Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 25 z 25 PrvníPrvní ... 15232425
Zobrazené výsledky: 361 až 367 z 367

Téma: HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......

  1. #361
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Ahoj, má niekto skúsenosť s flashovaním MDA III s OS Vista? Spustím RUU.exe, odklikám potrebné kroky a keď má začať samotné flashovanie rozpojí sync a zahlási error spojenia. MDA je odomknuté. Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #362
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    4

    Cau,

    resil sem podobny problem ale s tim ze sem nemohl artemisku odemknout mam ji od O2 jako XDA. taky sem procetl kvanta clanku a pak sem si sepsal podrbonej navod jak vse odemknou ktery ovladace nainstalovat a jak flesovat. Mam to na disku v praci tak vecer to sem hodim.

    Vizos
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #363
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Ahoj, mám najednou problém s nastavením podsvícení u Artíka. Přenastavuje se neustále z nastavené hodnoty na minimum, tj.10sec. Neřešil jste někdo tohle taky?
    EDIT:// Takže to vyřešil HR + obnova ze starší zálohy. Nepomohlo ani pžřepisování v registrech. Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #364
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    4

    tak sem prohledam vsechno co cem mohl a nikde sem to nennasel a celkem me to stve dalo to dost prace najit vsechno navod aj ty ovladace pro visty :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #365
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Mě se to také stalo.Stačilo jen vyndat sdhc kartu z xdačka a bylo vše vyřešeno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #366
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    23

    Mám problém s nastartováním artemise

    Kdysi dávno mě odešel displej tak jsem začal používat funkci šipky.Do dneška to bylo v pohodě.Telefon se nějak sekl a nepomohl ani SR.Udělal jsem HR a když telefon naběhl tak chtěl tapnutí na displej.A v tom je právě problém.Když nefunguje displej tak nemůžu tapnout.Nemůžu se nijak dostat dál.Telefon je tada už mrtvej nebo se to dá nějak obejít ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #367
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    73

    ahoj, precetl jsem to cele, vyskousel vsechny navody co tady jsou, ale nic nepomaha. nemuzu odemknout artemise s t-mobile romkou. spustim uspl, naskoci pak tucnak, a artemis pak zustane na tmave obrazovce a nic. po SR je spl 3.15.0000 - t-mobile. zadna zmena. pred rokem jsem si sveho artemise uspesne odemkl a flesoval. vcera mi prinesla znama, abych ji to flesnul. muze to byt tim, ze mam ted na NT XP SP 3 ? predtim jsem mel na PC XP SP 2.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 25 z 25 PrvníPrvní ... 15232425

Podobná témata

  1. Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 19:56
  2. HTC p3300 artemis
    Od Mugatu007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 13:49
  3. WM6.1 ROM pro P3300/Artemis
    Od Surgical_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 22:03
  4. htc p3300 artemis - tlacidlo "OK"
    Od altin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 17:00