP jsem přenasatvil Options/Video/GDI
    Vše šlape OK:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    89

    ROM 2.05.255 vs. LVSW 3.22.200.4

    Včera jsem přešel z ROM 2.05.255 na 3.22.200.4 LVSW a musím řít že jsem zatím maximálně potěšený stabilitou a rychlostí systému. Na té tetovací ROM aku 3.3 se mi pravidelně stával problém se čtením karty řešený v jiných dikusích např. u Artemise, nefungoval Wisbar,... zde jede všechno jak má (a krásně rychle). Jediné co jsem zatím netestoval jsou MMS....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    WM6 for Hermes LVSW Edition (2007-03-15)[/URL]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=297207

    (WM6 Pro Style).

    Konečně funguje Wi-Fi i s PSK zabezpečením a je vidět jestli jste na GPRS nebo EDGE
    Doufám, že se mi tahle verze chvíli v TyTNu ohřeje
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    77

    WM5 ROM 2.11.255 AKU 3[/URL]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=298520

    EDIT: Takze prve skusenosti s novou WM5 ROM od HTC:

    Len pre vase info uvadzam, ze romka ma novy bootloader a nove radio.

    Instalacia bola nezvykle rychla a trvala max 10 minut, co ma velmi prijemne prekvapilo. Romka je pomerne rychla, takze mierny rozdiel oproti 1.35 je citit. Na bleskovu odozvu wm6 to vsak nema.

    Pripada mi velmi, velmi stabilna, co je dobre znamenie. Velke zlepsenie som zaznamenal pri wifine, ktora lepsie drzi spojenie a subjektivne (nemeral som) ide rychlejsie a ma lepsiu odozvu. Napriklad pri prehliadani sietoveho disku cez total commander nedochadzalo k ziadnym spomaleniam, ci "zamrznutiam". Aj pristup do folderov bol okamzity, co mi pri starsej romke obcas robilo problemy.

    Nove radio funguje vyborne, zatial som nemal jediny problem s pripojenim na gprs ci umts. Romka konecne obsahuje ikonku pre edge, takze budete presne vediet cez co sa pripajate.

    Skusal som i core player, no stale je to rovnake.Celkove su moje dojmy maximalne pozitivne. Ide pravdepodobne o najlepsiu romku, ktoru som tu zatial mal. Dalsie info a skusenosti napisem neskor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,849

    Zapnutí / vypnutí dialeru pro 3G hovory

    Pokud používáte videohovory
    1) změňte v registrech hodnotu:
    HKLM\Security\Phone\Skin
    Enabled = 1
    2) resetujte zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    33

    ROM 2.11.255.1 03/07/07

    Tak jsem ji taky nahodil a zatím dost smíšené pocity. Od včerejška 3x zamrzl, s 1.35 se mi to stávalo výjimečně. Doufal jsem hlavně, že bude stabilnější, rychlost mě až tak žíly netrhá. A to tam ještě ani nemám všechny programy co jsem měl před flashí. A moje oblíbené dope wars blbnou vyloženě, což ovšem vypadá na problém s českou lokalizací. Mě tak napadá, jestli celá ta nestabilita není způsobená interwrite. No uvidíme, snad se to nějak usadí...:disgusted:

    Edit: navíc si nejsem schopný ani nastavit emailový účet, když začnu chce to po mě vybrat operátora a žádného nenabídne a šlus konec... asi už jsem unavený, dostat to zařízení do původního provozního stavu je extrémní opruz... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,849

    WM6 for Hermes LVSW Edition (2007-03-25)[/URL]

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299564

    Popis (rozdíly od předchozí verze):
    - Nové IPL (1.01)
    - Nové SPL (1.13.Oli)
    - Nové GSM (1.38.00.10)
    - Nový OS Build (17736)
    - Nové AKU (0.2.0.0)
    - Nové Ovladače
    - Nový CommManager
    - Nový ZIP
    - BIG Storage!
    - Oprava ATI ovladačů
    - TweakUI
    - Odebrané TrayIcons (Explorer & SIM-manager)

    Windows Mobile VI - BLACK EDITION v1.2 SPL 1.13 Oli

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=298936
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 27 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 207
    Poslední příspěvek: 13-02-2012, 20:29
  2. Reakcí: 2016
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 05:28
  3. Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 10:29
  4. HTC Hermes (TyTN) - problémy při flashování
    Od peter.nr_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 25-05-2010, 05:23
  5. HTC TyTN (Hermes) Synchronizace
    Od ROJ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 07:47