Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: nemohu instalovat aplikace -WM5

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    po par zasazich v pocket mechanicu, a necem jako fdefragmentaci pametove karty mi nejde nic nainstalovat... kdyz zadam instalovat do zarizeni, napise ze se neda nainstalovat soubor a at zvolim jine umisteni tak zkusim na pametovku a to take nejde, tim padem je instalation unsuccesful
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no po zásazích Pocket Mechanicu byly doby , kdy byl zázrak, že PDA ještě vůbec chodilo, při laickém používání

    vzhledem k tomu, že ani nevíš, co jsi s PocketMechanicem způsobil, tak buď nahraj zálohu, pokud máš a pokud nepomůže hurá na HR a dobrá rada s Pocketmechanic bych si nehrál, pokud tomu nerozumím - já se toho od jisté doby držím jak čert kříže, neb to co mi zbylo v PDA po jejo zásahu, to bylo jen takové půlPDAčko
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    tak uz jsme dva...asi to s tim chce umet....ale kdyz tam je cleaning bad registry files tak oznacim vse a vycistim jak bych u tehle programu predpokladal a ono ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Doporučuji používat SK Tools, naprosto špičková a spolehlivá věc, a umí toho mnohem více:
    http://s-k-tools.com/index.html?sktools/m_feat.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od SpeedyTuning
    tak uz jsme dva...asi to s tim chce umet....ale kdyz tam je cleaning bad registry files tak oznacim vse a vycistim jak bych u tehle programu predpokladal a ono ne...
    jenže jedna věc je co je psáno a druhá co to způsobí :-(, kdysi to jako BAD registry files bralo např. i složku Settings včetně všech podsložek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    29

    No takhle..pokud jde jenom o ten registr..tak ja osobne pouzivam MemAid, na spoustu veci..a konkretne ten advanced cleaner je dobry v tom ze ukaze ktere vecicky se chysta smazat..takze prohlednete..a smaznete..kdyz uznate za vhodne

    EDIT MODERATOR:
    Necituj předchozí příspěvek!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nelze instalovat zadne aplikace
    Od Spawncz v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2009, 08:11
  2. Mam HTC TyTN a nevim, jak instalovat aplikace
    Od mifune v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 12:11
  3. HTC Artemis P3300 - nelze instalovat aplikace
    Od LLLLL_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 21:56
  4. Jak instalovat nové aplikace?
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 21:17
  5. Jak instalovat JAVA aplikace na SDkartu
    Od armando v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 19:29