Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: úplné vypnutí Varia pomocí programu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    Zdravím všechny. Nevíte náhodou někdo, jak pomocí nějakého programu vypnout MDA Vario tak, aby to bylo adekvátní dlouhému podržení tlačítka ON/Off? Co jsem našel programy, tak všechny nechávaly zapnutou GSM část (blikala zelená LED). Díky moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Jde Ti o vypnuti uplne celeho pda, nebo jen GSM modulu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    Jak jsem psal: Komplet vypnutí všeho, jako když se podrží déle tlačítko On/Off. A GSM modul ani nevím, že jde samostatně vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tačí držet čudlík na vypnutí a vyskočí hláška, jestli ho chceš úplně vypnout ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    myslel sem že když je vario vyplý tak komplet s GSM. a mam i za to že to blikání neni tak nutně GSM funkce. GSM mam imrvére vyplý a bliká to....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    To držení čudlíku chci právě řešit nějakým programem. Právě že vyskočí ta hláška znamená, že by to jít mohlo, protože to je hláška systému, ne? ono se to nezdá, ale pokud každý večer Vario vypínám, tak to nějaký ten stisk ušetří ono mechanické unavení tlačítka. ono stačí, že ho musím mačkat při každém probouzení Varia. No a zdá se mi, že pořád nějak není jasné, co chci. Asi to špatně popisuju. Ale uvidíme, třeba časem se k porozumění dobereme
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Znas programek SPB Pocket Plus? Tam je takove tlacitko v zalozce System.
    To je pravda komercni soft, ale kdyz uz setris tlacitko, abys ho nemackal, mel bys setrit i display a nekoukat na nej.....
    Jinak free utilitka resici podobne je napr. Shutdown
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    Tak Shutdown mi zasukuje Vario. Při instalaci bylo napsáno, že byl navržen pro starší verzi systému. No nic. Nemáte tam něco dalšího? škoda že sbp programy jsou všechny "draze" placené...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak vyzkousej tohle. Sice je take uvedena starsi verze Windows Mobile, ale mohu te ujistit, ze na WM5 funguje bezchybne taky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    Tak asi fakt jsem blbej! náhrada dlouhého stisku tlačítka ON/Off to taky není. pouze se vypne do režimu standby, ledka bliká. Zkuste si prosím na Variu podržet tlačítko On/Off cca 3 sec, dokud nenaběhne okno, ve kterém potvrdíte vypnutí celého zařízení, čímž může dojít ke ztrátě da. ju? Díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    26

    Tak jsem to nakonec vyřešil bolševicky. Task Managerem jsem zjistil, co je za aktivní program, když naskočí ono potvrzovací okno po dlouhém držení tlačítka On/Off a zástupce jsem si dal na plochu. Vyřešeno - jeden klik a celé Vario jde chrnět, žádné blikání Ledky, baterka odpočívá. Jen je trošku hloupé to, že onen prográmek (PowerOffWarning.exe) nemá v sobě obsaženou ikonu, tudíž je zobrazeno jen obyčejná ikonka okýnka. Když jsem u toho, nevíte někdo, jak by se dala ikona změnit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Presne tohle jsem resil taky..oiba dva problemy...na vypnuti stroje jsem nic nenasel, takze timto Ti dekuju za prima reseni:yes:

    No a s tou ikonkou sem to taky neporesil...chtel jsem si udelat zastupce na budik do traye, ale kuli tomu, jak to bez ty ikony vypadalo sem to stejne smazal...takze nevite nekdo jak by se dal udelat zastupce a k nemu priradit nejakou ikonku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    no za zástupce stačí vložit znak "?" a za něj zdroj ikony
    a jestli je to ještě moc těžký tak jsem udělal cab s vlastní ikonou a zástupcem na PowerOffWarning.exe který se nakopíruje do programs
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Program pro úplné odinstalování programů
    Od Dráček. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-03-2010, 13:07
  2. Úplné vypnutí podsvícení u Touch Pro2
    Od CoffeeMaker_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-12-2009, 20:11
  3. Vypnutí GPRS u Varia
    Od gooorila v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-03-2007, 08:31
  4. Úplné odstranění trial programu
    Od Jan Baudyš v sekci + Registry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 22:06
  5. Zapnutí a vypnutí phone části pomocí programu.
    Od hlp v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2005, 19:54