Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: ASUS A632N a nepřesný stylus

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Tak jednou za den se mi stává, že při ťuknutí stylusem reaguje displej o pár milimetrů vedle. Spraví to kalibrace displeje, ale nezdá se mi, že by to bylo OK. Nemá někdo podobný problém?

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus překalibrovat displej (klidně i vícekrát, pokud se nezdaří na první pokus). Další možností bude HR a poslední cesta do servisu.



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Zkus překalibrovat displej (klidně i vícekrát, pokud se nezdaří na první pokus). Další možností bude HR a poslední cesta do servisu.
    No jak jsem psal, kalibrace to pokaždé vyřeší, ale hned třeba druhý den k tomu dojde zase. HR jsem také udělal a po nějaké době to začne dělat. Vypadá to, že za to může nějaký program, ale netuším, jak zjistit který...

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud je to možné, tak bych to zkusil pár dní - týden bez jiných aplikací, jen tam nasypat kontakty přes AS a sledovat. Mě se nic podobného nikdy nestalo na žádném PDA - podle mého názoru to není problém nějaké aplikace, ale samotného PDA. No, pro klid duše: co všechno tam máš za softy? A jenom tak mezi námi děvčaty: že ty po HR uděláš obnovu ze zálohy?

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Pokud je to možné, tak bych to zkusil pár dní - týden bez jiných aplikací, jen tam nasypat kontakty přes AS a sledovat. Mě se nic podobného nikdy nestalo na žádném PDA - podle mého názoru to není problém nějaké aplikace, ale samotného PDA. No, pro klid duše: co všechno tam máš za softy? A jenom tak mezi námi děvčaty: že ty po HR uděláš obnovu ze zálohy?
    Ne ne, po HR jsem neudělal obnovu :-). Mám tam TomToma, SPB Finance, Kapesni slovník, SPB Backup, Pocket MVP, Adobe Reader, Mobipocket reader, Kasparov chess, Sunnysoft piškvorky a psShutXP.


  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    34

    Mne sa to stávalo tak isto.Hlavne pri pisani na tej soft klavesnici. Ale okrem toho mi vypadaval zvuk a tesne pred reklamaciou uz nefungoval soft reset. Pda sa zasekavalo aj po HR. Resetnut islo jedine tak ze som vytiahol baterku. Tak isto sa mi zdalo v programe IGO ze gps bolo nepresne. Teraz po reklamacii je vsetko super zvuk funguje kalibraciu som robil na zaciatku, pred 2 tyzdnami a igo je uplne presne. Neviem si ale vysvetlit aky zasah robili lebo doska aj pda je povodne. Mam dojem ze je prepalena rom.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    9

    ZdravímMám stejný problém s Asusem A 636.Také jednou denně musím kalibrovat displej při používání soft.klávesnice mi spíná vedlejší písmena než ta která chci.Zatím to nechávám tak,uvidím co to udělá dále.Prosím napiš mi jak jsi dopadl protože mě to zdřejmě také nemine.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ked som mal kolegov ASUS 636N, presne to iste a pokial viem robi to doteraz. Ten ASUS ma snad viac problemov, nez funkcii

    vid. http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=18703
    nakoniec to nerobil ani IGO, nebol spusteny od poslednej kalibracie a aj tak sa po case rozkalibrovalo.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Ahojte, mam tiez problem rozkalibrovanim digitezuru na A636N, casto mi prestava fungovat hlavne pravy okraj obrazovky. Niekedy pomoze len prepnut aplikaciu niekedy treba rekalibraciu. Obcas sa stavalo, ze nepomohlo ani to. Otravne. Pisal som si aj s cinankou zo supportu, ale bez rozumnej odpovede (este raz skuste HR, skuste update z webu, <ale ved tam ziadny nemate>, aha pre tento model neni tak sorry musite do servisu).

    No ked ma to prestane bavit pojdem reklamovat. Nemate niekdo linku na nejaky novsi firmware? A uplne najlepsie anglicky, lebo cesky ma pekne otravuje.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Podivej se primo na stranky www.asus.com

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Jasne ze na stranku asusu som pozeral ako prve. Dalej spusta hladania cez googla. Jedine co som nasiel, ze niektori ludia z DE a EN oblasti maju novsiu verziu ROM ako je ta u nas dodavana CZ.

    Ja tam mam: V03.0616.00 CSY

    Btw: dneska ma digitizer dobru naladu a funguje krasne presne. Fakt netusim podla coho sa riadi - bud podla pocasia, alebo ako sa pohrkal niekde cestou.

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No a co jsi objevil na strankach Asusu? Vzdyt tam ty ROMky ke stazeni jsou....



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Tak pls. porad kde, lebo na http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

    ked si vyberies PDA, model A636N, tak su k dispozicii len manualy na stiahnutie.

    Taro

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm bohuzel je to tak....ROMky jsou ke stazeni jen pro A636. Takze smula.

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No smola je ta, ze sme sa tam uz pozerali a snad kazdy. Ver, ze skor nez pred tvojimi troma prispevkami ktore tam odkazuju

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ASUS A632N a TMC
    Od kavkys v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 07-10-2009, 14:03
  2. Asus A632 vs Asus A632N
    Od DuDDo_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 19:40
  3. Tomtom a Asus A632N
    Od MrViki v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 13:42
  4. ASUS A632N flash disk
    Od MrViki v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 13:01
  5. Asus 620 & vypadávající stylus
    Od rojicek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-08-2005, 00:13