Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 188

Téma: Jak nastavit připojení k Internetu?

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak jsem na to koukal a nemelo by se to moc lisit. Pridal jsem sekci, tak na to prosim kouknete... Vychazel jsem jen z webu a PDF...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    www.volny.cz/pocket2003-nastavení GPRS je tam
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    :$: :$: :$:
    ahojte
    takze skusil som to slovenske nastavenie pre orange, pripojil som sa na internet, (na mobile som zapol infra port, a gprs) na pda mi napisalo(acern10) ze sa pripaja, a potom pitalo odomna heslo a prihlasovacie meno, ked som dal zrusit nestalo sa nic ked som dal ok tak to minutnu pripajalo a potom znova nabehla tabulka s heslom a nepripojilo ma?
    tak kde moze byt problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od lucifer66
    :$: :$: :$:
    ahojte
    takze skusil som to slovenske nastavenie pre orange, pripojil som sa na internet, (na mobile som zapol infra port, a gprs) na pda mi napisalo(acern10) ze sa pripaja, a potom pitalo odomna heslo a prihlasovacie meno, ked som dal zrusit nestalo sa nic ked som dal ok tak to minutnu pripajalo a potom znova nabehla tabulka s heslom a nepripojilo ma?
    tak kde moze byt problem?
    ... co máte za telefon? Funguje vám gprs s vaší SIM např. z notebookem nebo PC?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mozna mi hrabe, aleco tam dela to AT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    Mam sagem MYX6 a na mobile mi GPS funguje, ale neviem ak sa pripajam na gprs do mobilu ci mam mat v mobile zapnute gprs alebo ma mobil zostat v pvovodnom nedotknutom stave( cize ci musim nastavovat aj nieco v mobile, ci staci ked len nieco nastavim v ppc a mobil bude len tak lezat pri nom) .


    S pozdravom Roman.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Vse se nastavuje v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    takze v mobili nemusim nic nastavovat, ani zapinat gprs, staci ked nasmerujem infra port a pripojit sa s pda?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    gprs je aktivne stale, vytacat na telefone netreba. Je potrebne spravne v PDA nastavit pripojenie a potom uz len vytocit (samozrejme, ak cez BT, tak mat spraovane, ak cez IrDa, tak na telefone pustene)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    2

    ahoj,
    nevim kde delam chybu, ale nedari se mi zbavit se prefixu pri vytaceni jakehokoliv cisla. Pritom zalozku "use dialing rules" nemam zaskrtnutou. Presto mi pred kazde volane cislo cpe "425". Samozrejme i pred GPRS volani. Takze se nikam nespojim. Nemuzu se toho zbavit.
    Nemate nekdo napad?
    dekuji, Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od pavel_u
    ahoj,
    nevim kde delam chybu, ale nedari se mi zbavit se prefixu pri vytaceni jakehokoliv cisla. Pritom zalozku "use dialing rules" nemam zaskrtnutou. Presto mi pred kazde volane cislo cpe "425". Samozrejme i pred GPRS volani. Takze se nikam nespojim. Nemuzu se toho zbavit.
    Nemate nekdo napad?
    dekuji, Pavel
    Co mate za zarizeni a system?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    2

    mam Dell Axim X5 a PocketPC vers. 4.20
    P.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak to se vzdavam, pokud by to bylo s Pocket PC 2002, tak je to celkem jasne, ale na WM2003 to nechapu, obzvlast pokud mate vyskrtnute policko Use dialing rules...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Zdarec
    potrebuji rychle pomoc
    Potrebuji pripojit muj acer n10 na internet pres irda nebo kabel, to je jedno, pres klasicke pripojeni k internetu na pocitaci - klasik dialup nebo isdn na pocitaci a nevim jak na to

    dik piste na email: flashhole at seznam dot cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    ja to robim tak, pripojim acera k pocitaci cez uzb kabel, a potom sa na pocitaci pripojim normalne k internetu cez dial up, a v pda si otvorim internet explorer a hned mi uz taha internet...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 19:26
  2. Připojení do internetu
    Od Dr.Colombo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 20:32
  3. Jak nastavit připojení na internet pro iPAQ a WM2003
    Od Marcus v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2003, 15:39
  4. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 12:40