Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: mazání souborů na kartě

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Přeji pěkný den.

    Při mazání dat na SD 2G kartě jsem si všimnul, že po smazání cca 300MB souboru zůstala obsazená kapacita karty na stejné velikosti. Nenašel jsem nikde KOŠ (jaky ve WIN, že bych ho vysypal). Prosím nasměrujte mě, tápu ve tmě .

    Děkuji, Max.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Ne, stále 153MB volného.
    další nápad?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    tak mne to robi to iste mam 2giga kartu a n560.neprisiel som na to co blbne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    defragmentovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Nepoužíváte náhodou Resco Pocket Explorer? Ten přidává Koš ke všem jednotkám (tedy i k paměťovým kartám) a po vymazání souboru se přesune do složky ~Recycled
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    no mne do zlozky recykled nic nepresuva...jednoducho zrazu na karte chyba okolo 300mega a nikde nic nie je.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    111

    Mě se to taky stalo. Je dobré udělat si zálohu SD karty, pak kartu naformátovat a vše nakopírovat zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    no ale to je trochu nesystémové, nemyslíte kolegové? Ostatně zálohovat 2G kartu po USB 1.1 je docela radost....
    To si nikdo neví rady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Co je nesystemoveho na zazalohovani a preformatovani porusene partition byt na pametove karte? A zazalovohat 2GB kartu ve ctecce (kolikrat se uz tady psalo, ze to je k PDA prakticky nutnost) je otazka par minut.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Když dám kartu do čtečky a něco na ni nakopíruju, data nejdou přečíst. Jsou čitelné jen ty, které na kartu nahraju přes activesync. Rád bych použil čtečku, poraďte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    37

    Počkej, taková drobnost, takže jednim směrem ti to jde??? Tak to přetáhni do PC přes čtečku a potom třeba až někam pudeš nebo něco podobnýho to tam přes AS zase dej
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    nepochopil jsi. Když data na kartu nahraju čtečkou, v PDA nejsou čitelná. Když PDA připojím kabelem a nahraju data z PC do PDA, jsou čitelná. Jasné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od maxmad
    nepochopil jsi. Když data na kartu nahraju čtečkou, v PDA nejsou čitelná. Když PDA připojím kabelem a nahraju data z PC do PDA, jsou čitelná. Jasné?
    To už bylo výše zmiňované. Pokud použiješ čtečku, zobrazí se v PDA po vložení stále jen starý obsah karty(nevím proč), do ok stavu to uvedeš pomocí SR. AS tuhle chybku nedělá.

    Pokud se pletu a inovovaný obsah karty jde nějak obnovit i bez SR, doplňte mě prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    napadlo mě toto:
    nemůže být problém se zápisem do čtečky způsoben tím, že je ve windowsech nastaveno "optimalizace pro rychlost zápisu", nebo jak se to jmenuje? v takovém případě se systém sice tváří, že na čtečku zapisuje, ale pouze to někam kešuje, fyzicky to na kartu nahraje až při "bezpečném odebrání hardwaru"...

    měl jsem problém na notebooku FSC amilo pro v2060 a s jeho vestavěnou čtečkou. gigovou kartu kingstone zvládal vpohodě, dvougigovou kartu pretec nechtěl přečíst, když jsem ji zformátoval, šlo na ni zapisovat i číst, ale nebyla vidět v pda... dokonce nešla ani zformátovat v pda - vůbec nebyla vidět... zkoušel jsem ji formátovat v notebooku na všechny různý formáty, co se tu psaly, vždycky to naoko proběhlo, ale na kartě (vlastnosti) jakoby furt zůstával původní obsah... už jsem myslel, že je včudu karta, až mě zachránil kolega s notebookem FSC, ale nějaká vyšší řada - v jeho vestavěné čtečce to naformátovat šlo a od té doby je vidět i v pda a v externí čtečce karet. v mé vestavěné kartě ovšem stále ani ťuk...

    zkus externí čtečku karet, naformátovat na fat16, vložit do pda...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zahadne vytvoreni adresaru a velkych souboru na karte
    Od knedle_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 13:24
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 13:49
  3. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 16-02-2006, 09:56