Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: A701 se "kousne" při zamčené klávesnici !!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Zdravím všechny !
    Mám problém s mým MioA701(FW R65). Když mám nastavené zamykání kláves po vypnutí do sleepu, tak pokud zmáčknu pravou stranu kláves (šipka vpravo, vypínání a gps) dohromady s volume dolů a klávesy chvíli podržím, tak je hotovo. Stává se mi to když ho mám na pásku v pouzdře.
    Nevím jestli je to vada mého kusu, nebo se to stává i ostatním.
    Dík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Clovece copak kdyz ho mas na pasku v pouzdre tak se ti zmacknou vsechyn tyhle klavesy? Me se to nepodarilo ani nasvinclovat abych zkusil jestli mi to zlobi nebo jestli to je jen u tebe.

    No kazdopadne, zkousel jsem to a nepodarilo se mi to. Mam taky ofiko R65
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    No povede se mi to ve chvíli když jedu v autě a pás se mi dostane přes pouzdro. Ještě jedna info. Mám tam nainstalovanou plnou lokalizaci od Sunnysoftu a nechce se mi dělat HW reset abych to zkusil v originál nastavení od výrobce. Dík za zprávu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hmm, čéče tak furt nic.....nekouše se a nekouše.......asi to bude něco u tebe!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Když nechám Mio "usnout" a pak zmáčknu celou pravou stranu kláves(mio se rozsvítí a nabízí mi tlačítko na odemknutí) včetně joisticku a k tomu podržím volume dolů, tak se mi to vždy povede. Nemám tam jiný soft než originál od mio a sunnysoft 9 lokalizaci. Zkusím sehnat ještě někoho tady kdo by ho měl a vyzkoušel to. Dík za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Zmáčknout kombinaci kláves jsem raději nezkoušel. Ale běžně mám Mio v pouzdře když jedu v autě a často ho mám i odemknuté, když mám třeba puštěnou navigaci a jedu jen podle hlasových příkazů (docela mě to překvapilo, ale i v této poloze to funguje, chytá signál a to hlášení je i slyšet), ale nikdy se mi nestalo, že by se stalo něco špatného.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Stane se to jenom při zamknuté klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Vyřešeno !!!!

    Zkusil jsem HW reset a vše bylo ok. Potom jsem nainstaloval malou lokalizaci a problém byl opět zde.

    Problém se vyskytoval díky staré verzi Sunnysoft lokalizace 9.0 PRO.
    Stáhl jsem aktuální verzi IWPRO_CZ_Mio_90_10032 a vše je OK.

    Díky za spolupráci SilverHande
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Možná bys o tomto problému měl informovat Sunnysoft.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zajimave tema , tak me malo na hromadku : Mio A701 se takto kouse uz od zacatku ( obcas ). Obcas znamena jedenkrat za 1-3 dny a opravdu zalezi jak je zatezovane a jak se snim zachazi. Rikam to proto, ze se kouslo parkrat v prvnich dnech kdyz jsem ho nemel v pouzdru a priznam se ze ho uz dobre dva mesice nenosim v pouzdru vubec. Testoval jsem v te dobe temer vsechny nove ROM a tim to nebylo, priznam se ze netusim zda je prima spojitost s lokalizaci. Momentalne mam R65 ROM + lok. Sunnysoft a chova se to stejne jako driv. Proste temer jiste je, ze kdyz zamknu disp. a dam mio nekam , kde neco macka disp. tak se ne 60% kousne a to jeste dokonce tak , ze kdyz mam prichozi hovor tak ho prijmu zavesim , ale po celou dobu hovoru a ani po nem uz se nerozsviti a nasleduje sw_reset proste to tak beru.
    Ahoj Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj tak uz mesic nepouzivam lokalizaci a MIo ani jednou nezatuhlo. Sazim na lokalizaci

    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    4

    Já taky, místo te zminovane 100... jsem instalil 122... a taky se mi to kouslo - nečekaně, ani reset nepomohl, jedině hard reset a samozrejme vsechny data, kontakty a zpravy v pr... :-(
    Jo a ještě něco s lokalizací - při doručování potvrzovacích SMS to píše někdy úplně jiné číslo, než na kterou byla sms doručena :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 162
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 17:35
  2. posun v klavesnici
    Od mike99 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 09:31
  3. externi klavesnici pro hry
    Od mc_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 18:17