Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Acer n311 a GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Neviete mi poradit ako pripojim gps nokia ld-3w ku aceru n311 Pouzivam software iGO. Cez bloetooth ho najdem ale v iGO mi ho nenajde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vypni zalozku pouzivat zabezpecene pripojeni a zkontroiluj si nastaveni GPS Gate v Connections v systemu WM5. Pokud pouzivas simultanne jedinou aplikaci, je lepsi vypnout automaticke spravovani GPS systemem a nevytvaret virtualni port.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    dik uz to beziiii
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    34

    ja by som mal tiez jednu otazocku podarilo sa niekomu rozbehat to ze sa na tento GPS primac automaticky iGO pripoji po spusteni? uz ma nebavy pred spustenim vzdy rucne pripajat ten GPS primac
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    2

    Zdravím mám uplne stejny problem u Acer n310 ale s GPS Qstarz 800. GPSku jsem nechal spustenou samostatne a pak to chtel pripojit pres iGO, ale nic se nedeje. V GPS menu stale blika zelena dioda, ale udaje o pozici se neobjevi ani po hodine? Muzemi mi stim nekdo poradit, jsem v tomhle uplna lama a je to moje prvni navigace
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    3

    Nazdar, mám Acera N311 s LD-3W , spároval jsem to přes BT, v pohodě. Spustím IGO 06 a LD-3W se pře autodetekci neobjeví, nastavím li ručně COM6 / BT serial port/ tak občas na LD-3W problikne modráčková LED dioda a občas i GPS dioda a NIC . Jestli mi někdo neporadí tak se zcvoknu , asi (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od psyclone
    Nazdar, mám Acera N311 s LD-3W , spároval jsem to přes BT, v pohodě. Spustím IGO 06 a LD-3W se pře autodetekci neobjeví, nastavím li ručně COM6 / BT serial port/ tak občas na LD-3W problikne modráčková LED dioda a občas i GPS dioda a NIC . Jestli mi někdo neporadí tak se zcvoknu , asi (
    Skus resetnut GPS prijimac..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ono taky nezaskodi tu GPSku nabit.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    psyclone:

    mám stejnou kombinaci. Musím mít ukončené IGO, spustím bluetooth manager, samodetekce mi ukáže Nokii, musím navázat spojení, ukončím manažer, spustím IGO....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. acer n311 usb myš
    Od okoun_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 15:18
  2. Acer n311 a ozVGA
    Od MePHyst0 v sekci Acer
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 06-05-2007, 20:36
  3. stylus Acer n311
    Od VoDo v sekci Acer
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:54
  4. Acer n311
    Od Richard Valko v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2006, 11:42