Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 188

Téma: Jak nastavit připojení k Internetu?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud by se měl vyhlásit vítěz mezi nejčastěji kladenými otázkami, s velkým náskokem by zvítězil dotaz: "Jak mám nastavit připojení k Internetu přes mobilní telefon". A protože nerad vidím, jak se mí čtenáři trápí, tak jsem takový předhled sepsal. Článek bude průběžně doplňován, pokud máte nějaké dotazy, připojte je v diskuzi.

    Celý článek si můžete přečíst zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    24

    Blahopřeji k tomuto skvělému nápadu. Já sám jsem absolvoval několik bezesných nocí, než se mi povedlo rochodit Internet s kombinací IPAQ2210+SE610T. Právě tento model Ericssonu totiž nevyžaduje Vámi popisovaný inicializační řetězec. Pokud je zadán, na Internet se nepřipojíte. Nevím proč, ale je to tak a až po osobní návštěvě u T-Mobile jsem tento problém odstranil. Snad to ušetří horké chvíle ostatním uživatelům. Držím palce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od DušanV
    Blahopřeji k tomuto skvělému nápadu. Já sám jsem absolvoval několik bezesných nocí, než se mi povedlo rochodit Internet s kombinací IPAQ2210+SE610T. Právě tento model Ericssonu totiž nevyžaduje Vámi popisovaný inicializační řetězec. Pokud je zadán, na Internet se nepřipojíte. Nevím proč, ale je to tak a až po osobní návštěvě u T-Mobile jsem tento problém odstranil. Snad to ušetří horké chvíle ostatním uživatelům. Držím palce.
    To je bohuzel fakt... Tohle pripojeni je casto alchymie - MDA to maji jinak, pokud pouzijete pripojeni pres BT, tak ruzne BT Managery to taky mohou mit jinak... Pokud se v teto diskuzi objevi vic podobnych vyjimek, rad je do toho clanku v nejake bodove forme pridam Btw., v tom pripade jste tedy pouzil volaci znak *99***1#?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    24

    Ano, volám *99***1#, s IP adresou přiřazenou serverem, přenosová rychlost 115200, nečekat na oznamovací tón, DNS 62.141.0.1, ALT DNS 62.141.0.2. Připojení funguje poměrně bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Guest

    chtel bych poradit jak nastavit pripojeni k intrnetu prostrednictvim mobilu ME45 pres infraport na jornadu 680 za info predem diky je to pro me docela
    orisek to za prve a za druhe vas prosim lze do ni nainstalovat i novejsi verzi
    internet exploreru? mam tam versi 3.01za vase radypredem moc dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    s tou Jornadou je nejaky problem??? Treba najprv ho presvedcit ze nema len RAW IR port, ale mu k nemu treba dokonfigurovat (zapisom do registrov) aj "IR modem"... navod na http://www.northlodge.org/ian/work/irda/irda.html

    co sa nastaveni, Siemens S45 mi isiel s vytacanim *99***1#, inak by mal byt funkcny *99#.

    Co sa nastaveni samotnej Jornady tyka, zalezi uz od konkretneho provajdera, ale "podobne" kolonky ako v clanku sa najdu aj na nej.. V pripade nejasnosti rad pomuozem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od risko
    s tou Jornadou je nejaky problem??? Treba najprv ho presvedcit ze nema len RAW IR port, ale mu k nemu treba dokonfigurovat (zapisom do registrov) aj "IR modem"... navod na http://www.northlodge.org/ian/work/irda/irda.html
    ... pro podobne ucely, jsem kdysi pouzival tento CAB soubor. Nemam vsak jiz moznost jej na Jornade 680 odzkouset ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    8

    Diky za navody, verim ze me konecne pomohou rozchodit pripojeni. Zatim jsem neuspesny. Mam Ipaq 3870 s WM2003 a telefon Nokia 6600 a Eurotel data nonstop. A nedari se. Pred upgradem na WM2003 jsem pouzival Nokia 6210 a vse fungovalo. Nema nekdo zkusenost s timto novym mobilem? Diky za kazdou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    Urcite zajimavy clanek pro spoustu newbies...

    ...ja si dovolim jen komentovat trosku ot:

    Eurotel jako jediný navíc nabízí plnohodnotný paušál, kdy za fixní částku získáte možnost neomezeného přenosu dat.

    ...toto uz snad dnes neplati

    jenak me hodnoceni vzhledem k pomoci zacatecnikum je za plnou ... lol

    Martin S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od m.sachl
    Eurotel jako jediný navíc nabízí plnohodnotný paušál, kdy za fixní částku získáte možnost neomezeného přenosu dat.
    Diky za opravu a za pochvalu Je to opraveno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od DušanV
    Blahopřeji k tomuto skvělému nápadu. Já sám jsem absolvoval několik bezesných nocí, než se mi povedlo rochodit Internet s kombinací IPAQ2210+SE610T. Právě tento model Ericssonu totiž nevyžaduje Vámi popisovaný inicializační řetězec. Pokud je zadán, na Internet se nepřipojíte. Nevím proč, ale je to tak a až po osobní návštěvě u T-Mobile jsem tento problém odstranil. Snad to ušetří horké chvíle ostatním uživatelům. Držím palce.
    ona je tohle vlastnost asi vsech ericssonu. staci vytvorit datovy profil a na pocitaci neni potreba nic nastavovat, ani dns, jen vytacet cislo napr. *99***1#. povazuju to za hodne sikovnou vec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    ...možno by to chcelo aj nastavenia pre bratov ze Slovenska

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    akurat som chcel nieco take napisat ale skyvlado ma predbehol, takze sa pripajam k nemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ked mi bratia zo Slovenska napisi ...ehm..., no radsi po mem... Poslete mi alespon linky na vase operatory a ja neco spacham. Asi to nebude tak krasne a obrazkove, ale snad to nebude brano jako diskriminace
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    snad som sa trafil na konkretne linky...

    Eurotel
    Orange
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 19:26
  2. Připojení do internetu
    Od Dr.Colombo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 20:32
  3. Jak nastavit připojení na internet pro iPAQ a WM2003
    Od Marcus v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2003, 15:39
  4. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 12:40