Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 13 PrvníPrvní ... 210111213 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 188

Téma: Jak nastavit připojení k Internetu?

  1. #166
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co to popsat trošku podrobněji? Máš spárováná obě zařízení, aktivovány datové a faxové služby, GPRS i nějaký datový tarif (pro jistotu ověř u operátora)? Samotný telefon se k netu připojí (funguje wap)? Zkoušel jsi v řetězci fintu se "Z" (viz článek)? Kolikátý v pořadí je v mobilu profil pro připojení na net? Pokud první, dej *99# nebo *99***1#, v případě jiného pořadí dej místo 1 skutečné pořadí toho profilu. Jinak po nastavení nezaškodí udělat na PDA SR a hlavně restartovat i mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    tak jsem zkusil poslední věcičku a to aplikaci v přímo HP a to BVRP ConnMgr ...ten mi sám připojení nastavil a funguje to ...mám tedy : *99***1#,jako uživatel je internet , heslo nevím, a v nastavení servery je pouze sek.DNS 62.141.0.2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    7

    Zdravím
    Snažil jsem se dle návodu v článku připojit se na internet, ale už jsem z toho téměř zralý na blázinec. Nejsem žádný odborník na IT spíše laik a lehce podprůměrný uživatel.

    Mám Asus MyPAL 632N a potřebuji se připojit na internet pomoci GPRS v telefonu SE K750i. Přes bluetooth A operátora vodafon.

    Máte li s tím někdo zkušenost, popřípadě potřebné znalosti, moc Vás prosím o pomoc. Ideál nějaký návod takříkajíc pro "blbce". Děkuji

    (samotný telefon se k internetu připojí)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Návodů najdeš na internetu mraky, dej si vyhledat v Google třeba "AT+CGDCONT=1".

    Experimentování se stejně nevyhneš, mně se třeba Axim přes Samsung E250, kde je zadaný tenhle řetězec (který na jiných přístrojích chodí) na internet nedostane...

    Pomohlo právě experimentování a ejhle - místo "AT+CGDCONT=1" jsem nastavil jenom "+CGDCONT=1" a funguje to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    U Sony Ericssonů laborování se skripty a initstringy není třeba, stačí na mobilu v Menu, Nastavení, Připojení, Dat. komunikace, Datové účty vytvořit internetový datový účet, je potřeba vyplnit apn, jméno a heslo podle instrukcí operátora, zbytek by měl chodit v default, možná bude nutno vyplnit dns, vodafone neznám. pak v Menu, Nastavení, Připojení, Nast Internetu tento profil vyberte a pak v menu, internetové služby v prohlížeči děte někam na internet. pokud internet v mobilu chodí můžeme postoupit dále. pozor na to, ať to je opravdu nastavení pro internetové apn, ne pro wap, někde se to zaměňuje, ale není to jedno.

    Spárujte PDA s mobilem (BT na mobilu musí být zapnuto a ve stavu viditelný, nastavuje se to v Menu, Nastavení, Připojení, Bluetooth). Neznám tento konkrétní model Asusu, na mém Looxu 420 s WM2003SE tapnu na ikonu BT dole v pravo, vyberu bluetooth manager, pak Tools, paired devices, add, ikonku pro hledání, vyberu mobil v seznamu a spáruju zadáním stejného pinu v mobilu a PDA. Pak v BT manageru tapnu na New nebo na symbol BT s hvězdičkou, z nabídky vyberu explore bluetooth device, ze seznamu spárovaných vyberu ten mobil, označím všechny nalezené služby, next, finish a v bt manageru se vytvoří zástupci pro nalezené služby v mobilu, jednou z nich by měla být dial-up networking.

    pak na pda ve start, setting, connections, connections, add a new modem connection, modem vyberu bluetooth dialup modem, next, číslo zadám *99***1#, 1 je číslo datového účtu (to je to kde se zadávalo apn), pokud u vás není první tak dejte správné číslo, next, jméno a heslo podle instrukcí operátora, většinou se tam nedává nic, v advanced vybrat maximální rychlost, "wait fo dialtone.." a "cancel if not connected" nezaškrtávat, "extra dial string" nic, port nechat klasiku 8,N,1, HW, ip adresu nechat přidělit, dns podle instrukcí operátora. Pak na vytvořeném spojení v seznamu s radiobuttony dlouhý tap, connect a mělo by to jet.

    Alternativně pokud mobil disponuje BT službou PAN Network acces point, v telefonu se v nastavení Bluetooth v položce bluetooth internet vybere správný datový profil a na pda se pak v BT manageru jen připojí na PAN Network acces point mobilu, nic jiného se nenastavuje, v pda se to netváří jako modemové spojení ale jako síťová karta. Takhle mi to chodí na K510i a K550i, K750i je starší model, takže nevím jestli má tu PAN NAP službu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    7

    zatracene lidi, to se nikdo nikdy nepripojoval na wm5 na mobil kvuli netu? nebo vsichni vedeli co maj vyplnit u smerovyho cisla oblasti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    Zdravim a predem se omlouvam pokud jsem se svym dotazem v nespravne sekci,tyka se pripojeni HTC S710 VOX jako modemu k pripojeni na net v PC.Jsem temer naprosty laik ale vse jsem delal podle navodu,procetl zdejsi forum a nic nepomohlo.K problemu: Vzdy kdyz se snazim pripojit na net,hazi mi PC hlasku "chyba 680 neni oznamovaci ton" Pouzivam go data nonstop,propojeni klasicky pres kabel,nastaveni ve Voxu by melo byt ok,protoze net primo v mobilu mi funguje.Mam stazeny AS 4.5 a i synchronizace je v poradku,jen se mi proste nedari pripojit na net.Zkousel jsem vytacet ruzna cisla co jsem se tu docetl *99***1# s ruznyma obmenama jednicky, *99# atd a porad nic.Co je zvlastni ze v momente kdy se propoji Vox s AS prestane mi jit i net v mobilu.Staci ale odpojit kabel z PC a net v mobilu zas funguje.To by me ale tak netrapilo,jen rozchodit ten net na PC.Poradi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1

    No.. Takze po 5ti hodinach to castecne chodi

    Dobre je, ze to jde, spatne, ze se to porad dokola v prohlizeci pred zmenou stranky pripojuje. U ICQ to ale nedela, to drzi, takze super :P


    MDA Vario (WM5) -> BT -> Samsung X830 -> T-Mobile

    A 5hodin zabralo to, ze je treba nastavit spravny prikaz pro modem. Nakonec zabralo jen "Z;". Cislo mam *99# Oznamovaci ton, Zruseni odpojeni, soft komprese, komprese hlav. IP -> NE

    Doufam, ze nekomu se Samsungem pomuzu

    Jinak dekuji za clanek, mozna by tam bylo nekde tucne velkym dopsat, ze pokud to ani na po 10te nejde, bude chyba v tom prikazu, bo to chce kazdy mobil asi jinak.



    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od t000
    zatracene lidi, to se nikdo nikdy nepripojoval na wm5 na mobil kvuli netu? nebo vsichni vedeli co maj vyplnit u smerovyho cisla oblasti?
    ja myslim, ze nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    zdravím a potřebuju pomoct..už nějakou dobu tady bojuju s nastavením internetu na PDA ipaq 214 enterprise pres telefon nokia E51.
    Bohužel si myslím,že jsem skoro vše udělal dobře,ale v NASTAVENÍ/PŘIPOJENÍ/UPŘESNĚNÍ mám pouze 2 ikony na lištěTCP/IP a Servery..není tam GENERAL(všeobecné)..a tudíž tam nemohu nastavit další věci..a v tom bude asi ta chyba..PDA má OS mobile 6.

    DĚKUJI ZA POMOCT.

    lukas
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    kamilaaa_ce4you
    Guest

    Zdravím, mám naprosto stejný problém jako "aron". Je to problém WM6. U starší WM2003 jsem to podle návodu zvládl. Možná by šlo doplnit článek, protože uživatelů 6 bude stále víc.
    Kamo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    wm6-uz se to tu resilo min.ve 3 vlaknech, zkus trosku hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    61

    Snazila jsem se hledat napovedu v mnozstvi for tady i na webu HTC, ale jsem z toho mirne jelen, tak si dovolim se zeptat. Mam MDA Touch uz dele, ted nove mam pausal na GPRS, tak bych to rada vyuzila. Uz jsem rozchodila pripojeni s notebookem pres USB kabel, ale cekala jsem, ze to bude pohodlnejsi. Delam to pres Sdileni internetu, tzn. ze na MDA mam pusteny program a v NB se mi vypne synchronizace, coz mi taky prijde skoda.

    Zkousela jsem nastavit i jiny zpusob a je mi trochu divne jak se mi chova pod Nastaveni pripojeni > zalozka Upresnit > Vybrat site.
    Moje pripojeni se jmenuje Eurotel CZ Internet, ale i kdyz ho tady vyberu, pri pristi navsteve mam vybrano Poskytovatel Internetu, cim to? Taky je mi divne, ze tam mam i T-mobile WAP a dalsi, pritom zadne takove pripojeni nemam. Asi to bude pozustatek toho, ze je pristroj od T-mobilu ale jak se toho zbavit, kdyz mezi pripojenimi to neni.

    A jeste skromny dotaz na zaver, neumim se pripojit jinak nez ze spustim nejakou aplikaci, ktera se sama pripoji. A i to funguje jen nekdy jak se tak v tom hrabu. Comm Manager ma nabidku Datove pripojeni (pokud je to ono) sedou, takze ji zapnout nemuzu. Jak zaridit, aby to zapnout slo?

    Jak vidite, mam v tom zmatek, za kazdou radu budu vdecna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    14

    ASUS P750 - WM 6.1 - Vodafone HELP ME!

    Vlastním uvedený přístroj s WM 6.1 a operátorem VODAFONE. Sám jsem si původně nastavil připojení a jelo bez nějakých problémů. Po experimentování s BTCrawlerem se mi nastavení pozměnilo a připojení nejelo. Znovu jsem připojení nastavil podle návodu. Když spustím prohlížeč (Opera), připojení jede. Pokud ale chci použít e-mailového klienta, GIBO SMS (zasílání zpráv datovou cestou na SMS brány operátorů) nebo přístroj jako hardwarový modem přes USB pro připojení notebooku k internetu, nejde to. Přitom původně fungovalo vše. Poradí mi někdo? Moc děkuji!

    Elgner

    elgner@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Tak se připojíš a surfuješ.
    No ono se to řekne. Mám Ipaq 214, je vybavený Wifi, jenže po připojení na free wifi, které proběhne celkem v pohodě mi to při každém pokusu o zobrazení stránky hlásí, že při tomto nastavení není možné stránku zobrazit, a jsem ..... namydlenej.

    Z diskuze vidím, že plno lidí má stejný problém, ale řešení jsem teda ještě neviděl, teda mimo těch, že jsem lama a neumím se připojit ani na internet. Prosím o pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 13 PrvníPrvní ... 210111213 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 19:26
  2. Připojení do internetu
    Od Dr.Colombo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 20:32
  3. Jak nastavit připojení na internet pro iPAQ a WM2003
    Od Marcus v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2003, 15:39
  4. MDA 2 a připojení k Internetu
    Od Jirpos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 12:40