Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: XDA EXEC (QTEK 9000) vypadek proudu pri fashovani

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    13

    Prosim o radu. Pri flashovani rom som mal vypadok prudu. Teraz mi naskoci iba uvodna obrazovka s informaciou o verzii romky a to je vsetko. Neopozna ho ani PC. Takze sa nemozem pripojit na PC. Co s tym ??

    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    zkus trojhmat BackLight - Power - Reset, zda se Ti podaří dostat zažízení do bootloader reřimu :-)

    a jinak vče najdeš zde:

    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Universal
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Pokud se ti zařízení dokáže přepnout do Bootloaderu (viz. zmíněný trojhmat), připoj jej k PC a flashni znovu. Pak dej vědět jak jsi dopadl..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    13

    Uz to fici. Prepol som to do bootloaderu a podarilo sa.

    Dakujem moc. Celu noc som mal s toho stres :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takže to dobře dopadlo. No, není nad to flashovat z noťasu - tam výpadek proudu nevadí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm, ja bych rekl, ze pokud si clovek svych dat a sveho PC jen trochu vazi, tak ho ma na UPSce....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 9000
    Od Georgerr_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 15:13
  2. qtek 9000 help plz..
    Od mistrsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-08-2006, 15:35
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 15:54
  4. qTek 9000 & GPS i-Tec BT-339
    Od RankXaroth v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 14:06
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02