zdravím
hledám Nějaký soft na pocitani odeslaných sms?+pocitadlo delky hovorů víte někdo o něčem takovém?
zdravím
hledám Nějaký soft na pocitani odeslaných sms?+pocitadlo delky hovorů víte někdo o něčem takovém?
baterry status
...ma tam tenhle plugin....a navic umi pretaktovat i procesor, zobrazit teplotu procesoru a spoustu dalsich vychytavek
Já používám PhoneAlarm.
Toto téma už se tu párkrát rozebíralo. Tento program také dlouho sháním a zatím bohužel s nevalným úspěchem. Vím pouze o dvou a ani jeden mi nevyhovuje:
PhoneAlarm
Program na profily pro PPC (něco jako PocketZenPhone), který má i fci počítání provolaných minut a sms. Je možné nastavit špičku/mimošpičku, volné minuty, čísla s jinou tarifikací... S tímto programem jsem měl problémy a osobně se mi nelíbí. (Jako "profilátor" používám PocketZenPhone, který velmi doporučuji)
PhoneDashboard
Tento program je speciálně pro počítání provolaných minut, bohužel však doteďka nemá počítání SMS, čímž je pro mne k ničemu
To:SpeedyTuning
Díky za tip na BatteryStatusO tomto programu už jsem slyšel, ale nevěděl jsem, že umí i měřit provolané minuty etc.. Jdu vyzkoušet..
![]()
s temam inutama nevim, nejak se mi zda ze to pocita odchozi i prichozi do jednoho ale sms to pocita OK.
Já našel tento, ale nemám ho odzkoušenej.
Kód:http://www.smaato.com/cost.php
Lobo, to není možnýPřed pár minutama jsem našel ten samý program
Hledal jsem ten plugin do batterystatus na ce4you a u toho jsem našel tohle
![]()
ad PhoneAlarm - no mozna by stalo za to napsat jake problemy..treba ja ho pouzivam uz od ranne verze a jsem spokojen...krome toho ze profilovani umi casove, umoznuje indivindi nastaveni cisel quli pocitani cen, umoznuje zapnout bth,hf,gprs (samozrejme take odpojitPůvodně odesláno od jimmyjames
) ((zalezi samozrejme na skinu), dale umoznuje pocitat sms, i celkovy cas a rovnou ukazuje cenu na fakture...(tedy pokud pouzivate tarif...)
Tak Phone Dashboard ve verzi 2.0 už údajně počítání SMS má...
jen se chci zeptat jsou tyhle programy placene?
Díky za infoPůvodně odesláno od Docent
Hnedka ho jdu vyzkoušet
Když konečně přidali fci na počítání sms, tak to vypadá, že to bude nejlepší účtovací program pro WM
![]()
Dashboard 2.0 pri posilani hromadnejch SMS pocita zpravu jako kdyby byla 1. Nebere v potaz vic prijemcu =/
Slova modrýma písmenkama jsou odkazy, tj. když se na ně klikne, dostaneš se na stránky, kde je vesměs k těm programům bližší povídání, včetně toho, jak lze program koupit, kolik stojí apod. ...Původně odesláno od Sláňa
Je to sice obvykle anglicky, ale zvládnu to pochopit i já, který měl za svých studií pouze ruštinu.
To však nebere snad žádný program pro počítání počtu odeslaných sms... Naštěstí toto jsem nikdy nedělal, takže mi to nevadíPůvodně odesláno od DiM
![]()
asi proto si docent.Kdybych to vedel tak se neptam