Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 111

Téma: iGO 2006SE beta

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kopacek
    upozornovani na radary (upozornuje na vsechny, nejenom ty na trase). .
    je mozne si tam nastavit vzdalenost ... od kamery kdy uz me ma upozornit ?

    100, 200 ,300 m ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    Citace Původně odesláno od necry
    tady je program pro prevod

    Kód:
    http://content.modaco.net/nedge2k/Ov2iGo.zip
    jinac nevi nekdo jak mam docilit toho, ze kdyz u POI dam vlastniikonu, abych ji videl i na mape? furt to ukazuje default, i kdyz si dam predvolit jakoukoliv jinou.
    Dá se to, ale je potřeba si s tím pohrát. Někde na netu se povaluje upravená verze i-Go, kde jsou i jiné ikony (soubor data.zip). Tenhle soubor data.zip si stáhni a podívej se v něm po souboru (tuším xnpoi26x26). Tady uvidíš ty upravené ikony.

    Pak jsou dvě možnosti:
    a) buď si jen upravíš tenhle soubor a použiješ ho
    b) a nebo to uděláš jako já, že si do i-Go naimportuješ vlastní POI, upravíš si soubor s ikonama k obrazu svému a navíc si přečísluješ i adresování ikon v souboru poi_types (opět v data.zip). Jako poslední je ovšem potřeba nastavit vlastním POI v poi exploreru ikony tak, jak sis upravil jejich adresování (vybíráš z originálních, ale v i-Go se ti zobrazí vlastní z upraveného souboru poi26x26).

    Je to spousta práce, ale výsledek stojí za to. Jestli se mi podaří něším típnout obrazovku v PDA, tak sem přihodím obrázek mého i-Go s vlastníma ikonama.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    Pak to vypadá asi takhle (kvalita nic moc, je to jen JPG):

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    no mi bohate stacilo predvolit ikony y co jsou uz davno v igo..ale stejne se to na mape neprojevilo...nevim co delam spatne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    btw moc pekny...az budu v duchodu, taky si to naprogramuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    :-) neni potreba naprogramovat, staci byt jen zvedavy a povrtat se v par souborech
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Citace Původně odesláno od kopacek
    Postupem, ktery jsem uvedl vyse, lze dostat do iGO SE2006 Beta vsechny radary z poionline.cz a funguje upozornovani na radary (upozornuje na vsechny, nejenom ty na trase).. .
    Prosím mohl by jsi sem dát už hotový soubour speedecam.spdb. Zkoušel jsem tvůj postup a evidentně to něco dělá - při startu iGo najede ta modrá plocha s logem iGO a iGO něco přechroustává, na displeji vpravo dole zustane nápis "GEODB CTOR" ale pak to asi zamrzne po hodině jsem to zhodil (SR).
    Zkoušel jsem to už několikrát ale stejný výsledek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    To Pekro: jsem do soboty na sluzebce v zahranici, hned jak prijedu, tak sem ten soubor hodim. Ted se na soubor speedcam.spdb divam, ma to pouze 9K (vsechny typy radaru z poi-online.cz z 28.12.) takze by to snad nemel byt problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    2 pekro: Pro iGO 2006 SE zkus pro radary pouzit tenhle soubor. Moje vlastni vyroba a funguje :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Jake to obsahuje radary ?

    Je to kompletne ztazeno z POI.cz ?

    Jsou tam stacionarni .. usekove... mobolni .. i semaforove ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    2

    po update na novu verziu sa mi pri starte stale zobrauje erro load "GPSTMC.dl" a potom pokracuje.

    Prosim ako sa mam toho zbavit....mam ACER n35l
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    2 vasin: Jsou tam vsechny radary z POI.cz z minuleho tydne. Typy radaru by mely byt take dobre, akorat rychlostni limit je vsude stejny 50 km/h.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    To Loverko

    Spusť na kartě ručně setup.exe a proveď přeinstalaci iGO
    (Vymažou se uživatelská nastavení a bude to chodit)

    Na mou FSC718 to alespoň při stejné chybě zabralo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od loverko
    po update na novu verziu sa mi pri starte stale zobrauje erro load "GPSTMC.dl" a potom pokracuje.

    Prosim ako sa mam toho zbavit....mam ACER n35l
    Prekopiruj soubor gpstmc.dll z karty do Program Files/igo 2006, pak ti to bude nabihat spravne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Scatman: Neměl bys to téma, jehož obrázky jsi sem dával, pro betu 2600SE? Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Firefox 2.0 beta 1
    Od flashman v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 17:11
  2. RegTweak 0.1 beta
    Od crapper_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-08-2006, 22:01
  3. Matris - Beta
    Od mike.pr v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-02-2006, 00:32