Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 13 PrvníPrvní ... 3111213
Zobrazené výsledky: 181 až 188 z 188

Téma: Jak nastavit připojení k Internetu?

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    9

    Ahojte,
    doufam, ze neopakuji problem, snazil jsem se prohledat mistni temata i toto tema projet. Mam maly,ale o to podivnejsi problem na Asus P535 s WM6 pri pripojeni wifi k jakemukoliv AP(volne dostupnemu).Vzdy sem ve spravci wifi klinul na danou dostupnou sit,zvolil jsem "Pripojit" a zobrazilo se nastaveni,ale hned na prvnim obrazovce nastaveni je kolonka "Pripojuje se k" a tam byl vzdy internet.Nejakou dobu jsem se nepripojoval a mozna zmenil nejake nastaveni a nyni je ta kolonka prazdna.Zkousel jsem ruzne pridavat a manit nastaveni pripojeni,ale nijak to nepomohlo. Mam ted hrozne problemy se pripojit k jakemukoliv AP(je mi tedy wifi pripojeni trochu k nicemu).Prosim o pomoc od zkusenejsich.Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Zkus Hard Reset, popr přehrát ROM
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravím po uspešném nastavení se mi podařilo spojit Loox n560 s k800i
    najedete do existujícího pripojení kde mate nastaveno
    *99**11# v telefonu zjistíte na jake pozici se nachazí váš profil pripojeni (nastaveni/pripojeni/datova komunikace/datove ucty/ pozice 1-99) dejme tomu ucet ktery pozivate je 4 tak v PDA nastavíte stavajíci pripojení editovat date další vyberete zařízení - zadate *99**4# - jmeno: wap heslo: wap.
    A pokud to nastavíte tak jak jsem řek tak to funguje ja to rozchodil tak držím palce všem
    Zatím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Proč wap? :?

    Jinak to co popisuješ je popsáno v článku, ke kterému se váže toto vlákno - viz první příspěvek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak připojit přes bluetooth pda na internet přes mobil skrze sdílení internetu (NAP):bulb:

    Ahoj, povedlo se mi po cca 16 hodinách googlení, nastavování a zkoušení vyřešit jeden problém s připojením k inetu, tak se s vámi chci podělit o řešení, pro případ, že by jste na tom byl někdo podobně. Předem upozorňuji, že se týká operátora VODAFONE, takže některá nastavení se mohou lišit, nicméně princip je v zásadě stejný i u ostatních.

    Problém::?:

    HP iPAQ 214 podporuje sdílení internetu, chtěl jsem se tedy tímto způsobem připojit na internet přs nokii 6300, která toto také podporuje. Vyhledal jsem v mobilu nabízenou službu "network access point service" (NAP) a vytvořil k ní zástupce. Až sem ok. Problém nastal, když jsem na toho zástupce v pda kliknul, tak to chvilku vypadalo, že se pokouší s tou sloužbou v mobilu spojit, ale pak se nestalo vůbec nic. Stejný problém měli v jiných diskuzích i lidé s iPAQ 514. Zkusil jsem tedy přes nokii 6300 rozchodit vytáčené připojení (DUN). Na rozdíl od některých nešťastníků zde to šlo zcela bez problémů bez jakéhokoli zásahu do registrů, zadávání příkazů atd... Ještě pro sichr jsem zkusil DUN s nokií 6230i. I tam to šlo naprosto čistě.

    (Při nastavení DUN můžete vycházet ze článku Pavla Kozy, anebo, chcete-li zhuštěný rychlý návod, tak http://www.techforum.cz/faq_detail.php?idz=105 Já jsem se tímto návodem řídil v bodech 1-6, zbytek nebyl v HP 214 třeba, nebo ty uváděné pokyny nepodporoval - opět záleží na typu pda)

    Jelikož tedy s DUN nebyl problém ani u jedné z nokií ani u pda, nedokázal jsem přijt na to, proč by ten NAP sakra neměl chodit. Během laborování s nastavením mobilu, s profily, přístupovými body atd..., jsem si tak rozhasil nastavení internetu v mobilu, že přestal chodit i tam. Při továrním resetu bohužel toto nastavení zůstalo a ani sms od operátora nic nevyřešila a tudíž jsem neměl inet ani v mobilu, ani v pda Takže nyní konečně to

    řešení::!:

    Problém spočívá v nastavení internetu v mobilu. Je-li špatně nastaven, můžete se v mobilu na internet sice připojit, ale přes sdílení inetu přes BT už ne. Takže smažte ručně všechny konfigurace připojení, všechny přístupové body, prostě všechna nastavení, která souvisejí s inetem. Následně si nechte poslat nastavující sms od operátora - nabízí 3 druhy, vy si nechte zaslat nejprve Wap+Vodafone Live! (jedna sms!), při její aktivaci vám to nabídne konfiguraci webu. Vše přijměte. V této fázi mi internet v mobilu opět začal fungovat, zkusil jsem tedy znovu postup se sdílením internetu. Teď už to vypadalo lépe, povedlo se pda s mobilem přes tuto službu spojit, ale za vteřinu se spojení vždy opět přerušilo. Takže dále.

    Pro sdílení internetu je třeba ještě nakofigurovat přístupový bod, který ta první smska ale neřeší. Nechte si tedy poslat další smsku, tentokrát s nastavením internetu v mobilu. Nabídne vám to automatickou konfiguraci webu a přístupového bodu. Zašrtněte, že chcete konfigurovat jen přístupový bod (nevím, co by se stalo, kdybyste nechali i konfiguraci webu, ale jelikož tu už správně nastavila ta první sms, tak nebyl důvod to zkoušet) a je to.

    Nyní byste se měli připojit z pda sdílením internetu přes mobil.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    2

    cafte.som si to nastavoval internet podla vaseho navodu a nejak mi to neslape.stale ma nechce pripojit.nemate s tym telefonom prosim niekto nejake skusenosti?iba tak pre info,mam Vodafone Live!
    Pomoc plss!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ferino88: minimalne bys mohl alespon napsat, co mas za telefon. Pripadne pda. A take popsat, co mas dosud kde a jak nastavene a jaky typ pripojeni. Ono kdyz napises, ze mas vodafone, ze sis TO nastavoval a ze se ti TO nechce pripojit..., to se ti na TO kazdej vybodne. Probuh kdyz mate lidi nejakej problem a chcete po ostatnich radu, tak napiste co nejpodrobneji, co je to za problem!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    2

    pardon.som chcel,ale som nejak zabudol.mam acer n50 a motorolu v360 a chcem to dat dohromady cez bluetooth.dal som soft reset a po novom mi explorer nezobrazi zaidnu stranku a opera vobec nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 13 PrvníPrvní ... 3111213

Podobná témata

  1. Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 19:26
  2. Připojení do internetu
    Od Dr.Colombo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 20:32
  3. Jak nastavit připojení na internet pro iPAQ a WM2003
    Od Marcus v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2003, 15:39
  4. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 12:40