Zdravim
Nedoporučil by mi někdo nějaký dobrý soft, díky kterému bych mohl přes wifi prohlížet sdílené položky na PC v síti? Zkoušel jsem to přes Total commander, ale nějak mi to nefungovalo...
Díky
Zdravim
Nedoporučil by mi někdo nějaký dobrý soft, díky kterému bych mohl přes wifi prohlížet sdílené položky na PC v síti? Zkoušel jsem to přes Total commander, ale nějak mi to nefungovalo...
Díky
V TC staci vyjet do korenoveho adresare, doubletapnout na "\\Plugins", doubletapnout na "LAN". Pak staci bud dat "Quick open" a zadat cestu k pocitaci - "\\nazev_pocitace". Nebo dat "New server", tim se pocitac ulozi do seznamu a staci na nej pouze potapat.
Samozrejme je nutne mit jiz v tomto bode nejake sdilene polozky, jinak neuvidis nic.
Nevím proč, ale v tom TC mi to nejde. Mám na PC vypnutý firewall, nasdílenou složku a zadavám název PC a nebo IP adresu, ale proste to nic nenajde..
Z2 Pocket Lan
Normálně sdílené složky v síti my taky nešly, řekl bych že to bude pracovní skupinou. Pokud se použije pokročilejší sdílení pomocí uživatelů, tak by to mělo jít i bez toho.
me to pres TC funguje bez problemu, pri prvnim pripojeni je potreba zadat uzivatelske jmeno a heslo. Pripojuju se takhle na sdileny slozky na pocitace jak s win xp, tak s win 2k.