Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 188

Téma: Jak nastavit připojení k Internetu?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    dik moc uz to fachci
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od lucifer66
    ja to robim tak, pripojim acera k pocitaci cez uzb kabel, a potom sa na pocitaci pripojim normalne k internetu cez dial up, a v pda si otvorim internet explorer a hned mi uz taha internet...
    A to me zase tohle nefunguje, jsem sice pripojen k Internetu pres kabel (to by vadit nemelo), ale na Aceru mi to pise bublinu, "nelze se pripojit soucasnym nastavenim"
    Kdyby nekdo vedel jak na to, byl bych mu vdecny.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    me to funguje s tovarnim natavenim - akorat sem musel v active syncu nastavit aby do aceru preposilal internet misto work, co tam bylo puvodne

    -- mam jeste jeden problem, hodne stranek tam vubec nemohu yobrayit protoye to napise ze stranka nemuze byt v pocket ie zobrazena / nevite cim by to mohlo byt<<
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2

    Zdravim,tez chvalim vyborny napad,konecne jsem online (ME45<>IrDa<>iPaq1915). Podivna vec se mi vsak deje: online mi pracuje Pocket Outlook,maka i ICQ,ale za boha neslape Pocket Internet Explorer. Po kliknuti na webovou url IE jen probklikne a nic se nestane. Co to? Prolezl jsem vse a nic o nastaveni pripojeni extra pro IE jsem nenasel Diky za kazdou dobrou radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    zkus pustit /windows/iexplore.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od peterxxl
    me to funguje s tovarnim natavenim - akorat sem musel v active syncu nastavit aby do aceru preposilal internet misto work, co tam bylo puvodne

    -- mam jeste jeden problem, hodne stranek tam vubec nemohu yobrayit protoye to napise ze stranka nemuze byt v pocket ie zobrazena / nevite cim by to mohlo byt<<
    mne to tiez robylo , ale ked som si zapol cookies tak sa to zlepsilo, ale obcas sa mi stane ze mi stranku nenacita ale neskvor ju uz nacita
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    A už se povedlo někomu připojit PDA bez ActiveSync přímo přes BT na internet (např. BT serial port)?? Já už se snažím asi týden a pořád nic. Táta má Palm T3 a tam to chodí, ale přes Mocha PPP, jenže s malou rychlostí. Jde to vůbec? Dík za každou radu.

    iPAQ 4150 + MSI BT Key

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2

    ) Uz je to v pohode! Je to zajimavy, ale opravdu sem na nic neprisel a nejakej editor registru sem nemel po ruce, taxem zazalohoval data a proved master reset. A voala! Po nastaveni pripojeni uz ieplore maka jak ma! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tak to se vzdavam, pokud by to bylo s Pocket PC 2002, tak je to celkem jasne, ale na WM2003 to nechapu, obzvlast pokud mate vyskrtnute policko Use dialing rules...
    Ahoj, ehm, zrovna pocket PC 2002 mam... Jak se tam necha zbavit prefixu? Je na to nejaky lek? Nebo to proste nejde? (mozna to tu nekde je, ale mne to moc jasny neni a blbe se tu zatim orientuju a je toho tolik... )
    Moc diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    21

    GPRS+předplacená karta+cena za kB

    Pořídil jsem si Siemens S45 a iPaq 3650. Vlastním všechny předplacené karty (Go,Twist,Oskarta). U kterého providera je nejlevnější GPRS (cena za 1 kB)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od benet
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tak to se vzdavam, pokud by to bylo s Pocket PC 2002, tak je to celkem jasne, ale na WM2003 to nechapu, obzvlast pokud mate vyskrtnute policko Use dialing rules...
    Ahoj, ehm, zrovna pocket PC 2002 mam... Jak se tam necha zbavit prefixu? Je na to nejaky lek? Nebo to proste nejde? (mozna to tu nekde je, ale mne to moc jasny neni a blbe se tu zatim orientuju a je toho tolik... )
    Moc diky
    Mozna tohle pomuze:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    Buhuzel se mi to stale nedari. PROSIM, kde muze poradit. Snazim se pripojit FS 410 pomoci telefonu SE T630 k internetu a proste se mi stale nedari. Abych rekl pravdu ani nevim, zda je po nastaveni v PDA take neco nastavit v telefonu. V tel. mam vytvoreny datovy (pomoci SMS) profil, v PDA nastaveni pro TMobile (tarif) dle instrukci v tomto clanku. Uz fakt nevim. Jeste jedmou prosim o pomoc. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od thank
    Buhuzel se mi to stale nedari. PROSIM, kde muze poradit. Snazim se pripojit FS 410 pomoci telefonu SE T630 k internetu a proste se mi stale nedari. Abych rekl pravdu ani nevim, zda je po nastaveni v PDA take neco nastavit v telefonu. V tel. mam vytvoreny datovy (pomoci SMS) profil, v PDA nastaveni pro TMobile (tarif) dle instrukci v tomto clanku. Uz fakt nevim. Jeste jedmou prosim o pomoc. Diky
    Neber to jako, že s Tebe dělám blbce, ale:
    1. Jak spojíš mobil s PDA? BT nebo IR? Máš je při pokusu zapnuté, v případě BT i spárované?
    2. Máš u T-Mo zaktivované datové služby a službu GPRS?
    3. V mobilu musí být v připojitelnost-datová komunikace-datové účty na 1.místě Internet GPRS na 2. E-mail pak už je to jedno-gprs wap,mms,wap. Právě to 1.místo pak zadáváš v vytáčeném čísle-něco jako 99....1#, je to v článku. Takže si všechno v mobilu v sekci datové účty vymaž a znovu nastav v pořadí, které jsem psal výše. Úplně nejlepší bude zavolat na 4603 a nechat si poradit-zítra během dne. Nenech se odbýt a raději se nech přepojit na technika nebo nějakého chlapa. Mě s tím pomáhal krok po kroku (jako s blbcem), v pda i mobilu a nastavení inetu i e-mailu (mám t-zones).
    Vyzkoušek nejdříve bod 1 a 2.
    Radím tarif gprs unlimited, jinak se nedoplatíš. Kdyby něco, tak napiš, jsem na noční
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    Ahoj, tak se mi stale nedari.

    GPRS data mam aktivovane. Tel. a PDA sparovane. Pokusim se nastinit muj postup.

    Pomoci Spravce BT jsem si pridal NOVY - Prozkoumat BT okoli, PDA nasel T630, zvolil jsem Serial port1. V T630 jsem vytvoril datovy profil GPRS Internet
    Adresa APN internet.t-mobile.cz, Adresa DNS 62.141.0.1. Po te jsem se pokusil nastavit PDA pro pripojeni k internetu. Tedy podle nastaveni v clanku (nechal jsem tam take cely retezec). Pak jsem sparoval zarizeni, spustil Internet Explorer a pokusil se pripojit. Bohuzel nic. Spojeni se nezdari.

    Jinak musim jeste posleze nastavit email pro pouzivani kombinace PDA T630 (email.klient)?


    Citace Původně odesláno od Zdeněk Malinský
    Citace Původně odesláno od thank
    Buhuzel se mi to stale nedari. PROSIM, kde muze poradit. Snazim se pripojit FS 410 pomoci telefonu SE T630 k internetu a proste se mi stale nedari. Abych rekl pravdu ani nevim, zda je po nastaveni v PDA take neco nastavit v telefonu. V tel. mam vytvoreny datovy (pomoci SMS) profil, v PDA nastaveni pro TMobile (tarif) dle instrukci v tomto clanku. Uz fakt nevim. Jeste jedmou prosim o pomoc. Diky
    Neber to jako, že s Tebe dělám blbce, ale:
    1. Jak spojíš mobil s PDA? BT nebo IR? Máš je při pokusu zapnuté, v případě BT i spárované?
    2. Máš u T-Mo zaktivované datové služby a službu GPRS?
    3. V mobilu musí být v připojitelnost-datová komunikace-datové účty na 1.místě Internet GPRS na 2. E-mail pak už je to jedno-gprs wap,mms,wap. Právě to 1.místo pak zadáváš v vytáčeném čísle-něco jako 99....1#, je to v článku. Takže si všechno v mobilu v sekci datové účty vymaž a znovu nastav v pořadí, které jsem psal výše. Úplně nejlepší bude zavolat na 4603 a nechat si poradit-zítra během dne. Nenech se odbýt a raději se nech přepojit na technika nebo nějakého chlapa. Mě s tím pomáhal krok po kroku (jako s blbcem), v pda i mobilu a nastavení inetu i e-mailu (mám t-zones).
    Vyzkoušek nejdříve bod 1 a 2.
    Radím tarif gprs unlimited, jinak se nedoplatíš. Kdyby něco, tak napiš, jsem na noční
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    E-mail klient si taky nastavit musíš, zaleží, jaký používáš. Buď můžeš využít třeba t-zones a připojení gprs a mailíky stahovat a odesílat přímo z/na PDA nebo se může pošta stahovat a odesílat během synchronizace, resp. při připojení přes Active Sync s PC=třeba cestou metrem nepíšeš mail a pak po připojení s PC odešleš nebo neopak stáhneš poštu z PC do PDA, během dne. Toto nemám vyzkoušené, používám t-zones a gprs.

    Já jsem to dle návodu na webu zkoušel několikrát a
    Zavolal jsem na infolinku, tam mi to pomohl nastavit (krok po kroku-jako s debilem ) a vše chodilo O.K. Asi po 14 dnech jsem si hrál a nějak to rozhasil. Tak znovu 4603 a opět mi pomohli. Určitě bylo nastavení částečně jiné, než poprvé, ale už je to skoro půl roku a vše funguje, jak má.

    Už se tím netrap a zavolej tam. Nejlépe přes den a nech se přepojit raději na technika nebo někoho z nehlasových služeb. Pokud Ti to nepůjde, pošli mi SZ, já kouknu zítra do mobilu a PDA a nějak to přepíšu. Co máš za PDA? Jsem trošku mimo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 18:26
  2. Připojení do internetu
    Od Dr.Colombo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 19:32
  3. Jak nastavit připojení na internet pro iPAQ a WM2003
    Od Marcus v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2003, 14:39
  4. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 11:40