Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 13 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 188

Téma: Jak nastavit připojení k Internetu?

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zkusil bych i obrácený postup párovní, tedy nejdříve z mobilu na PDA...
    Na srazu se tak podařilo XPoj rozchodit MDAčko2 jako GPRS modem pro Vysavač (Loox 720)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Koukal jsem do své Z600=T630,ale véčko. U dat.profilu pro inet adresu DNS nemám vyplněnu,
    ale tebou uvedené číslo mám u dat.účtu pro e-mail.

    Ad BT. Při připojvání párovat nemusíš, už by mělo jít automaticky. Zkus ověřit správnost propojení a to tak, že si v mobilu vytvoř nový kontakt s číslem ten přes BT pošli do PDA a obráceně jiný kontakt v pda.....

    Fakt se tím netrap a zavolej si na 4603. Koukal jsem, že máš Loox, takže ti moc neporadím, protože nevím, jak je to tam řešené.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    Diky za info a trpelivost. Zkusim se v tom jeste postourat a pripadne linku TM. Dam vedet. Mej se.


    Citace Původně odesláno od Zdeněk Malinský
    Koukal jsem do své Z600=T630,ale véčko. U dat.profilu pro inet adresu DNS nemám vyplněnu,
    ale tebou uvedené číslo mám u dat.účtu pro e-mail.

    Ad BT. Při připojvání párovat nemusíš, už by mělo jít automaticky. Zkus ověřit správnost propojení a to tak, že si v mobilu vytvoř nový kontakt s číslem ten přes BT pošli do PDA a obráceně jiný kontakt v pda.....

    Fakt se tím netrap a zavolej si na 4603. Koukal jsem, že máš Loox, takže ti moc neporadím, protože nevím, jak je to tam řešené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Není zač. Je to Tvoje trpělivost. Hlavně, že jsi s tím nefláknul o zeď.
    Budu večer nebo zítra zkoušet net přes starší Ericsson T39m. Nechám si asi přehodit data na Partner kartu, protože když jsem skoro pořád připojen na netu, nikdo se mi nedovolá.
    Tak hodně štěstí. Kdyby ti to nebyli schopni vysvětlit, zkus druhý pokus ve všední den cca 8-16 a když ani to ne, tak napiš, odkážu Tě na jednoho kolegu z T-Mo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Ja mel stejny problem, nemohl jsem se pripojit (pomosi SE pres IrDa), tak jsem nakonec zavolal na operatory a tam me prepojili na technika..
    Nastavil jsem tam presne tohle a uz mi to funguje::::::::::::
    volane cislo: +*99#
    pak das upresnit...

    prenosova rychlost: 19200
    cekat na oznamovaci ton NEZASKRTNES
    zvlastni prikazy pro modem: +cgdcont=1,"IP","internet.t-mobile.cz"

    nastaveni portu, TCP/IP nechas jak je,

    servery:
    DNS: 62.141.0.1 alt DNS: 62.141.0.2
    ----------------------------------------------------------
    uzivatelske nevyplnujes a pak by se ti tomelo BEZ PROBLEMU PRIPOJIT
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    Ahoj, nebudete tomu verit, ale rozchodil jsem to. Proste jsem se zdrave nasr... vse opet smazal a zacal znova. Udelal jsem vse, ale nenastavil jsem natvrdo DNS. Je to radost. Jen by to fakt chtelo neomezeny internet. No, a je zase ocem premyslet )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A nepsal jsem to, že se v DNS nemá psát nic? Napsal! (O stránku zpět) Stačí umět trošku číst. Hlavně, že Ti to běhá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Zdeněk Malinský
    Koukal jsem do své Z600=T630,ale véčko. U dat.profilu pro inet adresu DNS nemám vyplněnu,
    ale tebou uvedené číslo mám u dat.účtu pro e-mail.

    Ad BT. Při připojvání párovat nemusíš, už by mělo jít automaticky. Zkus ověřit správnost propojení a to tak, že si v mobilu vytvoř nový kontakt s číslem ten přes BT pošli do PDA a obráceně jiný kontakt v pda.....

    Fakt se tím netrap a zavolej si na 4603. Koukal jsem, že máš Loox, takže ti moc neporadím, protože nevím, jak je to tam řešené.
    Důkaz místo slibů !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    no, ja ho napsal a jak je videt.. beha
    akorat to silene zere prachy blby 3 kratky vety na ICQ typu zkouska psani a td.. me vysly skoro na 2.-
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak si udělej gprs paušál unlimited, nebo se nedoplatíš
    ET i T-Mo cca 690 bez dph ale zase se nemusíš hlídat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    to nema cenu, mam kabel na normalnim PC a PPC se na netu s klasikou srovnavat neda, mam to jako sychrovku na chalupu.. ICQ , zadny serfovani :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud nemáš klávesnici, tak to stojí za ...... ať icq, mail, net. Delší text je bez ní utrpení. :
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od pavel_u
    ahoj,
    nevim kde delam chybu, ale nedari se mi zbavit se prefixu pri vytaceni jakehokoliv cisla. Pritom zalozku "use dialing rules" nemam zaskrtnutou. Presto mi pred kazde volane cislo cpe "425". Samozrejme i pred GPRS volani. Takze se nikam nespojim. Nemuzu se toho zbavit.
    Nemate nekdo napad?
    dekuji, Pavel
    Co mate za zarizeni a system?
    Ahoj. Potřeboval bych se zeptat, zda je možné připojit pda na internet přes počítač skrz wifi. Jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    je to možné ja to mám tak ale ako to treba ti teraz neporadím lebo som bez pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od freeman
    je to možné ja to mám tak ale ako to treba ti teraz neporadím lebo som bez pda
    Bylo tvoje pda s lokalizací (jestli jsi měl Acer N30)? Já si chci pořídit ten Acer n50 a lokalizace by bodla. Svět pda je pro mě zatím docela neznámý. Vládnu PC, ale přes PPC jsem nanic.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 13 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 19:26
  2. Připojení do internetu
    Od Dr.Colombo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 20:32
  3. Jak nastavit připojení na internet pro iPAQ a WM2003
    Od Marcus v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2003, 15:39
  4. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 12:40